četvrtak, 28. lipnja 2012.

Ako se lobotomac de laurentis ne osvjesti sa luđačkim cijenama Giovinco ostaje u Juventusu

Bolesnik aurelio de laurentiis
Bolesnik aurelio de laurentiis
Yup, Giovinco, kojega je Juventus ubacivao u sve moguće operacije kupovine ima čak i šansu ostati u Juventusu.
Ako propadne operacija Cavani vjerovatno će ostati u Juvetnusu. Već je jednom nogom bio u Napulju no de laurentiis je sve izjebao.
Čisto info da znate za ubuduće.

Mattia Destro je praktički Juventusov igrač

Mattia Destro korak do Juvenusa
Mattia Destro korak do Juvenusa
Kako sada stvari stoje još jednom smo izjebali spodobu morattija. :kava:

Doći će u Juventus u 100% vlasništvu jer će Juve otkupiti 50% od Siene i 50% od onog beskičmenog sluge morattija i gallijanija enrica preziosija iz Genoe.

Izgleda da je on taj 5-i napadač od kojeg se očekuje da eksplodira ove ili slijedeće sezone. Otvarajte šampanjac ako vam se sviđa igrač ili palite svijeće ako vam se kojim slučajem ne sviđa.

Bye,

Trampica Krasić - Bruno Alves

Razmjena Krasić - Bruno Alves
Razmjena Krasić - Bruno Alves
Vratimo se na Conteov popis igrača koje želi u obrani:

 1. Andrea Ranocchia (jebem te Antonio da te jebem ako si ti imalo normalan)
 2. Angelo Ogbonna (Torino)
 3. Bruno Alves (Zenit)


E sada, Ranocchiu one spodobe iz Lombardije ne žele prodati niti pod koju cijenu i to su već u 3 navrata i rekli tako da možemo to laganini prekrižiti u ovakvim uvjetima.
Za Ogbonnu uvijek "prijateljski" nastrojen Torino želi, pazi sada, 18.000.000 € po novome! Mislim, i da je 10 milijuna isto nema niti teoretske da to Marotta iskešira.

Ostaje portugalac Bruno Alves. I tu je Juventus predložio razmjenu između srbina Krasića i portugalca. Čeka se odgovor ruskog Zenita i onog nedojebanog muzgavca luciana spallettija, romamerdistu koji nas je uvijek uveseljavao idiotarijama. Kao uostalom i velika većina romamerdista. :kava:

Sve više potvrda o Manolu Gabbiadiniu

Manolo Gabbiadini close to Juventus
Manolo Gabbiadini close to Juventus
Momak "rokerskog" imena, inače do prije godinu dana full-time radnik u svojoj struci, automehaničarskoj, je jako jako blizu Juventusu.


Kao što sam pisao jedno mali milijun puta Gabbiadini je na Conteocom popisu. Momak će najvjerovatnije biti poslat negdje na kaljenje ili iskorišten kao materijal za razmijenu, ali samo u suvlasništvu.


I ostaje nam da vidimo koliko ćemo ga platiti. Spominje se neka cifrica od oko 4 milijuna za polovicu a u tu cifru bi trebao ući i Marco Motta.


Stay tuned.

srijeda, 27. lipnja 2012.

Ranocchia-Ogbonna-Alves su Conteove želje za stopera

Ranocchia-Ogbonna-Alves su Juventusovi targeti za stopera
Antonio, koji ti je krasni kurac?
Conteov popis za novog stopera:

 1. Andrea Ranocchia (Inter)
 2. Angelo Ogbonna (Torino)
 3. Bruno Alves (Zenit St.Petersburg)


Sada neka meni netko normalan objasni koji krasni kurac ovdje radi Ranocchia?!?!!??! Jeboga ja, stalno se govori kako fali jedan koji zna s loptom i može započeti akciju odozada a bez da lansira lopte po tribinama kao Chiellini. Za sada imamo onog Nesretnika Bonuccija koji to kao "radi" Taj novi "fini tehničar" bi trebao biti ovaj jebeni panj iz intera? I još smo  onim intelektualnim prostitutkama iz grada Milana ponudili cca 12.000.000 € za njega?

Tko je tu lud a tko je tu normalan?

Ajde, nema veze, Conte ionako ima kredita kao salate, možda i ovog muzgavca iz intera nekako natjera da prioigra. Mislim da bi to bilo veće čudo nego što je napravio sa Bonuccijem.

Od sada pa nadalje vijesti na ovome blogu će biti na engleskom jeziku osim u nekim izuzetnim prilikama

Hi,
Da skratim: preko 50% posjetitelja ovog bloga ne razumije hrvatski i koristi Google Translate kako bi nekako skužili što ovdje piše. I već mi je pomalo dosadno odgovarati na sve te silne mailove i instant message koji traže pojašnjenje ili prijevod. S obzirom da smatram da ostali sa balkanskog područja vjerovatno razumiju engleski vijesti će biti na engleskom.

Vjerovatno je to šteta je neću više tako učestalo koristiti moje omiljene izraze kao nedojebani, lobotomac ili imbe iz okolice Zenice ali što je tu je.
Ako netko ne razumije engleski evo mu dobrog izgovora da ga i nauči. Ako ne zna i ne želi naučiti onda neka pita za prijevod.


Bye,
Enzo

utorak, 26. lipnja 2012.

Malagina ponuda od 13.000.000 € za Quagliarellu je istinita

Fabio Quagliarella's destination is Malaga
Malaga's offer of 13 M € for Fabio Quagliarella is true!
Potvrđujem istinitost vijesti izašle da je španjolska Malaga poslala i službenu ponudu za Fabia Quagliarellu u iznosu od 13.000.000 €.

Što čekamo da finaliziramo? Još 2 eskort dame u poklon paketu uza svu tu lovu? Šeici se razbacuju sa parama, možda i to daju. Nekim mojim haterima je to jedina mogućnost da ikada vide ženu golu uživo. :kava:

Malaga treba internacionalce za pretkolo Lige Prvaka i Quagliarella je jedan od njih. Još jednom se potvrđuje vijest da će Juventus potpuno rekonstruirati napad i da vjerovatno odlaze i Quagliarella i Matri te da na njihovo mjesto dolaze 2 kapitalca sa velikim "K".


PS Priznajem da mi je više i dosadno brojiti šamarelice koje sam raznoraznim sitnim lobotomcima isporučio u ovih nepunih mjesec dana.
Yawn, koja dosada. :kava:

PSG ponudio 45.000.000 € Realu za Higuaina

PSG offer of 45.000.000 € for Higuain rejected by Real Madrid
PSG offer for Higuain rejected by Real
Jedna vijest indirektno vezana za Juventus je ta ponuda ludog šeika sa privremenim boravištem u Parizu Real Madridu za francuskog argentinca Gonzala Higuaina.
Odgovor je bio za očekivati: vozi dalje.

I sada vam je malo jasnije zašto Higuain, kao i Van Persie, NEĆE NIKADA igrati u Juventusu. :kava:
A to sam, uostalom, i prethodno napisao na ovome blogu.

I još jedna potvrda vjerodostojnosti informacija ovoga bloga i još jedna, niti više ne brojim koja po redu, šamarelica mojim haterima. Isporučena sa zadovoljstvom. :kava:

Felipe Melo je odbio ponudu ruskog Spartaka

Felipe Melo refuses Spartak Moscow offer
Felipe Melo refuses Spartak Moscow offer
Felipe, jebem ti oca da ti jebem, ako te već neće u Juventusu gospodski odi i ne glumi Amaurija!

Neprovjerene informacije govore za interes Bayerna, Fiorentine (povratak) i nedojebanih plačljivaca iz ac milana. Valjda ćemo ga tamo negdje i uvaliti u neko skorije vrijeme.

Evo vam Twitter Felipea pa mu i sami možete malo jebuckati majku ako vam je to omiljena psihotična razonoda u životu:
https://twitter.com/_FelipeMelo_ ili @_FelipeMelo_ na mobilnim aplikacijama.

Netko od Padoina, Motte i Beltramea će karijeru nastaviti u Parmi

Marco Motta to move to Parma
Marco Motta ima ponudu Parme
Parma se zainteresirala za 3 igrača koji su višak u Juventusu: Padoina, Mottu i juniora Beltramea. Potonji ima ponude i iz B lige pa je na njemu odlučiti gdje će imati više prilika za razvoj.

Završio sastanak upravnog odbora Fiorentine: Juventini pripremite se za jebeni napad na Jovetića

Stevan Jovetić - Juventus transfer target
Stevan Jovetić - Juventus transfer target

Viola, con tetto ingaggi più basso l’Europa è lontana. JoJo e Behrami pure
Viola, manje plaće, Europa se udaljava kao i JoJo i Behrami 


E sada, dolazi do onoga što smo znali i od ranije: love neeeeeeeeeema! :kava: Rezime press objave nakon sastanka upravnog odbora glasi ovako: "Prvo moramo prodavati da bi rekosntruirali momčad."

I tu je sada sve jasno. Juventus kao što sam pisao jedno 589 puta na ovome blogu ima odavno dogovor u džepu sa Stevanom Jovetićem i njegovom pratnjom. Nakon ove službene izjave Juventus kreće po igrača. Pitanje je dogovora i koje će igrače Juventus dati za crnogorca osim, razumije se, casha.

Sada nema nikakvog razloga da se operacija i završi osim ako ne doleti neki pijani šeik i izjebe i nas i Marottu. Ovaj tjedan više vijesti o "operaciji Jovetić".
Stay tuned.

ponedjeljak, 25. lipnja 2012.

Računovodstveno stanje Juventusovih igrača 2012/13

Salaries/wages for Juventus players 2012/13
Računovodstveno stanje i plaće igrača Juventusa 2012/13
Za one koji ne znaju talijanski:

Residuo: Trenutna amortizirana vrijednost igrača. Primjer: Igrač je kupljen za 25.000.000 € i dat mu je ugovor na 5 godina. Godišnje se igrač amortizira za cijenu/duljina trajanja ugovora (25 M/5 godina) a to je 5.000.000 svake godine. Nakon 2 godine ugovora igrač računovodstveno vrijedi 15.000.000. Ako se nakon 2 godine igrača proda za manje od 15M klub ostvaruje računovodstveni gubitak (minusvalenza), suprotno tome svaka prodajna cijena iznad 15M je računovodstveni dobitak (plusvalenza).

Stipendio lordo: Brutto plaća. U Italiji je porez na takve plaće 100% za razliku od one nedojebane Španjolske i nedojebane Engleske gdje je višestruko manji. Znači kada računate neto plaću pojedinog igrača samo podijelite sa 2.

Quota amm.to: Godišnja amortizacija igrača. Računa se. cijena igrača kada je kupljen/godine ugovora.

Totale: Zbroj Stipendio lordo+Quota amm.to. Ovo je praktički najbitnija brojka, pokazuje koliko igrač košta klub na godišnjoj razini.

I nanovo sam se potrudio dati malo edukacije po Internetu tako da neki moji dragi čitatelji koji su "maheri" na piratskoj kopiji Football Managera znaju kako se stvari odvijaju u stvarnom životu. Zahvaliti mi možete kasnije ili u komentarima. Molim. :kava:

Bye,

PS U slijedećem postu (kada stignem) ću dati jedan kratki osvrt na stanje mercata sa naglaskom na financijsku situaciju a pogotovo na onog muzgavca Iaquintu kojeg se isplati čak i pokloniti nekome ako ga netko uopće i želi. A u to iskreno sumnjam.

Danas nema pametnih vijesti ali evo malo humora...

Nakon još jedne u nizu maestralne utakmice Andree Pirla, ovaj puta u dresu reprezentacije, još jednom zahvaljuem nedojebanom plačljivcu adrianu gallianiju na tome što nam ga je prepustio za 0 (NULA!) €!
Hvala ti nedojebanko! Mwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaahahahhahahahahhahahaaaaaaaaaahakk.

Adriano Galliani Twitter
Adriano Galliani Twitter
Adriano Galliani Facebook
Adriano Galliani

nedjelja, 24. lipnja 2012.

Torino želi 15.000.000 € za Ogbonnu

Angelo Ogbonna - Juventus transfer target
Angelo Ogbonna - Juventus transfer target
Vezano za vijest koju sam najavio jučer a u svezi novog targeta za obranu Juventusa torinistu Angela Ogbonnu prenosim vam i cijenu koju za njega traži nejgov matični klub Torino.

Moj komentar: Ma jebo vas ja da vas jebo, što mislite da imate posla s priglupim šeicima ili sa lobotomcem massimom morattijem? 15 milja za čovjeka koji je u životu igrao B ligu? :kava:

Vidjeti ćemo kako će se nastaviti pregovori oko Ogbonne, koliko će se cijena smanjiti i koje igrače možemo uvaliti Torinu u ovoj operaciji a naravno sve s ciljem da što prije ispadnu iz lige.

subota, 23. lipnja 2012.

Službena ponuda za Cavanija jest: Giovinco+Matri+15 milijuna €

Uskoro više detalja. Vijest je prvu prenio Corriere Dello Sport i točna je.

Previše? Premalo? Preludo za samo jednog igrača? Komentirajte.

Angelo Ogbonna je target Juventusa za obranu

Angelo Obinze Ogbonna is a new Juventus target
Angelo Obinze Ogbonna
Talijanski reprezentativac koji je u repku došao direktno iz Sere B i igrač Torina Angelo Ogbonna je target Juvetnusa za obranu. Momak 1988 godišta je dugo vremena bio target ac bilana no oni su nedavnim dovođenjem Acerbija definitivno odustali od mladog talijana nigerijskog porijekla. A kako i ne bi odustali kada nemaju centa u kasi?

189 cm visokog stopera je Antonio Conte zaokružio nakon što se spodobe iz grada Milana ne žele odreći  Andrea Rannocchie.

Da se mene pita (a tko mene pita?) Ogbonna bi uvijek i zauvijek bio bolji izbor od Ranocchie. A uostalom ne bi mu niti trebalo naći smještaj jer već i živi u Torinu. :kava:

Šanse da ga se dovede u Juventus? Neće biti velikih problema sa igračem, veliki problem je naravno njegov klub Torino.

I evo još jedne stvarčice koju ćete ovih dana slušati i čuti od SKY-a i raznih Di Marzia. 

Sutra ujutro jedno novo/staro ime za obranu Juventusa 2012/13

Stay tuned.

petak, 22. lipnja 2012.

Parma nam je ponudila svojih 50% Fabia Borinija

Fabio Borini offered to Juventus
Fabio Borini offered to Juventus
Odgovor Juventusa je naravno bio isti kao onaj koji uvijek dobije jedan dio mojih čitatelja/trollova, klasa nedojebani teenageri, podklasa lobotomac, kada probaju uhvatiti neku curicu koja nekim slučajem NIJE očajna lobotomka: dvojkica dečko. :kava:

Idi nazad u romamerdu Fabio, zajedno sa onim ljudskim spodobama tottijem i zemanom.

Nešto eksperimentiram sa još novijim sustavom komentiranja...

premišljam se između platformi Intensedebate i Disqus. Ako slijedećih nekoliko sati komentari budu zadavali probleme nema razloga za brigu.


Bye,

Sve više potvrda da i Matri i Quagliarella odlaze

Matri and Quagliarella will leave Juventus
Matri i Quagliarella prilikom proslave 30 Scudetta
Jedan od Matrija Quagliarelle odlazi iz Juventusa. U kranjem slučaju, ako Juventus dovede 2 jaka napadača, možda odlaze i obojica.
Sve informacije koje dolaze idu ka tome da odlaze obojica. Konkluzivno to znači da dolaze dva kapitalca sa velikim "K" u napad Juventusa sezonu 2012/13, a to je i više nego dobra vijest.


Links: 

Napoli nam je za Cavanija tražio 60.000.000 € (da, ŠEZDESET milijuna!) - Mwuuuuuahahahhahahahaaakk

Cavani Juventus
Napoli tražio 60 M € za Edinsona Cavanija
Evo čisto jedna kratka informacija da znate zašto ga nećemo tako brzo vidjeti u dresu Juventusa. Izgleda da je toplinski udar u Napulju nekome pomutio um. :kava:

Ćemo vidjeti koja će cijena biti kada za mjesec dana bude imao ekstremno nezadovoljnog igrača u momčadi i niti jednog priglupog šeika koji bi bio voljan iskrcati niti približnu cifru za Cavanija.

Pa toliko Juventus ne bi platio niti onog kokainskog fetišistu diega "Lajnu" maradonu kada je bio u najboljim igračkim godinama! Ah, svakakvi ljudi na ovome svijetu postoje.

Danas do 19 sati je deadline za riješavanje suvlasništva igrača

I dalje radimo na Gabbiadiniju i Pelusu

To je jedini info koji je ove dane došao.

Nakon što smo otkrili praktički sve glavne targete Juventusovog mercata 2012/13 nemojte niti očekivati neka nova spektakularna imena. 
Radi se na ovim već objavljanim igračima tako da nema brige. Idite na more, relaksirajte se, mi Juvetntini ovo ljeto ne moramo nagađati koja ganjamo i koga kupujemo za razliku od svih ostalih.

Stay tuned,

Isla i Asamoah će biti predstavljeni u ponedjeljak 2.7.2012

Mauricio Isla & Kwadwo Asamoah at Juventus' medicals
Mauricio Isla & Kwadwo Asamoah at Juventus' medicals
Zašto pitate se? 
Zato što će potpisom ugovora nakon 1.7.2012 (nedjelja) ući u bilancu za 2013 godinu. A svi mi znamo koliko Juventus, a pogotovo čovjek sa gnijezdom zmija u džepu Beppe Marotta vole čiste bilance. :kava:

četvrtak, 21. lipnja 2012.

I još jedna potvrda vijesti na ovome sajtu sa Juventus.com-a

Seba Giovinco se privremeno vraća doma ali neće dugo. :kava:
Seba Giovinco se privremeno vraća doma ali neće dugo. :kava:

I kao što sam napisao prije MJESEC DANA Giovinco je otkupljen.
Evo evidencea:
Giovinco će biti otkupljen od Juventusa (50%) te je moguće da uđe u kombinaciju za otkup Cavanija ako Napoli pristane


Kao što sam poslije toga pisao o Giovincu, on neće igrati u Juventusu već će biti korišten kao sredstvo razmjene da se dođe do boljih igrača.

I sada smo na 5 od 5 potvrđenih vijesti na ovome blogu. Za mentalne insuficijente iz okolice Zenice koji imaju problema sa elementarnom matematikom to iznosi 100%. :kava:

PS I još jedan virtualni šamar svim hejterima kojih svakim danom i sa svakom potvrdom ima sve više i više.
PPS Srećom korektnih čitatelja ima još i više pa se ne brinemo previše

Rezime dosadašnjih Juventusovih transfer targeta

Napad:

Prva špica:

 1. Edinson Cavani (Napoli)
 2. Fernando Torres (Chelsea)
 3. Edin Džeko (Manchseter City)

Druga špica:

 1. Stevan Jovetić (Fiorentina)
 2. Iker Munain (Athletic Blibao)

Peti napadač:

 1. Manolo Gabbiadini (Atalanta)
 2. Mattia Destro (Siena/Genoa)

Ostali dealovi:

 1. Bas Dost (Wolfsburg via Juventus) = kupljen i ostavljen 1 sezonu u Wolfsburgu

Sredina terena:

 1. Mauricio Isla (Udinese) = kupljen
 2. Kwadwo Asamoah (Udinese) = kupljen
 3. Paul Pogba (Manchester United) = kupljen
 4. Marco Verratti (Pescara) = kupljen i ostavljen 1 sezonu u Pescari
 5. Geoffrey Kondogbia (Lens) = kupljen i biti će poslati negdje na posudbu
 6. Omar El Kaddouri (Brescia) = kupljen i ide negdje na posudbu ili u neki deal
 7. Elvis Kabashi (Empoli) = kupljen

Obrana:

 1. Federico Peluso (Atalanta) = blokiran i Juventus ga može kupiti za manje od 15 minuta ako želi
 2. Davide Astori (Cagliari)
 3. Juan Sánchez Miño (Boca Juniors) = argentinsko i španjolsko državljanstvo, ne bi trošio jedno van-EU mjesto
 4. Andrea Ranocchia (ljudske spodobe većinom iz nedojebanog dijela Milana kojima se cijeli svijeti smije i u lice i iza leđa)

Golmani:

 1. Nicola Leali (Brescia) = kuplje i biti će poslat negdje na kaljenje

To bi bilo to za sada. Šuška se i Bruno Alves na posudbu sa opcijom otkupa (Marottin trade-mark) ali čekam još malo potvrda za tu vijest.

Što se tiče svih ovih igrača, Juve je u pregovorima praktički sa svima njima. Ono što se pokaže najizvedivijim će se i finalizirati. Mercato je dug a nama se nakon sređivanja sredine terena nikamo i ne žuri.

S obzirom na imena koja se spominju tko god dođe imati ćemo atomski Juventus.

Destro je i dalje u kombinacijama za Juventus

Mattia Destro u Juventusu kao peti napadač
Mattia Destro
Što da vam kažem, nakon što je bio blizu Juventusa pa je bio daleko zbog toga što su parazitski luzeri iz grada Milana preko svojih sluga iz Genoe zakaparirali igračevih 50% jučer je Juventus ponovo blizu Mattie Destra.

Siena je iskoristila mogućnost otkupa 50% igrača od Genoe za 1,3 milijuna € a sve na nagovor prijateljskog kluba Juventusa. Ovo ponovo znači da je 50% Destra Juventusovo u bilo kojem trenutku to Juventus i poželi.

Sada ostaje za riješiti zagonetku Destra: je li on onaj mladi talentirani igrač koji će biti peti napadač u momčadi (drugi target za to mjesto je Manolo Gabbiadini), je li igrač kojeg će se koristiti kao sredstvo za razmjenu a da bi se došlo do jačeg i afirmiranijeg igrača ili je Juventus još jednom, kao u slučaju Mauricia Isle i Verrattija, išao izjebuckati u mozak monstruozne spodobe iz grada Milana samo zato jer, eto, može.


srijeda, 20. lipnja 2012.

Malo vijesti u svezi prodaje Juventusovih višaka

Felipe Melo Galatasaray goal
Felipe Melo u svojoj pozi "proslave" gola
 • Felipe Melo ima ponudu moskovskog Sparatka za 10 milijuna €. On bi pak želio ostati u Turskoj, specifičnije u Galatasarayu. Solidna je informacija da se Bayern Munchen raspitivao za njega. Njemu će ovo biti dugi mercato.
 • Reto Ziegler bi također želio ostati u Turskoj, ovaj puta u Fenerbahceu.
 • Eljero Elia ima ponude iz Engleske (West Ham za 7 milijuna €) i Njemačke (Schalke za nepoznatu cifru)
 • Michiele Pazienza neće ostati u Udineseu koji ne računa na njega. Pošto na njega ne računa niti Antonio Conte treba mu naći klub za slijedeću sezonu a s obzirom da ga pola Serie A traži, pogotovo Genoa, Fiorentina i Parma te španjolska Malaga, njegovo uhljebljivanje neće predstavljati nikakav problem.
 • Miloš Krasić ima ponude 2 kluba iz Engleske: Reading i Liverpool. Na njemu je da odluči.
 • Za kraj 2 socijalna slučajeva: Vincenzo Iaquinta i Jorge Martinez. Prvi ima još 1 godinu basnoslovnog ugovora (hvala Alessio Secco!) te ga je praktički nemoguće prodati. Nikoga ne bi začudilo da mu Juventus predloži raskid ugovora uz novčanu isplatu. Martinez, s druge strane, nije uspio regenerirati svoju karijeru niti na posudbi u klubu koji je čvrsto ispao iz lige kao Cesena. Jedina mogućnost ostaje ga pokloniti nekome a možda se i vrati u rodni Urugvaj.


To vam je kratki rezime mercata prema van. Ne zaboravite da u 21 stoljeću igrači i njihovi agenti imaju ne zadnju nego praktički jedinu riječ kada pričamo o transferima i tu se uvijek moraju uskladiti želje kupca i želje igrača.

Juventus kupio 18-godišnjeg albanca Kabashija

Elvis Kabashi u Juventusu za 1.8 milijuna €
Elvis Kabashi
Elvis Kabashi, član Empolijeve primavere je novi član Juventusa.  Okarakzeriziran kao veznjak a'la De Rossi igra jednako dobro fazu obrane i napada.
Vrijednost operacije je 1.8 milijuna €. Momak će najvjerojatnije odraditi sezonu u primaveri prije nego se odluči gdje će mu biti slijedeća stanica u karijeri.
Dobrodošao Elvis.
PS Kabashi je bio igrač kojeg sam prije spomenuo a koji je trebao biti odrađen istom formulom kao i Bas Dost.
http://enzogiovanni.blogspot.com/2012/06/slijedeci-tjedan-odraujemo-ponovo-jednu.html
Juventus i Genoa su trebali odraditi posao i igrač je trebao ostati u Genoi no ipak je na kraju Juventus odlučio sam odraditi cijelu operaciju za razliku od one sa Bas Dostom i Wolfsburgom.


I eto još jedne u nizu potvrđene informacije na ovome blogu. :kava:


PPS I još jedan lagani šamar nedojebanim balavcima po Internetu. Što reći nego da uživamo? Ama baš ništa. :kava:

ponedjeljak, 18. lipnja 2012.

Mala uputstva komentiranja...

Hi there,

Kao što vidite instalirao sam novi sustav komentiranja koji mi se čini boljim od onog defaultnog Googleovog. Feedback čitatelja je također bio i više nego pozitivan. Možete komentirati kao anoniman ili kao pripadnik nekih poznatih društvenih mreža kao recimo Facebook ili Twitter.

U komentarima je moguće koristiti HTML kodove za formatiranje teksta ili naprimjer ubaciti neku sliku u svoj komentar.

Za ubaciti fotografiju u komentar koristimo običan jednostavan HTML kod:
<img src="http://LINKNAFOTOGRAFIJU">

I slika bi trebala biti prikazana unutar komentara. Obratite pažnju na razmake i navodnike i biti će sve u redu.

Što se tiče videa lako se ubacuje klikom na dugme u iznad gornjeg desnog ugla prostora za upis komentara. Slobodno eksperimentirajte, ako ubacite i koji virus jebe mi se jer server ionako nije moj. :)

Pozdrav,
Enzo

I ipak je bio Fernando Torres u pitanju...

Fernando Torres dobio ponudu Juventusa
Fernando Torres
Najavio sam vijest o ponudi Juventusa za jednog napadača izvan  Serie A. Predvidio sam da će to biti target broj 2 za napad Juventusa Fernando Torres. Nakon toga stigla mi je potvrda da je to zapravo Edin Džeko. Krivo. Kriva informacija.

Ovaj puta moj informator nije imao dobre informacije a ja sam trebao slušati samog sebe i prijašnje provjerene informacije i potvrde koje su govorile da je za napad target 1 Cavani a target 2 Torres.

Vijest je ispravljena u manje od pola dana. Džeka za sada ostavite po strani kao target broj 3 dok ne vidimo što će biti s Torresom. BTW, na Cavaniju se i dalje radi i to danonoćno.

I dočekali smo i prvu informaciju na ovome blogu koja se (zasada) pokazala nevjerodostojnom. Hejteri, krenite na sekcije za komentare, jedva čekamo te izlijeve sada već dokazane inteligencije. :kava:


UPDATE: Vrijednost operacije je oko 30 milijuna € i kao što je i prije bilo najavljeno Sebastian Giovinco je uključen u operaciju.

Pozadina Edina Džeke i Juventusa

OK,
Da malo pojasnimo situaciju oko napadača.
Javio sam za Cavanija i da mi jedan izvor daje da je sve gotovo s njime. I dobio sam i potvrde da jest. Onaj nedojebani parazit i klaun iz Napolija de laurentis je pristao na 30.000.000 € + Giovinco i sve je bilo riješeno.
Prekjučer je prmijenio mišljenje i zatražio 50.000.000 € čistog casha bez igrača. Više sam puta rekao da Marotta i Juventus se nikada neće ponašati kao pijani miljarderi i ako cijena ne bude kako treba biti da se Marotta diže sa stola. Cavani nije nimalo izgubljen i sada ostaje za vidjeti koliki će pritisak Cavanijeva pratnja napraviti Napoli da ode u klub sa kojim se sve dogovorio.

Plan B je uvijek bio Fernando Torres. No odjednom i za njega Chelsea traži basnoslovnu cifru i to isključivo cash. I to je prekriženo.

Plan C je navodno bio Edin Džeko. City, a pogotovo onaj luzer i moron roberto mancini je zainteresiran za uključivanje igrača u prodaju Džeke. I tako će glasiti ponuda Juventusa za Džeku: nešto malo lovice + Sebastian Giovinco.

Navodno šizofreničar i luzer mancini obožava Atomskog Mrava i želi da u Cityu.

Na kraju, nije nimalo isključeno da Juventus daje službene ponude za druge igrače samo da bi onom masturbatoru de laurentisu pokazala da nema nikakvih ucjena, izigravanja dogovora i dizanja cijene u pregovorima s njom.

Tko preživi znati će u utorak a možda i na kraju ljeta.

Bye,

nedjelja, 17. lipnja 2012.

U utorak će biti objavljena potvrda Juventusove ponude za Edina Džeku

Edin Džeko u Juventusu
Edin Džeko
Prijašnja vijest je davala informaciju o službenoj ponudi Juventusa za jednog napadača van Serie A a koja je trebala biti objavljena u utorak.
Ja sam "predviđao" Torresa međutim to je ipak bosanac Edin Džeko.

U svakom slučaju bolja kombinacija nego Torres. Osobno mišljenje razumije se. 

Oki doki, sada čekajte utorak/srijedu da ova vijest osvane na svim svjetskim medijima. :kava:
Nemojte reći da vam nisam rekao na vrijeme.

PS poseban pozdrav prokatiotskim organizmima koji se kao mali mazohisti svakodnevno vraćaju po šamare u sekciji za komentare. Mi uživamo u njihovom liječenju. :kava:

Službeni gostujući dresovi Juventusa za sezonu 2012/13

OK, baš se i ne bavim dresovima u životu ali sam naišao na jedan zgodan video pa da ga stavim.
Uživajte.

Juventus će u utorak poslati službenu ponudu za još jednu prvu špicu

Sebastian Giovinco u Chelsea za Fernanda Torresa
Sebastian Giovinco
Preko vikenda mercato poslovično miruje no imam jednu zanimljivu vijest za priopćiti (vidi naslov). Ono što je sigurno je da je igrač izvan Serie A te da imena nisu Higuain i Van Persie. Druga stvar koja je sigurna je da će u ponudu biti uključen i Sebastian Giovinco.
Čekamo do utorka da saznamo ime.

Moja pretpostavka? Ono što sam govorio na blogu još od prije mjesec dana: Fernando Torres. Vidjeti ćemo hoću li kao i obično biti u pravu.

subota, 16. lipnja 2012.

Mercato AC Milan - Kako rade mercato nedojebani plačljivci iz Lombardije

Berlusconi i nedojebani lobotomci ac milana
Mali nedojebani Heinrich Goebbels 21 stoljeća
Ako postoje na ovome svijetu dovoljno veliki lobotomci koji su popušili onu patetičnu predstavu oko "transfera" Thiaga Silve izrežiranu u sali Mediasetove propagandne mašinerije možda je bolje da pročitaju ovaj moj osvrt. Ako su popušili ionako sam skeptičan da čitati i znaju no i čuda se ponekada događaju pa krenimo.


Thiago Silva je standardna Berlusconijeva taktika kada zna da nema love, već isprobana da radi sa Kakom. 

To obično ide ovako: 

 1. nemamo prebite pare u kasi a navijači očekuju da se pojačamo preko ljeta 
 2. idemo pustiti vijest u medije da klub XY želi nekog našeg igrača 
 3. izmislimo da taj klub XY želi dati basnoslovne pare za Thiaga Silvu 
 4. pošaljimo Gallijanija u Pariz i zovimo sve moguće TV da ga snime 
 5. pozovimo Gallijanija nazad iz Pariza 
 6. objavimo svim medijima da "moje crno-crveno srce nije popustilo i da smo zadržali Thiaga Silvu uspkors svemu" (Berlusconi) 
 7. svi lobotmizirani navijači su sretni jer "smo zadržali igrača" kojeg ionako nitko nije htio kupiti 
 8. kada na kraju mercata ne dovedemo NIKOGA reći ćemo da je mercato bio sjajan jer smo ipak , nadljudskom voljom i zbog neopisive ljubavi prema klubu i bojama, zadržali Thiaga Silvu. 
 9. ponovo su lobotomizirani navijači prevedeni žedni preko vode i sretni su.
 10. evo nama novih mladih pušača marketinga na ovome svijetu

To ti je uglavnom strara provjerena Berlusconijeva taktika koju bilanisti redovito popuše kao prije par godina u "slučaju Kaka".A i zbog toga im se mi normalni i smijemo i iza leđa i u lice.
Life is beautiful. :kava:PS Možete slobodno dalje koristiti ovaj moj osvrt na drugim forumima, a pogotovo u raspravama s bilanistima.

Juventus ima 27 igrača 50% vlasništvu.

Emmanuele Giaccherini će biti otkupljen od Juventusa
Emmanuele Giaccherini
Rok do obnove suvlasništva ili dogovora oko budućnosti igrača je petak 22.06.2012. Ako se klubovi ne dogovore ide se ponudama u zatvorenim kuvertama koje će biti otvorene 23.06.2012 u 11:00 sati.

Od onih poznatiji tu su:

 1. Sørensen: obnovljeno suvlasništvo sa Bolognom
 2. Ekdal: ništa još između Cagliarija i Juventusa
 3. Taider: Bologna ga otkupila
 4. Beltrame: Juventus ga otkupio
 5. Giaccherini: ništa još između Cesene i Juventusa
 6. Seba Giovinco: ništa još između Parme i Juventusa
 7. Immobile: ništa još između Genoe i JuventusaOd ovih po meni jedino Giaccherini ostaje, svi ostali će ili ostati u drugim klubovima ili biti otkupljeni pa korišteni kao materijal za razmjenu.

Stevan Jovetić nam je i službeno rekao DA!

Stevan Jovetić u Juventusu!
Stevan Jovetić
Potpuni dogovor je postignut sa crnogorcem i njegovim agentima. Sada "operacija Jovetić" prelazi u fazu dogovora sa njegovim klubom Fiorentinom.

Poznavajući toskansku publiku uprava Fiorentine mora pucati visoko sa lovom+igračima. Ostaje da vidimo kako će to ishendlati Marotta.

Stay tuned.

Álvaro Negredo je otpao iz Juventusovog interesa

Álvaro Negredo will not play for Juventus
Álvaro Negredo
Prijašnja vijest je bila interes Juventusa za španjolskim reprezentativcem. Nakon blagog ispitivanja španjolac je otpao iz kombinacija. Vrijednost ulaganja nije prihvatljiva Juventusu. Tu završava kratka priča s španjolcem.

I dalje stižu potvrde za napad: Jovetić ili Munain

Premisa: Juventus mora prodavati igrače da bi otvorila prostor za 2 kapitalca s velikim "K" u napadu.
Elia, Krasić, Melo, Ziegler, Martinez, Motta, Iaquinta, Matri, Quagliarella, Marrone, Estigarribia su sve igrači koji uz razumnu ponudu mogu otići.

Kao što je valjda već sto puta napisano na ovom blogu, Iker Munain i Stevan Jovetić su visoko na Conteovom popisu i jedini vjerodostojni kandidati za poziciju vanjskog napadača/druge špice.

Radi se paralelno na obje strane i ovisno o razvoju mercata i mogućnostima će se izabrati igrač koji će doći u Juventus.

Kako trenutno stoje stvari najbitnija karika u svim kombinacijama je Sebastian Giovinco. O njegovom plasmanu u neki drugi klub će ovisiti na koga će se Juventus baciti: na baska ili crnogorca.

Da napomenem još jednom ako je itko kojim slučajem propustio: Giovinco neće NIKADA igrati u Juventusu! :kava:

petak, 15. lipnja 2012.

Popis igrača koji navodno dolaze u Juventus

Valjda je teško biti novinar u 21. stoljeću, trebaš svakog dana zarađivati za kruh i "proizvoditi" vijesti kao na traci.
A gdje je to lakše raditi nego na temi calciomercata? Nigdje.


Evo popisa sortiranog po abecedi što su sve mediji ispljunuli (kao i neki forumi):


 • ADRIANO (BARCELLONA)
 • ARCARI (BRESCIA)
 • ARMERO (UDINESE)
 • ASAMOAH (UDINESE) -Službeno-
 • ASTORI (CAGLIARI)
 • BALE (TOTTENHAM)
 • BALOTELLI (MANCHESTER CITY)
 • BASTOS (LIONE)
 • BEHRAMI (FIORENTINA)
 • BELTRAME (NOVARA) -Službeno-
 • BOAKYE (GENOA)
 • BOCCHETTI (RUBIN KAZAN)
 • BORINI (PARMA)
 • BOSINGWA (CHELSEA)
 • CAVANI (NAPOLI)
 • DAMIAO (INTERNACIONAL)
 • DEDE' (VASCO)
 • DESTRO (SIENA)
 • DOST (HEERENVEEN)  -Službeno-
 • DROGBA (CHELSEA)
 • EL KADDOURI (BRESCIA)
 • GABBIADINI (ATALANTA)
 • GIOVINCO (PARMA)
 • HERNANES (LAZIO)
 • HIGUAIN (REAL MADRID)
 • HUMMELS (BORUSSIA DORTMUND)
 • HUNTELAAR (SHALKE 04)
 • IMMOBILE (GENOA)
 • ISLA (UDINESE) -Službeno-
 • IVANOVIĆ (CHELSEA)
 • IZCO (CATANIA)
 • JOVETIĆ (FIORENTINA)
 • KALOU (CHELSEA)
 • KOLAROV (MANCHESTER CITY)
 • KONDOGBIA (LENS)
 • LEALI (BRESCIA) -Službeno-
 • LEWANDOSKI (BORUSSIA DORTMUND)
 • MAXI LOPEZ (CATANIA)
 • MEIRELES (CHELSEA)
 • MUNIAIN (ATHLETIC BILBAO)
 • NANI (MANCHESTER UNITED)
 • NAINGGOLAN (CAGLIARI)
 • NENE' (PARIS SAINT GERMAIN)
 • NESTA (MILAN)
 • NEYMAR (SANTOS)
 • OGBONNA (TORINO)
 • PELUSO (ATALANTA)
 • PEPE (REAL MADRID)
 • POGBA (MANCHESTER UNITED)
 • RAMIREZ (BOLOGNA)
 • RANOCCHIA (INTER)
 • ROBBEN (BAYERN MONACO)
 • ROLANDO (PORTO)
 • SANCHEZ MIñO (BOCA JUNIORS)
 • SUAREZ (LIVERPOOL)
 • TAIDER (BOLOGNA)
 • TEVEZ (MANCHESTER CITY)
 • TORRES (CHELSEA)
 • VAN PERSIE (ARSENAL)
 • VERRATTI (PESCARA)
 • VERTOGHEN (AJAX)
 • ZAPATA (VILLAREAL)
 • WELLINGTON NEM (FLUMINENSE)


 • Crno su službeno objavljeni igrači, istaknuti žutom bojom igrači koji stvarno interesiraju Juventus, a zeleno istaknuti igrači koji su već kupljeni a treba službena potvrda sa Juventus.com-a.


  Zahvaliti ćete mi na kraju ljeta što sam Juventinima uštedio podosta živaca. :kava:

  Stay tuned.