četvrtak, 31. siječnja 2013.

Cijeli Zimski mercato Juventusa


Čekamo situaciju sa Berardijem, Polija sam vam dao jučer no genijalac Marotta nije stigao deponirati već potpisan ugovor sa Sampdoriom i igračem do 19:00 sati tako da je to propalo za sada i ide se u realizaciju na ljeto.

Pišemo minu za Lisandra Lopeza, više informacija zašto je to na kraju propalo tijekom noći/sutra ujutro.

Zanimljiva stvar jest dovođenje u Primaveru crnogorca Hasana Pepića, igrača kojeg sam vam najavio još u ljeto. Njegov agent je Fali Ramadani, isti Jovetićev agent. U ljeto je bilo logično da Juventus želi "oraspoložiti" Jovetićevog agenta sa Pepićem a da bi se došlo do Jovetića. To je tada propalo jer Fiorentina nije ispoštovala dogovorene uvjete sa Juventusom. Sada je sve prošlo glatko što samo daje priloge tezi da Juventus ima samo jedno ime za ljeto: Stevan Jovetić.

To bi bilo to za danas. Uživajmo u Anelki i nadajmo se najboljem. Ja idem na jednu večeru tako da ću povremeno biti dostupan na mobitelu da šamaram sve one lobotomce koji će doći likovati zbog Lisandra. :kava:
I to je upitno, jer ću uživati u domaćem puljskom Shirazu iz 2011 godine. (bilo bi dobro da još malo odleži ali što je tu je, i taj je dobar).
Bye i čujemo se u ljeto 2013.

srijeda, 30. siječnja 2013.

Juventus poslao službenu ponudu za Andreu Polija

Andrea Poli na meti Juventusa
Andrea Poli na meti Juventusa
Operacija je predviđena za ljeto 2013.
23-godišnji veznjak će biti malo pomalo uigravan da za par sezona preuzme playmakersku palicu od Andree Pirla. Jedan Andrea van jedan Andrea unutra. Ista procedura kao i kod fc internazionale, samo tamo nije u pitanju nikakav "Andrea" već neki bilo kakav šizofreničar skupljen s ceste.

Ovu će operaciju voditi do kraja sportski direktor Juventusa Paratici. Praktički je već sve gotovo, ostaje da se samo utanače detalji tako da očekujte Polija u Juventusu na ljeto.

Ovu vijest, naravno u svjetskoj premijeri, sam vam dao 6 mjeseci unaprijed. To je poklon mojim vjernim čitateljima.

Na kraju, ne zaboravimo na Angela Ogbonnu na kojemu Juventus intenzivno radi.
Bye

ponedjeljak, 28. siječnja 2013.

Vikend je bio katastrofalan, još da i klauna zemana potjeraju...

Zdenek Zeman i navijači romamerde - konačno u svom svijetu
Nedojebani govnovalj zdenek i njegovi navijači
Počeli smo sa sramotnim suđenjem okorjelog ultrasa Napolija sucem guidom koji je u jednoj utakmici uspio usrati sve što se usrati može. Nije svirao 4 (da ČETIRI!) čista jedanaesterca, 1 za Genou onog bolesnika preziosija i 3 za Juventus. Simptomatično je što je treći nedosuđeni jedanaesterac za Juventus u 93-oj minuti pomoćni sudac uredno signalizirao a da bi naš vrli navijač Napolija, glavni sudac guida, samo kazao "Kako se nisam osjećao da ga sviram u 93-oj minuti"). Ajde, posijali smo nova 2 boda po putu za 31-i Scudetto no nimalo ne sumnjam da ćemo bez većih problema osvojiti novu titulu.

Vikend se nastavio sa viješću da je od "pojačanja" stigao Nicolas Anelka. Ajde dobro, kao što sam već rekao, momak je stigao za ljudsku i intelektualnu vrijednost prosječnog anti-juventina tj. za mizeriju, tako da na tu operaciju stvarno ne gledam negativno. Ako Anelka nešto napravi, super, ako ne napravi ionako na ljeto pakira kofere u neke daleke Azijsko-šeikske zemlje za zadnji ugovor u karijeri.

Katastrofalan vikend je nastavljen viješću da je nova Juventusova kupovina, Fernando Llorente, pretrpio,  čini se, težu ozlijedu koljena na zadnjem treningu Athletic Bilbaa. Ako se one najcrnije prognoze budu pokazale istinitima Llorentea neće biti na travnjaku barem 2 mjeseca. Radi se o praktički istoj ozlijedi kakvu je nedavno popio trenutni romamerdista Mattia Destro. Ajde taman da se čovjek fino odmori, sanira ozlijedu i stigne spreman i odmoran u Torino.

I sada dolazimo do apsolutno najgore vijesti ovog vikenda: skup sportskih, životnih i intelektualnih luzera par excellence, prljava i smrdljiva lobotomizirana horda u narodu poznatija kao ac romamerda, želi dati otkaz (JOŠ JEDAN!) glanogovorniku šizofrenije i prekaljenom klaunu zdeneku zemanu!!!!!!!!

Oh neeeeeeeeeeeeeeeeeee! Neeeeeeeeeeeee! Neeeeeeeeeee! Ne! :kava:
Ne! Yawn. Ne. :kava:
Da se ova vijest obistini to bi mi stvarno pokvarilo ne samo nadolazeći tjedan nego najvjerovatnije i cijelu nogometnu sezonu. Kome bi se, mi normalni i zdravi ljudi smijali u lice i iza leđa ako taj češko-sicilijanski luzer popije još jedan otkaz u svojoj nogometnoj "karijeri"? Što vam ne izmame nevjerovatnan podsmjeh svi oni komentari jadnih i duhom klonulih romamerdista koje svakodnevno pročitate u sekcijama za komentare raznoraznih svjetskih portala? Kako to nadomjestiti? S čime? Biti će teško. :kava:

romamerdistima se nedavno vratio u nehigijenski tabor jedan od dokazano većih nogometnih mafijaša proteklog stoljeća, nedojebani franco baldini, a odmah su složili Dream Team sa govnovaljom zdenekom. Rezultat te fantastične kadrovske rošade je naravno romamerdina uobičajena borba za 7-8 mjesto u prvenstvu. Zašto takvu dobitnu kombinaciju uništiti? Čemu? Tko nama normalnima želi zlo u životu?

Da zaključim, NE DAJTE ZEMANA NIKUD! NEKA OSTANE DOŽIVOTNO TRENER SEPSI IZ GRADA RIMA! :kava: Ako mu ipak daju otkaz i unište mi ovaj tjedan e onda se nadam da će govnovalj sa Sicilije pronaći posao u klubu koji je poviješću, intelektualnim poštenjem, sportskim uspjesima i liječničkom dijagnozom idealan za njega: fc internazionale. :kava:
Nakon portugalskog šizofreničara koji zadnjih par godina lovi nogometne suce po španjolskim garažama zdenek zeman bi bio apsolutno idealan izbor. Svatko uvijek pronađe svoje jato i čudi me da ga ostarjeli i ispražnjeli govnovalj zdenek odavno nije pronašao, kada je to jato očito svima. Pravac u Milano sicilijanski govnovalju zdeneku. :kava:

Pa pa,

PS Ništa još novoga u svezi Lyonovih uvjeta za Lisandra tako da ne morate niti pitati.
EDIT: PPS: Zadnje vijesti iz Bilbaa kažu da je prema rezultatima magnestke rezonance stanje Llorentea odlično i da je pretrpio samo jedan jači udarac. 15 dana izvan travnjaka. Jako žalostan dan za Mediaset, RAI i gazzettu dello sport koji su se već satima i satima naslađivali hipotizirajući katastrofalnu Juventusovu kupovinu. Well, try again lobotomko. :kava:


subota, 26. siječnja 2013.

Anelka je sletio ali tekma počinje pa...

...prezentacija u ponedljeljak...možda bude na stadionu gledati utakmicu...pratite sliku po tribinama.
Krećemo...bye... Forza Juve!

Ako je itko sumnjao u Anelku....

Anelka na letu za Torino
Anelka na letu za Torino
Evo fotkice koju si je majstor prije manje od sat vremena stavio na Twitter profil (za neuke jadnike: Twitter je ona socijalna mreža koja služi isključivo meni da šamaram nedojebanog marca materazzija. I u tome uživam kao malo prase dok se valja u blatu. :kava:)

Vi koji ste se do sada nadali da vijest o francuzu nije istinita izgubite svaku nadu. Zapravo nadajte se da je pilot aviona mrtav pijan te da u alkoholiziranom stanju nije vješt pilotiranju. To vam je jedino preostalo. :kava:

Izvor: https://twitter.com/anelkaofficiel

Jučer navečer sastanak Juventus-Lyon u Valenciennesu

Daj tu lovu više jebo te ja da te jebo!
Daj tu lovu više jebo te ja da te jebo!
Yup. Razgovor je uz obilatu večeru bio, razumije se, finaliziranje detalja oko, sa igračem odavno dogovorenog, prelaska Lisandra Lopeza u Juventus. Ne očekujte da će detalji razgovora izaći prije ponedjeljka.

Jedna stvar je očita, Lyon, klub u financijskim problemima kategorije kao i mentalna zaostalost prosječnog romamerdista, ogrominm, pokušava ušićariti još koji milijun vamo i milijun tamo. Ajde Marotta ne cjepidlači s tom sitnom lovicom.

Ono što mi nije nikada bilo jasno kod Marotte jest slijedeće: treba kupiti Padoina, evo vam love odmah, sve se dogovori za pet minuta. Treba kupiti Pelusa, evo love i sve je dogovoreno uz gledanje nedojebanog govnovalja zdeneka kako bjesomučno lovi vjeverice u parku nekog restorana. Treba kupiti Giaccherinija, evo bankovne garancije u roku minute, točno koliko treba vremena mafijašu massimu morattiju da krene cviliti i bulazniti idiotarije kada započne bilo kakav intervju.

E ali kada treba kupiti nekog kulturnog napadača e onda se sve odvija kao jedan težak porod od 72 sata na intenzivnoj. Pa ovo zapne pa ono zapne, pa se predsjednik predomisli, pa se Marotta cigani za 100 € i račun za kurve etc etc. Uglavnom, znate što je pisac mislio reći.

Do ponedjeljka najvjerovatnije nećemo puno znati o modalitetima plaćanja Lisandra Lopeza, no moji lojalni imbec, pardon, hateri, će se morati strpiti do tada. Hateri, do tada slobodno prekinite terapiju psiho-farmacima. Uživajte u svom svijetu do ponedjeljka. :kava:

Pa pa,

petak, 25. siječnja 2013.

Mhahahahaha, i stigao nam francuski panj. Jebo majku. :kava:

Gibam dalje neke obaveze ali brzi info da je sa Anelkom izgleda sve gotovo. To samo znači da Quagliarella ide put Fiorentine koja  ga je i tražila u ljeto.

Potvrđuje se da slanjem Q-a u Firenzu dajemo kaparu za Jovetića na ljeto. Što se tiče ovog Anelke, ajde na 6 mjeseci dolazi, on i Lisandro Lopez će solidno pojačati ovaj napad.

četvrtak, 24. siječnja 2013.

Llorente u Juventusu i službeno


Nakon Federica Pelusa, evo nam i nove službene potvrde sa Juventus.com-a u vidu Fernanda Llorentea.

I dalje krstarimo na 2 od 2 a to je za jedan dio mentalnih bolesnika koji čita ovaj blog a ne zna se sastaviti sa elementarnom matematikom točno 100%.

A što ste drugo očekivali? :kava:
Uživajte.

Članak:

Juventus can confirm that Spanish international striker Fernando Llorente will join the club on 1 July 2013.
The 27-year-old has agreed terms on a four-year deal and will move to Turin when his Athletic Bilbao contract expires at the end of the current season.
Born in Pamplona on 26 February 1985, Llorente progressed through the Basque outfit’s academy ranks before being loaned out to feeder club Baskonia during the 2003/04 campaign.
Bolstered by a season’s first team experience, the frontman, nicknamed El Rey León (The Lion King), soon became a permanent fixture in Athletic Bilbao’s strikeforce.
The striker’s best return came during the 2011/12 campaign, when his 29 strikes helped Los Leones to the Copa Del Rey and Europa League finals.
A fearsome aerial presence coupled with excellent close control has earned Llorente international recognition with his native Spain. He was included in the triumphant World Cup 2010 and European Championship 2012 squads, and has notched 7 goals in 21 caps.
Izvor: http://www.juventus.com/juve/en/news/24_gen2013_llorente 

srijeda, 23. siječnja 2013.

Lisandro Lopez u Juventusu

Gotovo je gotovo. Kao budućnost nedojebanih lobotomaca niti Operacija Lisandro Lopez više nema nikakvih nepoznanica. Lisandro Lopez je novi napadač Juventusa.
Dobrodošao!

I ponovo svjetska premijera. Postaje dosadno. Yawn. :kava:

PS Večeras svaki normalan čovjek izlazi negdje vani da se provede. Taman bi itko trebao pratiti utakmicu 2 luzerska i mafijaška kluba kao što su romamerda-šizointer.
PPS Sa Lisandrom dižemo Ligu Prvaka. Mark my words. :kava:

utorak, 22. siječnja 2013.

Koeficijent za Lisandra Lopeza je u dramatičnom porastu

Lisandro Lopez izrazito blizu Juventusa
Lisandro Lopez izrazito blizu Juventusa
Plan A tj. dovođenje već kupljenoga Fernanda Llorentea je kao što znamo propao. Jučer je to direktno potvrdio i sam Marotta na Radio24 (1:28 Audio MP3) te dodao da Llorente dolazi tek na ljeto. Plan B je dovođenje Lisandra Lopeza na posudbu sa mogućnošću otkupa na kraju sezone. U prijašnjim člancima  ovdje i ovdje sam objavio da Lyon i njihov predsjednik Aulas nisu nimalo zainteresirani za operaciju ovakvog tipa no u životu se stvari često, ako ne i uvijek, mijenjaju. Promjena je sasvim prirodna stvar osim kod interista, romanista, bilanista i življa sličnog kalibra jer je, nažalost, paranoidna šizofrenija trenutno neizlječiva bolest. :kava:

U zadnje sate mi je stigla potvrđena vijest da Lyon popušta zbog ogromnog pritiska igračeve pratnje i da je posudba sa mogučnošću otkupa izrazito blizu da se realizira. Kao i uvijek, a pogotovo kada govorimo o calciomercatu, gotovo je tek onda kada vidimo igrača sa pisalom u ruci kako sa Marottom potpisuje ugovor. Ili kada ja to objavim na ovome blogu.

Kako SADA stvari stoje, opcija Lisandro Lopez je uvjerljivo najbliža realizaciji te je argentinac definitivno najveći i praktički jedini kandidat da pojača napad Juventusa već u ovom prijelaznom roku, usudio bih se reći ili Lisandro ili nitko.

Stay tuned za razvoj situacije.

subota, 19. siječnja 2013.

Urrutia je i službeno interista, pardon, mentalni bolesnik

Kratka vijest da smo popili negativan odgovor Athletic Bilbaa o prelasku Llorentea u Juventus već na zimu. Pričekati ćemo ga ljeta 2013 kada će biti i službena prezentacija. Do tada ima vremena studirati Conteove sheme a da bi se što prije uklopio u momčad.

Sve ovo ukratko znači da nam je Plan A neslavno propao. Plan B, Lisandro Lopez na posudbu u trajanju od 6 mjeseci je također jaaaaako teško izvedivo jer u Lyonu stoluje slični mentalni bolesnik kao i Urrutia. Ne bih se previše nadao uspjehu u realizaciji Plana B.

Plan C, otkup preostale polovine Cira Immobilea, također plovi teškim vodama. Osobni vrtlar milanskih klubova, u narodu poznat kao predsjednik Genoe enrico preziosi (namjerno pisano malim početnim slovom :kava:), je odavno izjavio da Immobile na zimu ne ide nigdje. Čak i kišne gliste s kojima se u svoje slobodno vrijeme govnovalj zdenek zeman valja u blatu znaju da preziosijeva riječ vrijedi kao i izjava prekaljene porno glumice da je nevina, no ovaj puta je preziosi vjerovatno i rekao istinu. Genoa se grčevito bori za ostanak te u ovom trenutku si ne mog dozvoliti odlazak (po)najboljeg napadača momčadi.

Borriello je Plan D? U ovom trenutku izgleda da je moguće no provjerenih informacija o njemu nemam tako da su to samo moja nagađanja.

srijeda, 16. siječnja 2013.

Berardi je praktički Juventusov igrač

Domenico Berardi u Juventusu
Domenico Berardi u Juventusu

Domenico Berardi, 18-godišnji napadač Sassuola je 99,9% Juventusov igrač. Ne stavljam 100% zbog onoga što se dogodilo u ljeto saVerrattijem gdje je bila ista situacija pa su uletili nedojebani šeici sa kovčegom love. Zato sam malčice oprezan u postocima.

Berardi kotira kao jedan od najperspektivnijih igrača svoje generacije te je standardni napadač u ovogodišnjem hitu Serie B, Sassuolu (igra tamo i naš drugi napadač ganac Boakye - čita se "Boači" sa naglaskom na "i" lobotomci :kava:). 

Sve je dogovoreno sa njegovim klubom i njegovim sadašnjim predsjednikom Giorgiom Squinzijem. Cifre nemam blage a niti to da li ostaje još sezonu-dvije na posudbi da se kali ili će tražiti svoju priliku u Juventusu kao peti napadač. Squinzi, inače veliki navijač nedojebanih bolesnika iz ac bilana, je odmah pristao na sve naše uvjete, a operaciju su pomogli i dobri odnosi između Juventusa i Sassuola započeti sa operacijom Boakye. Sljedbenici patuljka koji je pojebao, za lovu, pola aktivnih prostitututki Sjeverne Afrike, Silvija Berlusconija, su bili uvjereni da imaju otvoren put ka Berardiju, no kako im se to praktički uvijek događa u natjecanju sa Juventusom, na kraju su ostali praznih ruku, ili bolje reći sa kurcem u ustima. I to od ovce. :kava:

Squinzi, čovjek poznat po izjavi da "ako Sassuolo uđe u Seriu A ima samo jedan zadatak: dvaput pobijediti inter", se brzo naguzio Marotti i dao zeleno svjetlo za prelazak.

Na kraju: Domenico, dobrodošao u Juventus!

Očekujte update o ciframa u slijedećim danima.

Llorentea čekamo do petka

 Urrutia - jedan dečko, jedan luđak
Urrutia - jedan dečko, jedan luđak
Vijest je točno takva. Vidjeti ćemo hoće li nam Plan A u sektoru napadača odmah propasti. :kava:

Ajde, barem ovaj puta Marotta si nije dozvolio da čeka odgovor do zadnjeg dana mercata (Cavani i Jovetić) pa ostane samo sa kurcem u ustima, i to od ovce, te da zadnjeg dana mercata mora posezati za Berbatovom i Bendtnerom.

U petak navečer ili najkasnije subota ujutro ćemo znati sve što trebamo znati sa Llorenteom.

Stay tuned.

utorak, 15. siječnja 2013.

Stanje mercata

Juventus je poslao novu ponudu onom luđaku Urrutiji iz Athletic Bilbaa, 3.000.000 € odmah + 3.000.000 € eventualnih bonusa ovisnih o rezultatima u tekućoj sezoni a samo da bi oslobodio novog Juventusovog igrača Fernanda Llorentea već na zimu. Vidjeti ćemo da li je Urrutii ostalo još malčice razuma. Kakve jebene droge koriste tamo u Baskiji to nikome nije poznato, čak ni onima koji na sapun i šampon gledaju kao na nešto egzotično, bespotrebno i luksuzno, npr. romamerdistima. :kava:

Lisandro Lopez na meti Juventusa
Lisandro Lopez na meti Juventusa
Lisandro Lopez: momak je izgleda u potpunom sukobu sa svojim klubom Lyonom. Čak je i vratio (ili mu je oduzeta) kapetansku traku. Marotta, kao pravi talijanski lešinar je nanjušio situaciju i da ne bi slučajno propustio priliku već je poslao zahtjev u Francusku. Kakav zahtjev? Onaj već poslovičan u stilu "Marotta": posudba sa mogućnošću otkupa na kraju sezone. Argentinac je jedan solidan igrač koji zadovoljava dogovorenom kriteriju da može odmah zaigrati u Europi. Lyon želi operaciju postaviti u vidu definitivnog transfera i nikakva posudba, za sada, ne dolazi u obzir. Teško da će Lyonova proći kod Juventusa zbog činjenice da argentinca ima već 29 godina a u takve Juventus baš i ne investira nego ih dovodi za onoliko koliko prosječan interista simplex vulgaris ima mozga i intelektualnog poštenja: za siću. :kava: 
Čekamo razvoj situacije.

Još jedna operacija je odnedavno u začetku; povratak Cira Immobilea u Juventus. Lobotomce i svoje hatere podsjećam da je Immobile u suvlasništvu Genoe i Juventusa. Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici se nakon konferencije o izboru novog predsjednika Serie A sastao sa čelnicima desetljećima poznatom filijalom milanskih mafijaških klubova, u narodu poznatiju pod imenom Genoa a da bi porazgovarao o Immobileu. Dobio je slijedeće informacije: za posudbu Immobilea Genoa želi u suprotnom smjeru jednog od Padoina, Giaccherinija ili Marronea. Eventualno su se spremni zadovoljiti sa suvlasništvom nad jednom od zvijezdi Juventusove Primavere: napadačem Stefanom Beltrameom. Sve Genoine želje će, osim u slučaj pravog iznenađenja, biti neuslišane. Naime, prva trojica su općepoznati Conteovi miljenici koje ne propušta hvaliti gdje god stigne i za koje je Conte više puta naglasio da dok je on u Juventusu da će biti i oni dok je Beltrame fundamentalni igrač Primavere i kao takav barem ove sezone ne ide nigdje. Pregovori se nastavljaju a nedavni Immobileov intervju dokazuje da bi igrač objeručke prihvatio poziv da se vrati treneru koji ga je prije par sezona trenirao u Sieni. Čekamo update.

Rezime:
Plan A: nadati se da se Urrutia skinuo sa droga koje koriste i berlusconi, galliani i prosječni nedojebani bilanisti te da se urazumio i osvjestio. Ako se to dogodi Llorente dolazi odmah sada.
Plan B: Ako propadne Llorente misli ga se zamijeniti sa Lisandro Lopezom ali isključivo na posudbu BEZ mogućnosti (obveze) otkupa na kraju sezone.
Plan C: Ako propadnu prva dvojica ostaje Ciro Immobile na posudbu.

Trenutno je stanje takvo da ako propadnu Planovi A, B i C ostajemo u napadu kakvi jesmo i čekamo povratak Bendtnera negdje u trećem mjesecu.

Stay tuned i bye,

subota, 12. siječnja 2013.

Fernando Llorente potpisao za Juventus

Llorente potpisao za Juventus
Llorente potpisao za Juventus
Oke, priča sa Llorenteom je gotova. Već sam vas prije skoro 3 tjedna izvjestio da je Juventus bio vrlo blizu dogovora sa Llorenteom i njegovom pratnjom no sada možemo zaključiti cijelu stvar.
Llorente u 100% slučaju dolazi u Juventus na ljeto 2013, ugovor je već potpisan a 1.2.2013 biti će i služeno deponiran u  jednu od većih mafijaških organizacija u poznatome Svemiru, nogometni savez FIGC. Jednom kada bude deponiran niti jedan drugi klub neće moći niti započeti pregovore sa Baskijskom Tvrđavom (uvijek iznova umirem od smijeha kada pišem ovakve pizdarije "pametno" skovane od valjda, uz moje lojalne hatere, najnedojebanijih živih bića u Svemiru, sportskih novinara. LOL )

Detalji operacije "Baskijska Tvrđava" su slijedeći: 4 godine ugovora sa 4.000.000 € neto plaće plus bonusi.

Sada ostaje za otkriti samo jednu jedinu stvar: hoće li  predsjednik Athletica Urrutia progutati ponos i ipak pustiti Llorentea preko zime i inkasirati laganih cca 4 milijuna € jer za manje od 19 dana dobiti će točno onoliko kakve su šanse da moji lojalni hateri išta pametnoga naprave u životu: 0 % (NULA). :kava:

Saznati ćemo vrlo brzo. Stay tuned.

Više o Llorenteu: http://enzogiovanni.blogspot.com/search/label/llorente 

četvrtak, 3. siječnja 2013.

Federico Peluso u Juventusu - Službeno

Federico Peluso u Juventusu
Federico Peluso u Juventusu
Kao što su čitatelji najvjerodostojnijeg bloga u Svemiru imali prilike pročitati još prije 11 dana, Federico Peluso je novi Juventusov igrač. Tu ste vijest, naravno, mogli pročitati u SVJETSKOJ premijeri. A nego kako drugačije? :kava:
Cifre operacije su slijedeće: 1,5 mln € odmah za posudbu do ljeta te dodatnih 3,5 mln za (obvezan) otkup igračevog ugovora. Za moje lojalne hatere koji neznaju niti kalkulator upaliti potruditi ću se izračunati tu (za njih) operaciju više matematike: 5.000.000 €. :kava:
Skoro postaje dosadno koliko su moji insideri točni. 

Krećemo sa 1 od 1 pogođenih vijesti u zimskom prijelaznom roku i to u svjetskoj premijeri. 100%. :kava: