srijeda, 29. svibnja 2013.

Higuain odjebao lobotomirane teenagere iz real pušidrida :kava:

Argentinski panj se pozdravio sa svojom teenagerski lobotomiziranom publikom iz onog klaunovskog-državnog kluba kojeg je donedavno trenirao portugalski šizofreničar. Momci i djevojke, pripremite se da ćemo možda morati istrpiti tog panja kako od deset 100% šansi 9 ispuca golmanu u zube i po tribinama i onda zabije jedan gol.

Da sam malčice razočaran je malo reći no treba imati i malo nečega što recimo prostitutobilanisti, romamerdisti, pušibarcelonaši ili interšizofreničari ne mogu niti izbliza čak niti pojmiti a to je intelektualno poštenje i reći da je Higuain daleko bolji od svih napadača koje trenutno imamo.

Nadajmo se najboljemu. :kava:

Manchester City poslao ponudu za Felipe Mela!

Detalje operacije neznam ali ponuda je ozbiljna. Ajde da ga se konačno riješimo sa onih silnih posudbi...Jedno 5-6 miliona bi za njega mogli ušićariti.

utorak, 28. svibnja 2013.

Prognoziram da će nas Vučinić među prvima napustiti

Mirko Vučinić ima odavno ponude Manchester Citya i Manchester Uniteda. Nedavno su se tim klubovima pridružili i Arsenal i Tottenham. Očito je da je na pomolu lagana aukcija među engleskim klubovima. Vučinić nikada nije izričito bio na prodaju osim ako za njega ne stigne ponuda koju se ne može odbiti. A sve je očitije da je takva ponuda stigla ili da će doći u roku nekoliko dana. Preporučio bih vam da se pripremite za posljednje pozdrave crnogorcu.

subota, 25. svibnja 2013.

Pripremite lakrimarije za sezonu 2013-14! :kava:

Pripremite lakrimarije!
Pripremite lakrimarije!
Da, jedan od dvojice najvećih plačipički u talijanskom nogometu (ostala dvojica su upravo dobili otkaz u real  madridu i Manchester Cityu) walter mazzarri je novi trener luzerskih šizofreničara iz grada Milana. Onaj koji fali na popisu je profesionalni klaun u narodu poznat kao češko-sicilijanski govnovalj zdenek zeman za kojeg sam osobno zapalio svijeću pri svojim molitvama da upravo on bude novi trener psihičkih bolesnika iz grada Milana. Nije uspjelo. Nema Boga. :kava:

Kao što sam vam rekao prije više od 3 tjedna u naravno svjetskoj premijeri Andrea Strmaccioni je popio otkaz. Kada su i mafijaš i životni luzer moratti te svi talijanski mediji dan za danom potvrđivali Stramaccionija kao trenera i za slijedeću sezonu Enzo vam je, kao i uvijek, davao jedine vjerodostojne informacije o calciomercatu na svijetu i u poznatome Svemiru. 1 od 1 smo trenutno, iliti 100%. :kava:

Evidence:
http://enzogiovanni.blogspot.com/2013/05/stramaccioni-dobio-otkaz.html

No moje molitve ipak nisu ostale potpuno neuslišane. Naime, druga po redu najveća plačipička u Serie A, walter mazzarri, će slijedeće dvije sezone biti trener milanskih bolesnika. Kakav će to brak biti! Ajme majčice mila ne smijem niti pomisliti! Kada se spoje najveći plačljivac od trenera i apsolutno najveće plačljijve plačipičke od kluba u poznatome Svemiru to će biti mala bombica od kombinacije! Skoro Dream Team!

I zato, kao što u naslovu stoji, pripremite lakrimarije jer će inače od silnih suza ona mala riječica koja prolazi kroz grad Milano probiti korito i poplaviti pola grada. :kava:

PS Prvi lobotomac koji me pita: "Enzo, što je to lakrimarij?" će mi 1. oraslopožiti cijeli dan i 2. dokazati da je neobrazovani lobotomac koji niti ne zna Google koristiti. :kava:
PPS Zato nemojte. :kava:

petak, 24. svibnja 2013.

Zamjenik Vidala Juraj Kučka otpao iz kombinacija za Juventus

Da dragi moji čitatelji, odjebali smo Kučku. Kao što sam vam prije pun kuratz vremena prenio u, razumije se, svjetskoj premijeri, tražimo zamjenika Vidalu. Na popisu su bili Juraj Kučka i Milan Badelj. Sada je igrač FC Genoe otpao iz kombinacija tako da je ostao samo hrvat iz Hamburgera.

Ah, da, na tom popisu je bio i Allan iz Udinesea no i on je u međuvremenu otpao. Zasad ostajemo samo na jednom igraču za tu poziciju no nismo nimalo u panici zbog toga, prvo moramo srediti napad pa onda polagano sve ostalo do 31.08. Stay tuned. :kava:

I ac prostitutke i fc šizofreničari službeno pitali za Felipe Mela!

Felipe Melo između milana i intera
Joj, joj, joj, joj, joj, joj, joj.
Joj. :kava:

Kada mi im utopili brazilskog psihopata mojoj sreći ne bi bilo kraja. Nadajmo se da će barem jedan od ova dva izbezumljena kluba nasjesti i kupiti Felipe Mela. Nakon Firenze, Torina i Istanbula slijedeća destinacija je Milano?

srijeda, 22. svibnja 2013.

U 3 popodne sastanak u Madridu...

...da razgovaramo o Higuainu, Marcelu, Lichsteineru ali i Pirlu. S nejvjerovatnijim dolaskom Ancellotija na klupu smiješnog španjolskog kluba potegla su se i pitanja o daljnoj sudbini dvojjice naših nogometaša.

Stay tuned popodne da prokomentiramo ishod tog bitnog sastanka.

Pa pa,

ponedjeljak, 20. svibnja 2013.

De Ceglieov prvi singl




Ajde sada barem znamo zašto igra kao krasni kurac, čovjek snima albume. :kava:

Prostitutke iz grada Milana su barem u nečemu najbolje :kava:


Treba prijevod? Broj dosuđenih penala u korist u 5 najjačih europskih liga kroz period od 5 godina. Sada pogledajte protiv koje se mafije mi borimo zadnjih 30 godina. :kava:

Što imamo dogovoreno


Who did it? Yawn. :kava: Enzo blog
Who did it? Yawn. :kava:
Evo mali update mojim vjernim čitateljima & non da imate uvid u trenutno stanje s napadačima. Imamo dogovoreno sa slijedećim igračima i njihovim enturažima: Higuain, Jovetić i Tevez. Sada će me netko pitati: 
  1. "Enzo, što je to enturaž?"
  2. "Enzo, što je to update?"
  3. "Enzo, što je to blog?"
  4. "Enzo, zašto mi i rođena majka govori da sam nedojeban, overismasturbiran i izbezumljen?"
  5. "Enzo, tko je ubio Kennedya?"
  6. "Enzo, što točno misliš pod pojmom "dogovoreno"?"

Za dobiti odgovore na prva 3 pitanja je dovoljno biti čak i ispodprosječno obrazovan ili brzinski posjetiti Google, odgovor na četvrto pitanje je jednostavno pitanje katastrofalne genetike i za takvog lobotomca nema pomoći, peto je stvar deklasifikacije državne tajne i taj ćemo odgovor pričekati još koje desetljeće, no spreman sam odgovoriti na šesto pitanje.

Pod pojmom"dogovoreno" mislim isključivo da smo postigli dogovore oko trajanja ugovora, plaće i bonusa sa igračem i samo igračem. Sada moramo ići pregovarati s njihovim klubovima. Momci & djevojke, bez histerije. :kava: Daleko su te operacije od finalizacije. I prošle godine smo imali sve dogovoreno i sa Jovetićem i sa Cavanijem a svi znamo kako je to na kraju završilo. Nismo uspjeli postići dogovor sa njihovim klubovima. Zato, mirno i bez panike, ali znajte da radimo na kapitalcima za napad.

Ne trebam puno podsjećati da će veliki faktor uspješne finalizacije ovih operacija biti dobra prodaja igrača iz našeg rostera. Tako da molite svojeg boga/kozmičku energiju da je vijest da je Monaco ponudio 35.000.000 € za Vučinića istinita. (Čisto sumnjam, nitko nije takva budala, čak ni massimo moratti. Vučinić ima ponude oba Manchestera). Da jest istinita na svojim bi ga rukama i pješke odnio u Montecarlo i onda se razdragano napio na šanku Hotel de Paris-a u društvu ruskih/ukrajinskih/rumunjskih high-class "kurtezana". :kava:

"Ako kažem što mislim nikada više neću moći igrati u Italiji!" :kava:

pierluigi collina - cigan i najveći mafijaš ikada na svijetu
Mafija koji niti FBI još uvijek ne može uhvatiti
Nakon još jedne u nizu sramotne sudačke krađe u korist ac prostitutobilanista preko Twittera se javio obrambeni igrač Fiorentine Gonzalo Javier Rodríguez:


Gonzalo ‏@gonzalo_02 13h
Si digo lo Que pienso no juego mas en Italia ....
Prijevod vam je u naslovu članka. Nakon što je Fiorentina vodila sa 5 razlike protiv Pescare a prostitutke iz Milanella su trebale pobjedu protiv Siene a gubili su do 84 minute došao je "poziv s vrha" da se dosudi još jedan po redu nepostojeći penal kojeg će realizirati novi igrač ac plačipički mario penaltelli. Dalje ne trebamo nego je krajnje vrijeme da konačno očitistimo mafiju koja vlada talijanskim nogometom a protiv koje se mi Juventini borimo već više od 25 godina.

ac prostitutke iz grada Milana su već drugu godinu zaredom sretni primatelji brutalnih sudačkih krađa u svoju korist a koje nismo vidjeli još od perioda 2007/08 pa do 2009/10 kada su njihovi susjedi fc interluzerošizofreničari bili protagonisti najgorih sudačkih krađa u povijesti svjetskog nogometa sramotno pokravši 3 prvenstva zaredom. Sve izrežirano i izrealizirano od najvećeg mafijaša koji je ikada kročio na nogometni teren cigana pierluigija colline. cigan collina je za svoje usluge "poštenog suđenja" i krađe (barem) 3 Scudetta za fc interluzere nagrađen osim sa 500.000 € godišnje plaće i sa pozicijom glavnog delegata svih sudaca u UEFA-i. Sada ostaje za vidjeti koju će nagradu dobiti nicchi i braschi.

Ova sezona i sve ove sudačke krađe u korist ac prostitutki samo potvrđuju čudo koje su momci pod vodstvom Antonia Contea napravili prošle sezone kada smo osvojili svoj 30-i Scudetto. Osvojiti naslov dok igraš protiv cijele sudačke organizacije koja gura onaj berlusconijev kupleraj prema naslovu je ravno čudu! Čudu! I zato se dečkima još jednom zahvaljujem za prošlu sezonu i za jedan od naših najljepših Scudetta ikada!

Carlitos way :kava:

Carlos Tevez - Juventus
Momak, smanji si plaću pa ćeš ju možda i stvarno odjenuti.
Brzi članak, kojeg sam parcijalno napisao još u subotu ujutro no ne i dovršio, a da samo potvrdim da je vijest koja je ovih dana izašla po medijima ipak istinita. Moji insideri su mi to prkatički svi potvrdili. Uostalom neizravno je to potvrdio i naš genijalac Marotta.

Jedan detalj: nije istina da smo mi tražili Teveza, on i njegov agent su nas tražili! To je bitna razlika.
Argentincu ističe ugovor 2014 godine i ne želi produžiti ugovor sa Cityom kojem je sada zadnja šansa da nešto unovči od ovog nestašnog momka.

Kao i u slučaju Ibrahimovića, operacija će biti moguće jedino i isključivo ako si Tevez smanji plaću i to za puno. 5-6 M € godišnje uključujući bonuse je maksimum kojeg je Juventus spreman isplatiti. Sa Citizensima do sada nismo imali nikakvog kontakta u svezi te operacije ali pošto su oni nas ranije pitali za Mirka Vučinića nije teško uvidjeti novi scenarij: razmjena Vučinić= Tevez+lova za nas.

Da rezimiramo potvrđene i istinite operacije u kojima Juventus sudjeluje:
Prvi napadač:
Plan A: Ibrocigo
Plan B: Higuain
Plan C: Jackson Martinez
Plutajuća mina: Carlos Tevez

Drugi napadač:
Plan A: Henrikh Mkhitaryan
Plan B: Stevan Jovetić
Plan C: Alexis Sanchez
Plutajuća mina: Carlos Tevez

Vanjski napadač:
Juan Guillermo Cuadrado
Alessandro Diamanti
Jakub "Kuba" Błaszczykowski
Angel Di Maria

Lijevi bočni:
Senad Lulić
Marcelo
Schmelzer

Desni bočni:
Łukasz Piszczek

Stoper:
Angelo Ogbonna

Rezerva Vidalu:
Juraj Kučka
Milan Badelj

Ove godine kako god odradimo dobiti ćemo prava pojačanja za naš Juventus. Kada me moji čitatelji pitaju: "Enzo, hoćemo li se pojačati ove sezone?" Ja imo ovdje odgovaram: "Ne brini se sine, hoćemo." :kava:

PS Pa pa

petak, 17. svibnja 2013.

Što ima u ruci klaun iz Napulja?

Add caption
Klaun iz Napulja u narodu poznat kao gianfranco  aurelio de laurentiis, ima govno.., pardon pticu u ruci. Kakvu pticu? Onu koja glasi na ponudu Chelsea od 50.000.000 € za Edinsona Cavanija. Nedojebani i neinformirani lobotomci bi rekli: "Enzo, pa to je super za Napoli!" Da, to bi tako bilo da odštetna klauzula nije na iznos od 63.000.000 € koju čak niti zadnji nedojebani izbezumljeni arapin ne želi platiti.

Sada stvari postaju zanimljive. de laurentiis, imbecilko kakav jest, je spreman i da se ubace igrači a samo da bi stigao do svojih planiranih 63M €. Vidjećemo tko je spreman to napraviti. Marotta već trlja rukice no nemojmo prenagliti sa zaključcima. Tuttosport je prije nekoliko tjedana izašao s navodnom Juvnetusovom ponudom od 30 M € + 3 igrača i koliko god smiješan bio taj dnevnik i nije nemoguće da smo tu ponudu stvarno i poslali.

Da se odmah razumijemo, za 63 M € ja odmah nadodam nešto sitno i idem kupiti Balea i Suareza pa sam na miru ali ako uprav aima neke druge planove onda je to druga priča. Ne računajte na uspješnost ove operacije ali ovaj moj članak stoji samo kao potvrda da je lako moguće i apsolutno vjerovatno da smo stvarno poslali Napoliju onu ponudu koju je prvi objavio Tuttosport.

srijeda, 15. svibnja 2013.

Henrikh Mkhitaryan dodan na popisu za kupovinu

Henrikh Mkhitaryan - Juventus target
Henrikh Mkhitaryan - Juventus target
Henrikh Mkhitaryan, ofenzivni veznjak/napadač Šahtjora iz Donjecka je novo ime (za koje smo saznali) koje ćemo dodati Conteovom-Marottinom popisu za ovoljetnu kupovinu. Agent armenca je poznati Ibrahimovićev i Balotellijev agent Mino Raiola, debeljuco koji nam je u klub već doveo Paula Pogbu. Detalje operacije neznam no čim saznam stavljam na najvjerodostojniji izvor informacija u vidljivom Svemiru: ovaj blog. :kava:

PS I kao i obično ovu informaciju dobijate u niti manje niti više svjetskoj premijeri
PPS pa pa

ponedjeljak, 13. svibnja 2013.

Real objavio cijenu za Higuaina - 30 M €

Naš genijalac Marotta je kontrirao sa 22.000.000 €. Realno je da će se naći na nekih 25-26 milijuna. Jebote bog bačenih para ako se ova operacija izrealizira. Užas. :kava:

Badelj-Kučka kao backup za Vidala

Milan Badelj na meti Juventusa
Milan Badelj na meti Juventusa
Kupujemo nekoga koji će moći odraditi defanzivne zadatke u vezi kada nam fali Arturo Vidal. Na popisu kojeg su sastavili sportski direktor Paratici i Conte nalazi se zasad 2 imena: Juraj Kučka iz Genoe te Milan Badelj iz HSV-a.

Detalje operacija ne znam, niti koliko smo spremni ponuditi niti koliko njihovi klubovi traže no iskreno mi je žao što Genoa nije ispala iz lige jer je onaj njen nedojebani prdesjednik poznati sluga milanskih klubova a nama će pak dobrano naplatiti Kučku. Oba igrača su negdje u rangu od 5-7,5 miliona € i to će otprilike biti cijena koju smo spremni dati.

Osobno se nadam da ćemo uzeti Badelja jer je bolji, mlađi i polivalentiji od slovaka a i da nedamo niti centa onom parazitu preziosiju (namjerno pisano malim početnim slovom) iz Genoe.

petak, 10. svibnja 2013.

Lichtsteiner, Schmelzer i Piszczek - prijatelja tri :kava:

Nakon što smo išli do Madrida raspitivati se za Di Mariu, lijevog beka Marcela i nažalost onog argentinskog jadnika Higuaina poslali smo i jedan upit za drugog lijevog beka istog imena kao i realovog brazilca ali drugačije boje kose, prezimena i vjerovatno dužine i širine kurtza Marcela Schmelzera. Već kada smo slali email za nijemca, da ne trošimo nepotrebni bandwidth smo poslali i upit za desnog beka, poljaka Łukasza Piszczeka.

Imao sam jednu poluprovjerenu informaciju da je moguće da nas "Vlak iz Berna" Stephan Lichtsteiner napusti ovo ljeto. Informacija je imala smisla: momak ima 29 godina i sada je nabolja i  vjerovatno zadnja prilika da ga se proda za odlične pare. Potvrdom da smo pitali za desnog beka poljske reprezentacije, Conteovog miljenika, samo potvrđuje vijest da ćemo se vjerovatno pozdraviti sa švicarcem. Vjerovatna slijedeća stanica Vlaka iz Berna? Saint-Germain-en-Laye. :kava:


PS Kako sam ovu zadnju rečenicu pjesnički ubo, samom sebi se divim. :kava:
PPS Život je lijep. :kava:

Novi info za napadača Ibrocigo-Higuain



Info da smo išli pitati i za Gonzala Higuaina je nažalost istinita. Raspitivali smo se za Di Mariu i Marcela ali sada je očito da smo pitali i za ovog smiješnog razvikanog argentinčića. Užas. :kava:

Sada je stanje ovakvo:
Plan A: Ibrocigo
Plan B: Higuain

Conte želi cigu, uprava želi Higuaina. Vidjećemo tko će na kraju pobijediti no mislim da je krajnje neozbiljno ne uvažavati mišljenje trenera pri ovako bitnim kupovinama. Najmanje što uprava može napraviti za trenera koji im je, neplanirano, doveo 2 Scudetta u 2 godine jest dati mu jedan mali poklončić. A taj poklončić je cigan iz Švedske. :kava:

Drugi napadač se bira između ova tri plana:
Plan A: Jovetić
Plan B: Alexis Sanchez
Plan C: Jackson Martinez


Momci, što god bude biti će duplo bolje od ovoga što imamo sada tako da ne treba strahovati.

PS Ovaj puta je gazzetta dello sport, močvara intelektualnih kompleksaša u narodu poznata kao "gazzetta del inter" apsolutno pogodila vijest prije svih. S obzirom da svih ovih godina nisu imali blage veze o mercatu Juventusa ovo je neočekivani obrat. Čestitam im sa mojeg bloga. :kava:

četvrtak, 9. svibnja 2013.

Borussia Dortmund poslala ponudu za Manola Gabbiadinija

Manolo Gabbiadini - Borussia Dortmund
Manolo Gabbiadini - Borussia Dortmund
Vice-prvak Njemačke i vice-prvak Europe (budimo realni, finale prije finala je bilo Juventus-Bayern i samo čudo može Borussiu izvući od neminovnog poraza u finalu Lige Prvaka) je poslao ponudu za našeg 21-godišnjeg Manola Gabbiadinija. Momak trenutno igra u Bologni na posudbi no konkurenciju u napadu mu rade reprezentativac Diamanti te prekaljeni veteran i strijelac Gilardino. Gabbiadini nikada nije krio da bi htio otići probati i inozemne lige tako da za njega seljenje nije problem.

Njemci su na stol stavili 12.000.000 € casha. Naš genijalac Marotta je odmah odbio i predložio zamjenu Matri-Błaszczykowsky. To su odmah nijemci odbili, zapravo su rekli da će prvo probati dovest bosanca Džeku. To su vam news od danas a ja gibam na trening.

Pa pa,

utorak, 7. svibnja 2013.

Marchisio i Vidal će ubrzo potpisati novi ugovor

Arturo Vidal sa točnim brojem Scudetta
U zadnje vrijeme dobijam puno pitanja od Juventina i anti-Juventina koji su u panici:

  • Enzo, odlazi li Marchisio? Je li istina da ga želi Manchester United?
  • Enzo, hoće li nam Vidala preoteti Bayern?
  • Enzo, kada će se dogoditi smak svijeta?
  • Enzo, reci mi dobitne brojeve lota.
  • Enzo, zašto sam nedojebani lobotomac?


Dok su neki odgovori na ova pitanja isključivo u domeni kliničke psihijatrije odgovoriti ću na ona pitanja gdje sam siguran u odgovor. Ni Marchisio niti Vidal nisu na prodaju niti će biti u skorije vrijeme. Kroz kratko će vrijeme obojica produžiti ugovor, na njihovo i naše zadovoljstvo.

Juventus ne prodaje svoje dragulje no zato prodaje praktički cijeli napad i to po naputku Antonia Contea. Conte želi revoluciju tamo ispred i dobiti će ju.

nedjelja, 5. svibnja 2013.

Mwuahahahahahhahahahahhaahahahahahahaaaaaaaaaakk. :kava:




Što reći? Koju poruku poslati? Kako? Kome?

Ama baš nikome. :kava:

Osim ovoga vraćanja u realnost a realnost je ovdje ispod:


Stream za prijenos SLAVLJA Scudetta!

PRVACI!!!!!!!!!!!!!!

I broj 31 je u vitrinama!!!!!
Čestitke svim igračima,Conteu i naravno svim čitateljima najboljeg bloga u Svemiru. :kava:

PS: Life is beautiful.

Muriel je otpao iz kombinacija za Juventus ove sezone

Luis Muriel neće vidjeti Juventusa - Juventus Balkan Blog
Luis Muriel neće vidjeti Juventusa
OK, vijest je potvrđena sa više strana tako da stavljam na blog. Muriel ostaje u Udineseu iz jednostavnog razloga što ga ne žele prodati ni pod koju cijenu ove sezone. Udinese ove godine prodaje Benatiu (uzeo bih ga odmah da se mene pita).

Znači Plan A: Jovetić, Plan B:Alexis Sanchez Plan C: odjebitis a možda i već ranije spominjani Jackson Martinez iz Porta gdje Juventus već zna cijenu: 24.000.000 € i naš je.

Stanje za tu poziciju je takvo. Bye. :kava:

petak, 3. svibnja 2013.

Fiorentina poslala i službeni upit za Islu

Mauricio, gledaš li prema Uffizima? Vidjećemo. :kava:
Naslov govori sam po sebi tako da nema potrebe dalje o tome. Detalje neznam ali znam da Conte želi da testira čileanca barem još jednu sezonu. Da li je Isla ta karika koja će nas približiti Jovetiću? Vidjećemo u bližoj budućnosti.

Stramaccioni će popiti otkaz

Stramaccioni dobio otkaz u Interu
Luzer među luzerima, uvijek dobitna kombinacija
OK, znam da je ovo blog pretežito o Juventusu no u naslovu bloga piše i "Serie A" tako da ćemo se malo pozabaviti i prisilno stalnim žiteljima raznoraznih ludnica po svijetu: interistima. :kava:

"Novi mourinho" (namjerno pisano malim početnim slovom :kava:) će popiti otkaz. Samo je pitanje hoće li to biti u ovih preostalih 4 kola ili će nedojebani luzer i mafijaš moratti pričekati kraj sezone da ga odjebe.

Meni je osobno žao što će Stramaccioni otići u ropotarnicu nogometne povijesti jer sam s njim na klupi uvijek bio siguran da ćemo biti ispred interluzera barem 20 bodova. Šteta. :kava:

Moja "proročanstva" pisana na nekom drugom mjestu se pomalo ostvaruju. Rekao sam da će i zdenek zeman i Stramaccioni dobiti otkaz. Dok predviđanje da će češki govnovalj, intelektualni kromanjonac koji je popio otkaz u svakom jebenom klubu gdje je ikada "radio", popiti još jedan otkaz i nije bilo teško za pogoditi, ovo s Stramaccionijem jest. I zato još jedan bravo za mene. :kava:

Osobno bih volio da se u interšizofreničare odmah vrati izbezumljeni šizofreničar par excellance, josé mourinho, jer je ta nedojebana intelektualna spodoba tipičan primjer pravog interista kakvog svi poznajemo: nedojeban, šizofreničar i luzer. :kava: Glasam za povratak šizofrenog portugalca u inter, i dalje će, sada kada  više nema cigana pierluigija colline da pomogne u najvećim sudačkim krađama u povijesti talijanskog nogometa i šire, biti 20 bodova razlike za Juventus. :kava:

Evo sada mi je palo na pamet, mogao bi i nedojebani češki govnovalj na klupu intera. Kakav bi to spektakl bio! Jebote bog ako ne bih masturbirao svako kolo kada igraju mwwuahahahahhahuauauauauuauauauahahahaaak. :kava:



PS: Life is beautiful.
PPS: Bye. :kava:

četvrtak, 2. svibnja 2013.

Manchester City poslao ponudu za Vučinića

Nedojebani luzer roberto mancini
Citizensi, koje trenira luzer par excellance al pari javiera sssssanettija, roberto "plačipička" mancini, su poslali i službenu ponudu za Mirka Vučinića.

Detalje ponude neznam, no sasvim je jasno da će uprava Juventusa bez ikakvih problema prodati crnogorca ako ponuda bude bila ekonomski zadovoljavajuća.

Nemojmo zaboraviti da je Juventus bez puno žaljanja prodavao igrače u naponu snage i ranije (Vialli, Ravanelli, Baggio, Zidane, Bokšić etc etc...)

Što se tiče ostalog dijela mercata morati ćete pričekati da se riješim posla i putovanja pa da updejtam blog sa novim informacijama koje sam skupio u međuvremenu a nisam stigao napisati posebne članke.

Ukratko:

  1. Ibrocigo: istina je sve što se piše i tu se posipam pepelom zbog svojeg prijašnjeg članka: apsolutno pregovaramo sa švedskim hrvatom/bosancem i izgleda da optimizam pršti sa svih strana
  2. Poli, Berardi i Llorente: odavno kupljeni i to znate još od prije 4 mjeseca a naravno prvo ste to pročitali na mojem blogu
  3. Senad Lulić: pratimo bosanca iz Lazia da bude alternativa Asamoahu. Tada bi Peluso bio spušten kao rezerva Chielliniju.
  4. Matri i Quagliarella: U kombinaciji su da uđu u operaciju "Lulić" i krenu u Rim. Quagliarella ima, još jednu po redu, ponudu iz Njemačke (Wolfsburg i Schalke 04)
  5. Jovetić/Sanchez/Muriel: crnogorac je sada izgubio pole-position preferencija te je trenutno najbliži Alexis Sanchez sa formulom posudbe.
  6. Asamoah i Isla: ganca ćemo 100% otkupiti dok se sa Islom pregovara o produženju posudbe za još jednu sezonu. I jedan i drugi će ostati u klubu.