četvrtak, 29. kolovoza 2013.

Ponuda za Nainggolana stigla na Sardiniju

Nainggolan u Juventusu - samo je pitanje vremena
Momak ,premalo tetovaža imaš. :kava:
Da, kao što i vrapci na grani znaju, tražimo zamjenu za Artura Vidala. Na popisu su bili Allan iz Udinesea (odjeban jer ne žele prodati), Kučka iz Genoe (već obećan drugdje), Milan Badelj is HSV-a (ne znam što se dogodilo ali očito se odustalo). Ime koje je bilo u điru i prošlo ljeto a i prošlu zimu je indo-belgijac Nainggolan.


Ponuda je stigla u Cagliari, brzo ćemo znati njihov odgovor.


To je to za sada...više nakon ždrijeba skupina Lige Prvaka.

Pa pa,

Matri u ac bilanu ili u narodu poznatiji kao ac prostitutke

Razlika od potražbe i ponude jest 2 milijuna (12-10) tako da neće biti problema da se dogovore o tome. Matri se vraća u svoj matični klub, ac prostitutke iz grada Milana. Čudno mi je to za njega da je potekao od tih intelektualnih i moralnih jadnika no izgleda da je dovoljno rano pobjegao od njih pa se uspio osboboditi njihove izbezumljenosti, ljudske mizerije i intelektualne prostitucije.

Sve u svemu, hvala ti Alessandro na svemu što si napravio za Juventus i esencijalne golove zbog kojih smo zasluženo osvojili 2 naslova prvaka Italije. Zaslužio si i sretno ti dalje u prostituciji i u životu.
Pa pa. :kava:

utorak, 27. kolovoza 2013.

Zadnja ponuda Juventusa za Di Mariu

Pravi transfer target Juventusa iz Reala - Di Maria
Pravi transfer target Juventusa iz Reala - Di Maria
I da, ono što sam vam jedini u svjetskoj premijeri objavio još prije 3 mjeseca, da smo išli u Madrid prvenstveno po Di Mariu i Marcela se naravno pokazuje istinitom viješću. Prodajom Matrija i Q skupljamo lovicu za Di Mariu. No i bez te love smo već poslali i novu službenu ponudu za argentinsko krilo.

Čekamo odgovor naših europskih kurvica koje uvijek pobjeđujemo. Držite palčeve. Yawn. :kava:

Odjebali smo i Fiorentinu i Sampdoriu za Storarija

Vijest kao u naslovu, brzo i bez razmišljanja smo odbili ikakav razgovor u svezi marca Storarija. Štoviše, sa Fiorentinom ne da nemamo nikakve odnose nego ih nećemo imati još duuuuuuuuuuuuuuuuugo vremena. A mislim da je svima jasno i zašto (Jovetić).

Tako da ne trebate niti pitati hoće li Ljajić u Juventus. :kava:
Ili Marrone ili Quaglia u Fiorentinu. :kava:

Jorge Martinez

S njim je situacija kristalno jasna: ili prekid ugovora ili 12 mjeseci po tribinama do osteka ugovora. Na njemu je odluka.

Priznajte da ste i zaboravili da ovog igrača imamo pod ugovorom.
Ja skoro jesam. :kava:

Quagliarella pristao na ponudu West Hama

Daljne informacije nemam no Quagliarella je konačno pristao na jednu od onih desetina ponuda koje je dobio (čak i iz arapskih zemalja) te je prihvatio engleze. Problemčić je taj što se Juve i englezi uopće nisu dogovorili oko cijene. Ako to odrade u nekom razumnom roku onda ćete vi koji pratite to smiješno natjecanje skrojeno i izreklamirano za nedojebane teenagere, Premier Ligu, moći gledati Quagliarellu kako trčkara po engleskim (i velškim) travnjacima.
Yawn. :kava:


četvrtak, 22. kolovoza 2013.

Fausto Rossi u Valladolidu

I ode nam jedan mladac iz naše juniorske škole. Momka smo poslali u onu nedojebanu ligu koju samo nedojebani teenageri i prate: Primeru. Nimalo ne sumnjam da će tamo razarati jer, ne zaboravim, ipak će igrati protiv onih smiješnih patuljaka koji tamo obitavaju. Uostalom, tamo i jedan totalno smiješan patuljak kao lionel messi zabija po 50 golova po sezoni. Da je smiješna liga to ne treba posebno nikome naglašavati. Osim menstrualnim ostacima od intelekta koji tu primeru i prate.

Fausto Rossi je bitan u jednom drugom smislu. On je, naime, mogao biti jedne od one četvorice koje moramo upisati u popis 25-orice za Ligu Prvaka. Njegovim odlaskom ostaju na "ledu" samo De Ceglie ili Marrone. S obzirom da je prvi već jednom nogom bio u Sunderlandu lako je prognozirati da Marrone ipak ostaje u Juventusu ove sezone. Kada nam je propala Operacija Jovetić bilo je jasno da opadaju mogućnosti da Marrone otiđe. Čak ga je i Conte osobno pitao da ostane.

To bi bilo sve za danas.

Pa pa,

srijeda, 21. kolovoza 2013.

Problemi za De Cegliea i Sunderland

De Ceglie  >>>>>> nepismeni klaun totti
De Ceglie  >>>>>> nepismeni klaun totti
Da, trebalo je sve biti dogovoreno no De Ceglieova plaća je izgleda visoka za ove izbezumljene tipove iz Butchershipa (ili Pušišipa, kako vam je volja). Za sada je to korak nazad u DJ Paolinivom transferu u prvenstvo kojeg prate samo nedojebani i izbezumljeni teenageri svakodnevno ufiksani od ogromne količine marketinga. Od njih su samo gori oni koji prate barcu, real i cijelu pušimeru. Žalimo ih ali da ih nema kome bi se mi normalni smijali u lice? :kava:

No bitnija vijest je ta da De Ceglieu fali jedan klupski trofej da dostigne sve klupske trofeje koje je u svojen nedojebanom i smiješnom životu osvojio najprecjenjeniji i najizbezumljeniji nogometaš svih vremena, francesco "ljama" totti. :kava:

No, ako DJ Paolino bude pozvan čak i na klupu u prvom kolu protiv Sampdorie ili u drugom protiv Lazia biti će i službeno uknjižen kao igrač prvaka Italije za sezonu 2013/14 Juventusa. (Mislim da će se i najinsuficijentniji overizmasturbirani prokarioti složiti samnom tko će biti prvak Italije ove sezone).

To će onda značiti da će Paolo De Ceglie imati isti broj klupskih trofeja kao ona smiješna nedojebana kokoš totti. Nije neki uspjeh ali je dovoljno da možemo ustvrditi da je De Ceglie bolji nogometaš od tottija. :kava:

Life is beautiful.
Much less beautiful ako si nedojebani, izbezumljeni i našamarani romamerdista. :kava:


Inače, ac prostitutke su Juventusu poslale prijedlog čiste zamjene Matri - Pazzini (još uvijek teško ozlijeđen). Mislim da je to teški pokušaj ubojstva sa predumišljajem od profesionalne plačipičke adriana gallianija. Naime, teško da itko u Juventusu nije skoro umro od smijeha na ovakvu ponudu. Marotti se od smijeha i grčeva u stomaku vjerovatno ispravilo ono krivo oko. Ajde, barem jedna korisna stvar koju je nedojebana pičkica galliani napravio u životu.

Life is beautiful.
Much less beautiful ako si ofucana stara prostitutka. :kava:

Pa pa,

ponedjeljak, 19. kolovoza 2013.

Zahvala

U ime svih Juventina zahvaljujem se klubovima ac romamerdi na ustupljivanju trening terena u Trigorii te klubu Lazio na odigravanju prijateljske utakmice koja je već bila gotova u 56-oj minuti!

Mwuuuuuuuuuuuaaaaaahahahahahhahahahahahhaaaaakkk. :kava:

Life is beautiful.

ponedjeljak, 5. kolovoza 2013.

Srijeda 00:30 biti će najbitnija utakmica sezone za šizofreničare


Super-prestižni Guinness International Champions Cup (što tu onda rade ac prostitutke, Chelsea, fc interšizofreničari, real madrid i Valencia koji nisu prvaci ničega? Nije sada to bitno...) dolazi do završne faze. Potpuno nebitno natjecanje će u finalu vidjeti real madrid i Chelsea dok će jedna od najbitnijih utakmica sezone za luzerske šitofreničare iz grada Milana i okolice biti utakmica za predzadnje i zadnje mjesto na turniru, tj. Juventus - fc nedojebani bolesnici.

Nadam se da će Antonio Conte staviti u sastav zadnje rezerve zadnih rezervi i da ćemo izgubiti. Zašto? Zato što moramo dati malo zadovoljstva luzerima iz Milana, barem preko ljeta. Uvijek su bili prvaci onih raznoraznih ljetnih turnirčića imenovanim po nekim lako-alkoholnim pićima (Trofeo Birra Moretti itd.) tako da bi bio red da se tradicija i nastavi.

Mi ćemo, kao i većinu sezona, trofeje osvajati u maju 2014, vremenskom periodu kada će se već naći neki novi slučaj "Iuliano-ronaldo" i kada će profesionalna plačipička walter mazzarri već poplaviti pola Italije svojim neiscrpnim suzicama. Mi ovdje uživamo.

Life is beautiful. :kava:

petak, 2. kolovoza 2013.

Jackson Martinez - Matri - Zuniga za pozitivan pomak

Jackson Martinez - Alessandro Matri - Zuniga
Jackson Martinez - Alessandro Matri - Zuniga
Činjenica: Zuniga je blokiran i biti će novi Juventino ma što god itko htio i govorio. Doći će ovo ljeto ili za 0 € slijedeće sezone kao što je došao i Llorente.

Jedan od faktora koji, osim da se napuljski klaun de laurentiis koji čudom ne unormali, jest uspješnost Napuljeve operacije Jackson Martinez. Ako se Napoli ne uspije dogovoriti sa Portom za kolumbijca (cifra 40 M €) tada je Napolijev drugi pick za tu poziciju Alessandro Matri. Tada bi poletjele mogućnosti da se matrija zamijeni sa Napolije za Zunigu + lova. To je stvar koju čeka stari lisac Marotta.

I zato, vjernici među vama neka brzo odu u prvu crkvu i zapale svijeću da operacija Jackson Martinez propadne a nevjernici među vama neka samo čekaju.

Vučinić je dobio novu, poboljšanu ponudu od Manchester Uniteda, dok je Marotta i dalje u pregovorima sa životnim i sportskim luzerom i sitnim kriminalcem francom baldinijem iz Tottenhama. S obzirom na cifre koje se spominju u Operaciji Gareth Bale, Marotta lagano diže cijenu za Vučinića. S obuirom da smo popušili Jovetića koji je trebao biti upgrade za Vučinića, sada je Mirko puno vrijedniji za Juventus te mu još uvijek nije nađena prikladna i eventualna zamjena. No lova je lova i za oko 20 M € crnogorac hvata prvi let za London. Čekamo razvoj situacije.

To bi bilo to za danas, odoh na more. Bye,

Google Hangout: Paul Pogba





Yawn. :kava: