nedjelja, 30. ožujka 2014.

Apsolutno zaslužena pobjeda Napolija

Jest da je prvi gol iz čistog ofsajda ali mi, normalni ljudi i Juventini se nikada nećemo vaditi na takve lobotomizirane i luzerske spike.
Čestitke Napoliju na apsolutno zasluženoj pobjedi.
Sada nam je jedini konkurent za Scudetto, Napoli, 3 boda bliže. Izdržati ćemo mi i to.
Idemo po broj 32!

petak, 28. ožujka 2014.

Trofej je tu!

Mwuahahahahaaakk ahaahahahhahahshahhaha sssh hahhahaahaaajacupoluditodjebenogsmijeha! : kava:
Yawn. : kava:

srijeda, 26. ožujka 2014.

Andrea Pirlo i njegova klupska karijera

Dok se ovaj blog i Enzo spremaju odraditi nekoliko opširnih članaka o već oborenim rekordima Juventusa i onim rekordima koje Juventus još stigne oboriti malo ćemo skratiti vrijeme do utakmice pregledavajući klupsku karijeru Andree Pirla.

Momak rodom iz okolice Brescie je u karijeri pod ugovorom igrao za 4 kluba: Bresciu, fc interluzeri, ac prostitutke i Juventus. Dok su Brescia i fc internedojebani klubovi u kojima se apsolutno podrazumijeva da se može osvojiti točno NULA trofeja (nulaaaaaaaahahahahahaha aa hha hahah ahahaakk :kava:) sa ac prostitucijom je naš Pirlo digao u zrak 9 trofeja u 10 sezona loptanja. U nepune 2 sezone je Pirlo sa Juventusom digao 4 trofeja (po 2 Scudetta i Superkupa Italije), ostaje za vidjeti može li nakon završetka svoje treće sezone dignuti još njih 4 (Scudetto 2013/14, Superkup Italije 2014, Europa Liga 2013/14 i Europski Superkup 2014). Ako kojim slučajem sve to osvoji, a bilo bi nevjerovatno čudno da se to NE dogodi, Pirlo bi u 3 sezone igranja za Juventus osvojio skro isti broj trofeja kao u 10 godina gmizanja u ac prostituciji. Nice. :kava:

S obzirom da čak i nedojebane i lobotomizirane ptice na grani znaju da će Juventus osvojiti i Scudetto 2014/15 te onaj 2015/16, Pirlo će na kraju svoje nogometne karijere imati više osvojenih trofeja sa Juventusom nego sa Silvijevom družinom prostitutki, i to u upola manje vremena! I to je isto nice. :kava:

Pirlo je prvi igrač nakon Maldinija, Costacurte & ekipe koji je u Serie A osvojio 3 Scudetta zaredom. Ove godine će već ući u legendu Serie A kao jedini igrač kojem je uspjelo osvojiti i 4 zaredom a to nije uspjelo niti jednom jedinom igraču u Serie A još od nekolicine igrača Torina 40-ih godina prošlog stoljeća! Bravo Andrea. :kava:

Andrea Pirlo i neki nedojebani luzer kojeg pamtimo samo po njegovim suzicama i našoj sreći. :kava:

Večeras Juventus kontra Parme lovi prvo mjesto na tablici!

Kao što svi već odavno znate na psihijatrijskim odjelima klinika i bolnica ima malo praznih mjesta. Ne da bi ih bilo manje nego bi trebali izgraditi cijele nove komplekse kada bi se očite psihičke bolesnike slalo na prisilno liječenje. Koje bi to ljude bilo etički ispravno poslati na prislino psihijatrijsko liječenje? Pa recimo ove koje rade ovakve "tablice" (a bez da su opće javno objavili kriterij po kojim te tablice uređuju), onda one koji takve tablice objavljuju po bilo kakvim medijima, čak i osobnim Twitter accountima, a napose one koji te tablice smatraju relevantnijima od bulažnjenja pijanog i izdrogiranog beskućnika u najgoroj apstinencijskoj krizi dok u svojoj bljuvotini u fetalnom položaju jauče ispod nekog mosta u najsiromašnijem predgrađu neke svjetske pripizdine. :kava:

Ispravak, one koji smatraju ovakve tablice relevantima ne bih zatvorio u luđačku košulju i šopao ih anti-psihoticima jer komu bi se mi normalni tada smijali i u lice i iza leđa? Bilo bi puno teže u životu dobiti redovnu dozu iskrenog smijeha bez postojanja takvih nedojebanih lobotomaca. Zato, najiskrenije, poživijte vi nama što duže! :kava:

Sada nakon uvoda možemo ući u srž ovog članka a to je konačno prilika da Juventus zasjedne, barem privremeno, na prvo mjesto Serie A!!!
Idemo momci po to prvo mjesto!

Kada si bolestan i iskompleksiran čovjek onda možeš nešto ovakvog i smisliti. Yaw,. :kava:
Kada si bolestan i iskompleksiran čovjek onda možeš nešto ovakvog i smisliti. A i objaviti. Yawn. :kava:
Mwwwwwwwwwwwwwwwwwuuuuuuu ahaha ahh ah ah ah ah ah h a hah ahahahahahah aha hh ah ah ah ah ah h ah ah ah ah ah ah ah ah h ah ahahahahahhahahahahhahaha  ha hahaaaaaaaaakkkkk! :kava:
Life is beautiful. :kava:

Yawn. :kava:

Pa pa i Forza Juve!

nedjelja, 23. ožujka 2014.

Večeras nogomet za normalne i za lobotomce

Pravi jebači večeras gledaju pravi nogomet: Catania-Juventus. Pičkice, pušači marketinga, luđaci, nedojebani teenageri gledaju Classico.

Svakome svoje. : kava:

petak, 21. ožujka 2014.

Finale EL 2014 na Juventus Stadiumu će biti između Fiorentine i Napolija

Naslov posta jest bila javna želja svih mentalnih bolesnika i svog nedojebanog življa koji su prvo anti-juventini a tek onda navijači svojeg kluba. A takvih je masu.
Rezultat takvih želja je bio ovaj: MMMWWuuuuahahahahahhahahahahahaha  aahah ah h ah ahah ahhah ah ah ah ah  hah ah ah ah ahhahaaaaaaaaaaaaakkkkk. :kava:

Life is beautiful. :kava:
Pa pa,

srijeda, 19. ožujka 2014.

Ponuda za Pogbu od 75 M € odbijena

Pijancu Fergusonu hvala ti na svemu. Pogba Manchester Juventus
Pijancu Fergusonu hvala ti na svemu.
Momak za kojeg vam je najvjerodostojniji blog u Svemiru u osobi Enza prvi rekao da je Juventusov, čini mi se da je to bila jedna od prvih vijesti na ovome blogu, Paul Pogba, je dobio i prvu ovogodišnju službenu ponudu. Gomila nedojebanih šeika koja su vlasnik Paris Saint Germaina, a kojoj smo već dali jednog odličnog tipa u liku managera Jean-Claude Blanca, su stavili na stol 75.000.000 € čistog casha. Ta ponuda je realna i provjerena kod višestrukih Enzovih izvora. Naše poslovične europske kurvice iz reala iz Madrida i novi nedojebani šeici iz Manchester Citya su samo sondirali teren i nisu, barem zasad, poslali nikakvu službenu ponudu. Ponuda PSG-a je odbijena bez puno razmišljanja.

Zašto? Zato što Juventus čeka kraj Svjetskog Prvenstva u Brazilu da na prodaju stavi par igrača za koje se nada da će zablistati upravo tamo, prvenstveno Mauricia Islu. Pogba, kao što i raznorazni retardirani studentići znaju nije na prodaju no Juventus je oduvijek bio poznat po tome da ako na stol dođe ponuda koja se ne može odbiti tada prodaje igrače, i one najreprezentativnije, bez puno problema. Pogledajte samo  "nedavne" slučajeve Ravanellija, Baggia, Bokšića, Vierija, Inzaghija i Zidanea. Pametnome dosta, nedojebanom i iskompleksiranom studentiću nikada. :kava:

Pogbu će ovo ljeto ganjati naše europske kurvice iz Madrida te tandem psihički poremećenih šeika iz PSG-a i City-a. Slobodno računajte da će se razoriti rekordni Baleov transfer. I tu Juventus prodaje bez da trepne okom. Juventus će prvo u bilanci imati valjda svjetski rekordnu "plusvalenzu" koja će pogotovo u okviru novih UEFA Fair Play pravila omogućiti i veličanstvena mercata te zagarantirati Scudetto barem slijedeće 3-4 godine. Drugo, sa tim novcima će Juventus, kao što je to uvijek i radio, dodatno poboljšati momčad sa ultra-kvalitetnim igračima točno tamo gdje danas nedostaju.

Zaključak: realno je očekivati da će finalna ponuda za Pogbu debelo premašiti 100.000.000 € a to se u Juventusu ne odbija.

PS. Još jednom zahvaljujemo primitivnom pijancu Alexu Fergusonu što je bio takav svjetski stručnjak pa je za 0 (NULA!) € odštete izgubio budućeg svjetskog dominatora veznog reda kao što je Paul Pogba.
PPS. ajde, pijanac Ferguson je na kraju dobio 1.000.000 € od Juventusa za Pogbu ali samo zato što se Juventus nije htio natezati po FIFA-inim sudovima. Sića kao što je sića platiti 25-godišnjoj balavici piće na šanku za jedan solidan seksualni performance. :kava:
PPPS. Life is beautiful. :kava:

William Carvalho na popisu Juventusa

William Silva de Carvalho, skraćeno William Carvalho je na meti Juventusa kao zamjenik Vidala. 22-godišnji angolac sa portugalskom putovnicom je klasičan "conteovski" transfer target, igrač koji može jednako kvalitetno igrati više pozicija. Originalno defenzivni vezni, Carvalho može jednako kvalitetno odigrati lijevog i desnog stopera u obrani sa 4 čovjeka te klasičnog veznjaka nešto prema naprijed.

Cijena prema Transfermarktu? 8.000.000 €. Otkupna klauzula od Sportinga? 45.000.000 €. Bah. :kava:

Kao što odavno znate, dugo smo Vidalu tražili zamjenika. Na popisu su bili Allan iz Udinesea, Badelj iz Hamburgera i naravno Nainggolan kojeg smo odjebali da bi odradili već dogovorenu razmjenu Guarin-Vučinić. Svi znate kako je to završilo. Za ljeto ćemo pokušati dovesti još jednog priparnika negroidne rase a za ovog momka čujem sve najbolje.

Vijest je prije nekoliko dana izašla na nekim portugalskim portalima koji imaju vjerodostojnost otprilike kao juvebalkan ili slična nedojebana skupina lobotomskih prepisivača i prevoditelja, no Enzo je, kao i uvijek odradio provjere kod svojih pouzdanih informatora te vam, kao i uvijek, dao sigurnu vijest.

utorak, 18. ožujka 2014.

Antonio, čovjek kojeg je Enzo sponzorirao nakon Ranierija




Svi znaju da sam po raznoraznim Internet spotovima nakon Ranierija imao samo 2 imena na popisu: Antonio Conte i najbolji trener Europe Marco Giampaolo. Uzeli smo prvoga i nismo nimalo pogriješili, rezultati su tu. Enzo je predvidio, nakon što je bilo svima jasno kako u prvoj Conteovoj sezoni suci brutalno kradu za ac prostitutke, da ćemo sa Conteom osvojiti 5 Scudetta zaredom. Fale još 2 a nitko nam nije niti blizu tako da će to biti samo odrađivanje posla.

No da smo uzeli i Giampaola, najboljeg europskog trenera, ne bi pogriješili. Taj je, dokazano, stravično dobar trener koji je u stanju od običnog eskrementa napraviti belgijsku čokoladu. Nadajmo se da ga nitko od naših najbližih konkurenata za naslov (Napoli npr.) se ne sjeti ga angažirati. Tada bi se za 5 Scudetta zaredom trebali itekako pomučiti. :kava:

subota, 1. ožujka 2014.

Skup pijanaca u Rimu #mobasta

Uglavnom, skupina nedojebanog življa je najavljivala "nacionalni prosvjed ispred zgrade FIGC-a za zaustavljanje sudačke pomoći Juventusu" danas se u Rimu skupila nekolicina razjebanih lobotomaca najviše klase higijenske opasnosti po čovječanstvo, u narodu poznatiji kao romamerdisti. Prosvjed je naravno mizerno propao ali o tome nećete puno čuti po anti-juventinskim medijima.

Ah, okolo ovih lobotomaca je cijeli odjel specijalne postrojbe za najveće higijenske opasnosti u punoj "ratnoj" opremi, sa skafanderima i gas maskama. Pametni ljudi. :kava:

romamerda - skupina teške higijenske opasnosti
Kada si bolestan i nedojeban ostaješ i bolestan i nedojeban


Nakon što je jedna bolesna budaletina od talijanskog zastupnika zatražila od novog talijanskog premijera  PARLAMENTARNU ISTRAGU (!!!) o "sudačkoj pomoći Juventusu" ovo je samo jedna od metoda medijske propagande i manipulacije mišljenja. Sva sreća da sam tog nedojebanog imbecila javno našamarao te sa zadovoljstvom izvrijeđao preko Twittera. :kava: Life is beautiful. :kava:

Još nikome nije jasno što se za sudačke pomoći javljaju upravo romamerdisti, skupina lopatom nabacanih budala koja se, u najboljem slučaju bori za 3 mjesto u prvenstvu. Ali tko može znati misli bolesnog, nedojebanog, luzerskog i higijenski uništenog uma? Ama baš nitko. :kava:

Tko želi malo detaljnije pratiti ove nedojebane amebe na Twitteru neka ide ovdje i uživa: https://twitter.com/search?q=%23mobasta

Pa pa,


EDIT:
Dodan video higijenskih nedojebanih bolesnika. Milijuni romamedrista sa pravom protestiraju ispred zgrade talijanskog nogoemtnog saveza. Yawn. :kava: