srijeda, 30. travnja 2014.

Oboren novi rekord bodova CIJELE Serie A SVIH vremena! 93 boda!

I da. Conteov Juventus je oborio apsolutni rekord po broju bodova u povijesti Serie A natjecanja: 93 komada! Prijašnji apsolutni rekord sa pobjedama koje vrijede 3 boda je bio također Juventusov ali onaj od Fabia Capella iz sezone 2005/06 i iznosio je 91 bod. Čestitke momcima koji su se već sada upisali zlatnim slovima u povijest Serie A! Life is beautiful. :kava:

A sada podatak koji nekima čini life malo manje beautiful. Rekord bodova u Serie A za drugoplasiranu ekipu drži ac prostitucija iz grada Milana koja je u sezoni 2005/06 skupila 88 bodova i nije osvojila jedan krasni kurac u toj sezoni. Istu sudbinu očekuje momčad široko poznatu u narodu pod imenom "as higijenske kataklizme" iz grada Rima. Oni su 3 kola prije kraja na 85 komada. Za očeivati je da probiju barijeru od 90 bodova no na kraju će sezone, svojedobno kao i ac prostitutke, ostati za kurcem, i to od ovce, u ustima. 

Ipak je life beautiful. :kava:

Pa pa,

PS. Već kada ste tu preporučam jedno odlično vino sa Sardinije. Nećete pogriješiti ako to uparite sa bilo kakvim sušijem, bilo kakvim školjkama, bilo kakvim rižotom i čak i sa pitom od špinata! Cijena? Maksimalno nekih 12€ za vrhunsku bocu vina. :kava:
PPS. Zahvaliti ćete mi poslije. :kava:

Shkodran Mustaf novi kandidat za pojačanje obrane

Shkodran Mustafi novi kandidat za pojačanje obrane Juventusa
Shkodran Mustafi novi kandidat za pojačanje obrane Juventusa
Vijest izašla prije par sati na (nekim) medijima je provjerena i istinita. Nijemac albanskih korijena i Evertonove juniorske škole je upao na Conteov popis za pojačanje obrambenog reda.

Podsjetimo se tog plana:
Plan A: Andrea Ranocchia (fc interpsihopatija)
Plan B: Gabriel Paletta (Parma)
Plan C: Shkodran Mustafi (Sampdoria)

Ranoccihia, kao što znamo od ranije je vezan uz moguću MEGA-operaciju sa Guarinom, Vučinićem i Islom, a kada imaš posla sa šizofrenijom, bolešću koja se jako brzo širi čak i u Indoneziju kada si blizu javiera zanettija, marca meterazzija massima morattija i sličnih lobotomaca, uzmite to sa rezervom. Ili dajte njima da ipak uzmu svoje propisane teške anti-psihopatike. :kava:

Palletta je dio razgovora koji bi mogao vratiti Giovinca u Parmu, pogotovo ako tamo odjebu klauna antonia cassana. Mustafi je novo ime koje je striktno povezano sa Gabbiadinijem i vidjeti ćemo kako će se razvijati ova operacija.

Stay tuned,

četvrtak, 24. travnja 2014.

Večeras Benfica ima kojih 15-20 M navijača više...

Kao što je prošlo kolo pola nedojebane Italije svim srcem i sa onih 2 neurona koga su ostala u lubanji odjednom postala najvećim navijačima Lyona, večeras gomila ljudskih otpadaka biti najveći navijači Benfice.

Najlakši način za dramatično povećati navijačku bazu jest igrati protiv Juventusa. Dosadno. Yawn. :kava:

srijeda, 23. travnja 2014.

Kada kažem Cuadrado ili Cerci onda ne kažem Alexis Sanchez

Nakon jučerašnje i današnje ludnice oko Alexis Sancheza te, očekivane jer su prekaljeni mafijaši, suspenzije odluke o blokadi transfera nedojebanog i smiješnog državnog kluba iz Katalonije, moram napisati post da smirim raznoraznu euforiju oko Sancheza.

Ajmo ponovo:
  • Plan A: Cuadrado (Fiorentina/Udinese)
  • Plan B: Cerci (Torino)


I to je sve. :kava: Nikakav Sanchez nije u trenutno u kombinacijama. Ne znači da neće biti u budućnosti pogotovo iz razloga što znamo Conteov popis iz svoje prve Juventusovkse sezone kada je upravo čileanac bio prvi igrač kojeg je tražio.

Jedino ako propadnu Plan A i Plan B Juventus ide po patuljka iz Barce. I samo tada. Ako i tada. :kava:

ponedjeljak, 21. travnja 2014.

Oboren rekord SVIH vremena CIJELE Serie A!

Pobjedom kontra Bologne Juventus je oborio rekord svih vremena Serie A u broju ukupnih pobjeda u jednoj sezoni! Prijašnji rekord je bio onaj iz sezone 2005/06 od ac prostitutki iznosio je 28 pobjeda. Ne trebam posebno napomenuti da smo mi, Juventus, osvojili to prvenstvo unatoč brutalnim sudačkim krađama u korist ac prostitucije iz grada Milana? Znam da ne trebam. :kava:

Juventus je pobjedom kontra Bologne apsolutno razorio taj rekord čak 4 kola prije kraja sa 29 pobjeda. Nitko normalan ne sumnja da će na kraju ove sezone taj od tada, vjerovatno nedostižni rekord, iznositi 33 pobjede.  :kava:

Već smo oborili rekord Serie A da smo jedina momčad koja je u jednoj sezoni pobijedila SVE protivnike barem jednom no ovaj puta smo oborili rekord u broju pobijeđenih protivnika koje smo pobijedili oba puta u sezoni: 10 momčadi (Parma, Milan, Torino, Livorno, Chievo, Sampdoria, Bologna, Genoa, Udinese e Catania). Uskoro će se tom popisu lagano pridružiti i Sassuolo, romamerda i ostale ekipe. :kava:


Sada idemo u lov na još jedan rekord svih vremena cijele Serie A: broj osvojenih bodova u sezoni. Rekord iznosi 91 bod iz sezone 2005/06 a postigao ga je  Capellov Juventus. Trenutno samo na 90 i nitko ne sumnja da ćemo na kraju prvenstva biti na 102 boda.

Život je lijep. :kava:
Pa pa,

ponedjeljak, 14. travnja 2014.

Ljetni mercato će biti odrađen za 4-3-3 i 4-2-3-1 sustav

Da. Vijest je tu. Conte će u Europi mijenjati sustav igre slijedeće sezone. Valjda su i ptice na grani vidjele da 3-5-2 je jednostavno neodrživ protiv europskih protivnika naše jačine (Bayern i možda Manchester City) te se ide u kupovinu igrača koji će Conteu moći garantirati odlične performanse u 4-3-3 i 4-2-3-1 sustavu. Sustav 3-5-2 je sasvim dovoljan, solidan i isproban da na godinu dignemo i 4-i Scudetto zaredom a godinu kasnije i "Enzov Plan" od 5 komada zaredom, no u Europi, kao što vidimo to malo škripi. Plan slijedećeg mercata je dovesti igrače za novi sustav igre sa kojim će se napadati osvajanje Lige Prvaka.

Imajte na umu novi sustav igre kada budete čitali notorna baljezganja raznoraznih nedojebanih portala i forumčića vođenih od strane izbezumljenih i nedojebanih studentića.

Idem sada na jednu dobru fritaju sa šparogama i istarskim pršutom i na čašu, a možda i dvije, odličnog roséa. Njami. :kava:

Pa pa,

nedjelja, 6. travnja 2014.

Immobile neće biti igrač Juventusa

Kao što piše u naslovu stvari su prilično jasne što se tiče dobrog (mladog) Cire: dalje od Juventusa. Juventus će ga dati za pare samo ovisi kome. Možda će to biti Torino a možda će Immobile biti otkupljen pa odmah proslijeđen dalje u neki drugi klub (Borussia Dortmund naprimjer). Jedino je sigurno da taj momak neće obući dres Juventusa u skorije vrijeme, a najvjerovatnije nikad.

Pa pa,

srijeda, 2. travnja 2014.

Cuadrado odbio i TREĆU ponudu Fiorentine za produženjem ugovora

Cuadrado - Juventus nova trakavica
Cuadrado - Juventus nova trakavica
Hm, da, ništa neočekivano kada je u pitanju Cuadrado. Jedini medijski izvor u poznatome Svemiru koji ima provjerene informacije o mercatu Juventusa (za one malo sporije: OVAJ blog :kava: ) vam je odavno dao informaciju da Juventus dinamično radi na kolumbijcu i to prvenstveno preko Udinesea, friulanskog kluba koji još uvijek posjeduje 50% vlasnišva nad spomenutim igračem. Fiorentina, s pravom, gura vodu na svoj mlin i pokušava udobrovoljiti Cuardada i njegov entourage novim, financijski nemjerljivo boljim ugovorom. (jebo me bog , ako me još jedan lobotomac pita: "Enzo, što je to entourage?" mislim da ću otvoriti bocu dobrog whiskeya i napiti se od sreće koliko ću mu se smijati i iza leđa a prvenstveno u lice. :kava: )

Cuadrado, imajući u džepu još bolju ponudu Juventusa je naravno odbio i treću uzastopnu ponudu Fiorentine. Da se odmah razumijemo, to ama baš ništa ne znači jer je i Jovetić svojedobno odbijao svakakve ponude Fiorentine a kada je skužio da ga ljubičasti luđaci neće nikada pustiti u Juventus je ipak prihvatio ponudu šizofrenih šeika iz Citya i otišao tamo istrunuti do kraja karijere. No ove vijesti od Cuadradu su samo potvrde Enzovih prijašnjih točnih vijesti i o Cuadradu i o Planu B Cerciju. 

Čekajmo još neko vrijeme pa da i službeno počne ljetna trakavica pod nazivom Cuadrado-Juventus.

Giovinco opet odbio destinaciju, ovaj puta Torino

Naslov sve govori tako da ne trebam dalje o tome. Kao što SAMO i ISKLJUČIVO moji čitatelji znaju, Plan A jest Cuadrado, Plan B jest Cerci a potonji je u vlasništvu naših bratskih "nakaza" iz Torina. Giovinco je trebao upasti u kombinaciju sa Immobileom u Operaciji Cerci no najvjerodostoniji blog u Svemiru saznaje da od toga neće biti ništa.

Giovinco se sprema na jedan lijepi i plaćeni jednogodišnji godišnji odmor po tribinama. Kao Amauri, Grosso i Iaquinta prije njega. :kava:

Pa pa,

PS Giovinco, dala Kozmička Energija da ti se onaj ionako super-mali kurac osuši. :kava: