subota, 23. kolovoza 2014.

Jedina ponuda za Radamela je naša

Radamel Falcao - Juventus - Jedina ponuda za Radamela je Juventusova
Jedina ponuda za Radamela je Juventusova
DO SADA samo je jedan klub uputio službenu ponudu u Monaco: mi. :kava:

Naravno, to ne znači da novih ponuda neće stići do kraja mercata. Uglavnom, dali smo Monacu rok do utorka 26.08.2014 da nam odgovori. Što će se dogoditi u utorak (ili prije) saznati će samo oni koji će do tada preživjeti.

Life is beautiful. :kava:

Pa pa,

četvrtak, 21. kolovoza 2014.

Luca Marrone ima ogromne šanse da ostane u Juventusu

Luca Marrone ostaje u Juventusu
Luca Marrone ostaje u Juventusu
Izgleda da se Allegri na pripremama zaljubio u Marronea i želi da mu ostane na raspolaganju kao obrambeni igrač te eventualni joker u vezi. To automatski znači da ne dovodimo niti jednog novog stopera u momčad (Luisao-Manolas) ako ne prodamo jednog između Ogbonne i Bonuccija te da će svi napori do kraja mercata biti koncentrirani na dovođenje napadača koji nedostaje.

Kao što odavno znate, Lavezzija pregovaramo još od prije 2 mjeseca, a to sam vam ja, naravno prvi na svijetu, prenio još u ovom postu http://enzogiovanni.blogspot.com/2014/06/isli-smo-kod-nedojebanih-seika-u-pariz.html

Sada, trenutno stanje napadača jest ovakvo: 3 druge špice (Tevez, Gnominho i Morata) te jedna prva špica (Llorente). Allegri je jasno rekao "gazzetti del inter" da Moratu vidi prvenstveno kao drugu špicu:

In attacco com'è la situazione?«È importante recuperare Morata, poi vedremo cosa fare. Servirebbe un giocatore in grado di ricoprire due ruoli. Morata, ad esempio, può fare la prima punta, ma è più una seconda ed è proponibile anche come esterno del tridente. Insomma, se arriva qualcuno deve essere utile: non serve una punta di basso livello che non ci migliora». LINK:

 Sada, svima je jasno da se prvenstveno želi nadopuniti napadački kadar sa prvenstveno prvom špicom a u ovom trenutku biramo između Lavezzija koji prva špica uopće nije i najbolje prve špice svijeta Radamel Falcaa. Koliko god ideja bila suluda Marotta je stvarno išao prositi po Montecarlu. Svoju mizeriju u obliku 8M€ za posudbu + 35M za otkup u 3 rate je stavio na stol. Što je dogovorio, i jeli uopće išta dogovorio je sasvim drugo pitanje. Neki mediji prenose da Llorente odlazi u slučaju dovođenja Falcaa no ja ne nalazim ama baš nikakve potrde o tome među mojim informatorima. Llorente ostaje jer u napadu mora biti 2 prve špice + 3 druge špice te 2 dodatna čovjeka koji koji mogu igrati vanjske napadače (Pepe+Coman).

Od sada pa do kraja mercata Juventus će zadržati Marronea te sve resurse preusmjeriti da dovede napadača. Tko preživi znat će. :kava:

Pa pa,

nedjelja, 17. kolovoza 2014.

Oca ti jebem da ti oca jebem...

Juventus-Radamel Falcao - bog te jebo daj i meni ovo s čime te ta budala drogira. :kava:
Evo što se događa kada ti poslodavac, neke nedojebane sportske novine u uredništvima prepune interluzera i ac prostitutki kao što je gazzetta dello sport, da zadatak da smisliš neki zanimljivi članak za nedjelju. Subotom navečer radio si sve što dječica koju sa neizmjernim zadovoljstvom šamaram po Internetu, moji lojalni hateri, NE rade, kao npr. izašao vani i nešto jebao, te se po povratku doma sjetiš da jedan krasni kuratz još uvijek nisi napisao.

Brzo uzimaš bocu whiskeya, popiješ pola u komadu i u alkoholnom bunilu sjedaš za svoj prastari kompjuter. Nakon što si frajerski izbljuvao tipkovnicu kreneš "raditi" te produkt tvojeg ludila bude otprilike ovo:


Umro bi od smijeha samo da netko ovom čovjeku može reći da je barem jedan čitatelj doslovce umro od smijeha ali mi je žao dati svoj jedini život za jednu interluzersku budalu. Bolje da se žrtvuje netko od one nedojebane iskompleksirane dječice koju svakodnevno ponižavam po Internetu ilitiga moji lojalni hateri. Ionako samo uzaludno troše kisik. :kava:


Pa pa,

subota, 9. kolovoza 2014.

Trenutno stanje sa stoperom

Manolas istinita operacija Juventusa
Manolas istinita operacija Juventusa
Oni koji prate ovaj blog znaju koja su imena bila na popisu  za stopera još od Conteovih vremena pa idemo odraditi mali update kakva je trenutna situacija. Odlaskom Sørensena u Leeds jasno je više nego ikada da tražimo stopera. Najvjerovatnijim odlaskom Marronea (Palermo) također je još jasnije da treba rezervni stoper da već pomalo ozlijedama i godinama načeti Barzagli dobije toliko potreban odmor tijekom sezone.


  1. Ranocchia: momak je promoviran u kapetana šizofreničara tako da mislim da je svima jasno da smo odustali od njega odavno. Točnije, odustali smo od njega u onom trenutku kada je Conte prestao biti trenerom Juventusa. Što je Conte vidio u tom papku koji kao igrač ne vrijedi krasnog kurca vjerovatno nikada nećemo saznati. :kava:
  2. Mustafi: bio na popisu, sada je u Valenciji. Nemamo što dalje.
  3. Balanta: Bio na popisu, s obzirom na aukciju koja se stvorila oko njegovog angažmana možemo ga slobodno zaboraviti jer znamo što Marotta ima u džepu. I lijevom i desnom. :kava:.
  4. Manolas: operacija je stvarna i istinita. Razlika je velika od onoga što mi nudimo (8,5 M) i onoga što grci traže (12,5). Pokušavamo utopiti grcima neke naše viškove, ako ne uspijemo možemo i grka zaboraviti.

To je to za danas.
Pa pa,

subota, 2. kolovoza 2014.

Kratki rezime najbitnijeg izvora o Juventusu u poznatome Svemiru

Da je to ovaj blog znaju već i bakterije koje glođu nuklearni otpad u Yokoshimi i okolici no nije na odmet to još jednom potvrditi.
Ovo ljeto sam vam, naravno prije svih svjetskih medija, najavio 6 dolazaka:

  1. Evra: znamo. :kava:
  2. Morata: znamo. :kava:
  3. Iturbe: Otišao Conte, sve smo odmah znali. :kava:
  4. Pereyra: znamo. :kava:
  5. Romulo: znamo. :kava:
  6. Nedojebani Nani: Voljen od uprave, brutalno odjeban od Contea, Allegri kao pravi gmizavac i klimač glavicom neće imati ništa protiv da ga se dovede. I dalje mi informatori govore da je velika mogućnost da se to izrealizira bez obzira na mišljenje trenera no tek u kasnijoj fazi mercata, skoro pred kraj.
Također, bilo je tu dosta stvari što se tiče odlazaka tipa da Vučinić neće vidjeti interluđaka niti mrtav, te da Immobile neće vidjeti Juventusa (vijest iz APRILA 2014 :kava:) a vidjećemo ovu moju vijest datu prije svih da je Isla prodan u Englesku. No, to su ipak "nebitne" informacije naspram dolazaka. I zato idemo napraviti jedan kratak matematički zadatak da to sve skupa stavimo u nešto što valjda svi osim one nekolicine nedojebanih bolesnika koji mi nažalost prerijetko dolaze na blog po šamarčine razumiju: brojku. :kava:

Najavljenih dolazaka 6, ostvarenih 4, 1 praktički finalizirana kupovina se odustalo (Iturbe) te 1 koji još visi za pred kraj mercata (Nedojebani Nani). To znači 4 od 5 pogođenih a to je 80%. Pošto su moje poslovične vreće za šamaranje malo sporije sa brojkama, ispisati ćemo im to u nečemu što također slabo razumiju ali ipak malčicu bolje: slovima. :kava: 
OSAMDESETPOSTO. :kava:

Ova brojka je barem 5 puta veća od bilo kojeg medija koji se bavi Juventusovim transferima u poznatome Svemiru. Lijepo je uvijek biti najbolji. Ali ponekad i dosadno. :kava:

Pa pa,