utorak, 27. svibnja 2014.

Kratki rezime gdje stojimo sa operacijama

Kratki rezime o raznoraznim provjerenim operacijama u kojima sudjelujemo:

Senad Lulić:
Šanse da ga vidimo u Juventusu padaju dan za danom. Razlozi su slijedeći: prvo predsjednik Lazia claudio lotito, u narodu poznat kao klaun simplex vulgaris, puca cifre od kojih bi i nekom nedojebanom šeiku oči iz lubanje ispale. Momak lupa cifre od 18.000.000 € za bosanca kao što je svojednobno lupao bolesne cifre za Hernanesa a da bi ga kasnije poklonio za kikiriki fc interluđacima. Drugi razlog je taj što smo vidjeli da imamo šanse dovesti Marcela a brazilac je, po mojem skromnom sudu, ipak kategoriju/dvije iznad Lulića. A i po Conteovom. :kava:

Roberto Maximiliano Pereyra:
Ovaj tjedan bi trebali finalizirati sa Udineseom. Formula operacije je otkupiti preostalih 50% Simonea Zaze i prodati tih 50% Udineseu te nadodati još neku lovicu za 50% Pereyre koji dolazi istim principom kao Motta, Asamoah i Isla. Kao što znate od prije Udinese je htio u tu operaciju uključiti Berardija i Ruganija no njih smo već obećali Sassuolu pa smo htjeli ubaciti Marronea. Što će biti sa Marroneom nemam blage, mi ćemo ga do zadnjeg pokušati ugurati u Operaciju Pereyra.

Didier Drogba:
Imamo ga u šaci već odavno. Momak traži 2 godine ugovora i basnoslovnu plaću, Juventus nudi 1 godinu plus opciju kluba za još jednu sezonu i dramatično manju plaću koja će biti vezana za učinak igrača. O njegovoj sudbini, kao i u slučaju Evra, odlučuje samo i isključivo Conte.

Álvaro Morata:
Marotta išao prositi i naravno ponudio posudbu sa mogućnošću otkupa našim poslovičnim europskim kurvicama iz Madrida. real s druge strane traži OBVEZU otkupa na kraju sezone. Rok je zadan 15 dana od danas i tada ćemo sve znati što se tiče Morate.

Antonio Candreva:
Još jedan Conteov miljenik ali još jedan igrač koji igra za Lazio kod onog klauna lotita. Jedina je sreća što je igrač u suvlasništvu Lazia i Udinesea pa slično kao i sa Cuadradom imamo šanse zbog dobrih odnosa sa Udineseom. Čekamo rezoluciju suvlasništva između ta dva kluba koja se mora dogoditi prije službenog početka mercata (1.7.2014, EDIT: 20.06.2014. je rok za dogovor suvlasništva) jer Candreva već do najduljeg dopuštenog vremena bio u suvlasništvu i tada ćemo odlučiti što ćemo dalje. Ne treba biti prorok da predvidim da ako Lazio otkupi igrača možemo otpisati Candrevu sa popisa no ako ga kojim slučajem otkupi Udinese tu već naš Marotta može raditi dalje.

Alexis Sanchez:
Pregovaramo sa onim izbezumljenim patuljcima i besramnim simulatorima iz pušibarce za čileanca no, kao što znaju svi normalni ljudi i svi oni koji čitaju najtočniji izvor informacija o Juventusu (ovaj blog :kava:) čileanac je u igri tek ako popušimo kod Cuadrada i Cercija. Kroz kojih 15 dana ćemo znati da li nam prva zamjena za ovu dvojicu može doći. Zašto ćemo znati? Jer je to rok koji smo dali klaunovima iz Katalonije. :kava:

Luís Carlos Almeida da Cunha u narodu poznatiji kao Nedojebani Nani (NN):
Imamo ga odavno u šaci, bio je na liječničkim pregledima u Torinu prije kojih 2 tjedna. Conte ga NE želi no utisak je taj da će ga uprava kupiti bez obzira na sve. To je jedan od onih kompromisa dogovorenih na sastanku Elkann/Marotta/Agnelli/Conte. Relativno brzo ćemo imati jasniju sliku o tom nedojebanom portugalcu.

Curice i dečki, to bi bilo to za danas.
Pa pa. :kava:


PS 7 (SEDAM) provjerenih vijesti sam vam dao u samo jednom članku. Predobar sam prema vama. :kava:

Nema komentara: