petak, 19. rujna 2014.

U subotu navečer treba dobro izjebati prostitutke

Omiljena zabava za subotu navečer svakog normalnog čovjeka jest jebuckanje. Nekada je preporučeno jebuckati koju prostitutku, ako ništa jer se uštedi lova za večeru te za vrijeme potrebno da se koja lokalna šiparica pridobije za seks. Zato je isplativije platiti profesionalku na koji sat. Win-win situacija.

Sličnu stvar rade i Juventini kroz cijelu svoju nogometnu povijest no svi znamo da će brutalno jebanje prostitutki dostići svoj vrhunac u subotu 20.09.2014 s početkom u 20:45 sati. Tada krećemo u period od 2 sata monstruoznog jebanja najvećih prostitutki svjetskog nogometa (uz real i barcu): AC prostitucije. I to usred našeg grada Milana što je uvijek ljepše jer kod je jebuckanja ofucane prostitutke bitan i ambijent. :kava:

ac prostitucija je u zadnjih 7 što prijateljskih što službenih ozbiljnih utakmica primila ljepotu od 17 golova što daje prosjek od 2,42 po utakmici. Uzimajući u obzir taj podatak jedan Juventus ju mora brutalno izjebati sa barem 10 komada u mreži. Dobro ste pročitali, BAREM 10 golova u međunožju najvećih prostitutki svijeta (ponovo uz dužno poštovanje realu i barci). :kava:

Enzov savjet za klađenje:

+7 golova na utakmici, koeficijent 40 u Hrvatkoj Lutriji https://www.lutrija.hr/kladionica#offer/SearchBySport=0&Day='20.9.2014'&Sport=1&Group=43587&SubGroup=-1 ili koeficijent 101 na +8 golova na Bwin-u https://sports.bwin.com/en/sports#categoryIds=25,31&leagueIds=42&page=0&sportId=4. Ako nađete negdje 10 i više golova slobodno igrajte. Zahvaliti ćete mi kasnije. :kava:


Life is beautiful. :kava:

Nema komentara: