utorak, 29. svibnja 2012.

Nedojebani Pradè je novi sportski direktor Fiorentine

Daniele Pradè, najviše poznat po svojem plakanju preko telefona sa dužnosnicima FIGC-a iz 2004 i 2005 godine, bivši romamerdista i aktualni idiot za uveseljavanje masa, je novi sportski direktor Fiorentine. S obzirom na koga je Fiorentina dovela na to mjesto logika kaže da je Stevan Jovetić na prodaju. Čim Pradè izabere novog trenera znati ćemo više o slijedećim Fiorentininim potezima na mercatu. Ono što sigurno znamo jest to da je crnogorac visoko na listi Conteovih želja.


Stevan Jovetić
Napad Jovetić-Cavani-Vučinić sa rezervama Borriellom i Destrom (Giovinco eventualno) bi bio itekako respektabilan i u Europi. Što se tiče Italije mislim da ne trebamo niti igrati, neka nam daju 31-i Scudetto već u 9 mjesecu. Komentari?

4 komentara:

Anonimno kaže...

enzodragi koliko se cijeni destro?

ovaj napad sa crnogorcima i cavanijem je moćan. uz njih dvoje, onakve nepredvidljive i sa žicom za hakl, cavani zabija min. 30 komada.

valjda će pristat na qvalju i nešto para. najgore je što cijena skoči za 30% kad smo mi zainteresirani.

a šta je sa veratijem na kraju, valjda neće otić za zemanom

Unknown kaže...

Miki to si ti? Destro se cijeni kao potencijalno fenomenalan igrač. Ako dođe u Juve biti će to kao peti napadač da ove godine uči i uskoči kada zatreba. Za lovu nemam pojma. Juventus je već osigurao njegovu polovicu od Siene a drugu polovicu koju posjeduje Genoa je onaj patuljak Preziosi naravno uvalio svojim šefovima u gradu Milanu. I sada se tu lome koplja a ne sumnjam da ako želimo da ćemo ga dovesti.

Verratti je sigurno u Juventusu i bez obzira na ikakva novinska naklapanja, nedojebanog zemana ili nedojebanog zemana, on je Juventusov igrač. Samo ostaje pitanje gdje će igrati slijedeće sezone pošto smo uzeli i Pogbu.

kidum kaže...

imamo li mi novaca za dovest cavanija,jovetica,giovinca,asamoaha,pa jednog stopera i lijevo beka...mislim sa tim svim silnim pojacanjima i conteom na klupi scudetto bi nam tribali odma dat a cak i u ligi prvaka nevidim ko bi nas dobija

Unknown kaže...

@kidum: ono što znam je da se ove godine neće štedjeti, pa čak ni Marotta koji ima ne jednu zmiju u džepu nego malo leglo i to otrovno.

Što se love tiče mislim da bi prodajom Zieglera, Pazienze, Mela, Krasića, Elie, jednog od Matri-Quaglia (ili obojicu), Martineza i Iaquinte mogli skupiti dosta lovice sa strane. Dosta tih igrača možemo ubaciti u deal za one koji nas zanimaju.

Slažem se, Sa Jovetićem, Cavanijem, Asamoahom, Astorijem i ovim mladima što smo već uzeli niti ne trebamo igrati Serie A a u Europi možemo dobiti svakoga.