nedjelja, 23. prosinca 2012.

Juventus je poslao i službenu ponudu za Llorentea

Fernando Llorente u Juventusu
Fernando Llorente u Juventusu
Fernando Llorente će možda u Juventus i prije nego što mu u ljeto 2013 istekne ugovor sa Athletic Bilbaoom. Višemjesečnim odsustvom Bendtnera zbog ozlijede aduktorskog ligamenta Marotta pokušava izbalansirati momčad dovođenjem baskijske tvrđave. (jebo ja te nedojebane novinarske fraze, uvijek sam govorio da su sportski novinari najmizernija podvrsta nedojebanog življa, propali pjesnici a sada samo alkoholičari simplex vulgaris :kava: )
 Ponuda je 4.000.000 € da bi Llorente bio u Torinu već ove zime.

Juventus će ići do maksimalno 7.000.000 € u ovoj operaciji. Da se mene pita i to je puno jer je od 1.2.2013 slobodan igrač koji može potpisati novi ugovor bez ikakve odštete. Za sada nema odgovora od onog psihopatskog luđaka Urrutie (predsjednika Athletica) no i ako preko zime ne stigne potvrdan odgovor očekjute Llorentea u Juventusu sa 99% sigurnošću na ljeto 2013.

Odabir napadača za zimski prijelazni je zapravo banalan i ograničen. Karakteristike koje treba imati su slijedeće:

  1. Da kvalitativno pojačava momčad. Sa trenutnim rosterom je Juventusu dovoljan i Iaquinta da obrane naslov prvaka Italije. (znam da mnogi čitatelji ovog bloga si izjedaju jetru ovom činjenicom, ali hej, neka budu sretni zbog 2 razloga: 1)Maye su se grdno zajebale 2)pošto su nedojebani nemaju rizika od spolno prenosivih bolesti a to je uvijek OK. :kava: )
  2. Da je odštetna cijena i plaća igrača u "normalnim" parametrima, čitaj "jeftinim"
  3. Da može igrati Ligu Prvaka. Čitaj objašnjenje pod rednim brojem 1.
Sve te karakteristike Llorente posjeduje tako da je njegov izbor očekivan.

Sve vijesti o Llorenteu na ovome blogu:

Nema komentara: