ponedjeljak, 24. prosinca 2012.

Službena ponuda za Angela Ogbonnu

Ogbonna u Juventusu
Da je Angelo Ogbonna na uskom popisu administratora Juventusove kontrolne ploče (Jeli mogu biti veći nedojebani propali pjesnik od alkoholskim parama ispranih mozgova sportskih novinara? Kao što vidite, mogu. :kava: ) znaju svi imbecili svijeta. Čak i romamerdisti. Čak i oni u Republici Hrvatskoj. :kava:
To praktički znači da i zadnji mentalni insuficijent to znade. A to je dobro. Jer je to opće znanje. Imuno čak i za nedojebane vječite studentiće romamerdiste. Barem da se jedanput mjesečno operu, ali tko smo mi da tražimo takav luksuz? Dovoljno nam je da im se desetljećima smijemo i u lice i iza leđa. :kava:

Za ljeto 2013 Juventus je već poslao službenu ponudu od 10.000.000 € za novog vladara svjetske obrane nigerijskog porijekla Angela Ogbonnu. Momak je bio u najužem popisu već ovoga ljeta, kao što znaju svi oni koji su ikada pročitali najvjerodostojniji blog na svijetu o Juventusuvom calciomercatu; ovaj. Uz njega je u najužem popisu bio i Andrea Ranocchia koji je tada upravo završavao sezonu kao žrtveno janje kluba mentalnih bolesnika par excellance tj. milanskog interluzera.

Čitam po Internetu da je dosta šizofreničara iz grada Milana sa zadovoljstvom htjelo se riješiti Rannochie na ljeto. To samo govori o njihovom nogometnom znanju. A nogometno je znanje, osim općeg znanja, nedojebanog interista uvijek bilo ravno nuli. Uostalom, uvijek su bili nedojebani luzeri, 45 godina luđaštva i luzerstva. Rekord među svjetskim klubovima.

Htjeli smo nedojebanim šizofreničarima maznuti mladog stopera i sam bog zna zašto najveći mafijaš, nedojebani luzer par excellace moratti, nije pristao na tu operaciju. Znate onu narodnu sa ovih prostora; i ćorava kokoš  koje zrno pogodi, a to zrno je upravo imbecil moratti i slučajno pogodio.
Evidence ispod:


Eto, to je skor najobjektivnijeg portala na svijetu što se tiče nogometa a i zadnji retardi vide gdje je Ranocchia. Budući vladar svjetske obrane samo što to idioti iz izterluzera teško spoznaju. Kao što su svojedobno bili malčice retardirani i sa Seedorfom i sa Pirlom i sa Cannavarom ali to je drugi par rukava kojemu se mi normalni smijemo desetljećima. Možemo još malo. Jer uživamo u tome. :kava: 

A nije da nam je teško, zapravo, uživamo se smijati nedojebanim idiotima kao malo prase. :kava: 

Nema komentara: