ponedjeljak, 30. rujna 2013.

Samo da ne bude zabune...

Juventus lagano krstari prema svojem 32-om Scudettu (ja brojim 35-om :kava:) i evo vam mala statistika o dosadašnjim protivnicima as romamerde i Napolija. Jedino Napoli može uopće i pomisliti da se bori s Juventusom za naslov dok će romamerda, koja nakon Fabia Capella konačno ima barem kulturnog i osrednjeg trenera će se boriti maksimalno za Europa Ligu. Ostale uopće ne računam osim ako Fiorentina dramatično ne digne ritam.

Krenimo. U zagradama su trenutni osvojeni bodovi momčadi.


Juventus (2 domaće utakmice)
Igrali smo sa Sampdoria (2), Lazio (10), fc interšizofreničari (14), Verona (10), Chievo (4), Torino (8). Ukupno: 48

Napoli (3 domaće utakmice)
igrali su protiv Bologna (3), Chievo (4), Atalanta (6), ac bbilan (8), Sassuolo (2); Genoa (4). Ukupno: 27

as romamerda (3 domaće utakmice)
igrali su protiv Livorno (8), Verona (10), Parma (5), Lazio (10), Sampdoria (2), Bologna (3). Ukupno: 38


Ovdje se jasno vidi da je Juventus odradio protivnike dramatično jače forme i snage nego ostali tako da uopće ne razumijem one navijače koji kukaju, kmeče i cmizdre o Juvnetusovim partijama. Od početka sezone odigrali smo 8 utakmica, i to čak 6 (ŠEST) u gostima, 6 pobjeda i 2 remija (Kopenhagen i fc šizofreničari), gol razlika 16:5. Ne sjećate li se prvih 8 utakmica prošle sezone? Ne? Ja ću vas malo podsjetiti. :kava:

8 utakmica,  6 pobjeda i 2 remija, gol razlika 21:7. Pobjeda protiv Napolija u Superkupu nakon produžetaka, pa smiješna Parma, pa potpuno rekonstruirani Udinese, pa smiješna Genoa u gostima, pa remi u gostima kod Chelsea nakon prvog poluvremena 2:0 za njih, pa pobjeda protiv smiješnog Chivea doma, remi u gostima kod Fiorentine koja nas je u toj utakmici pregazila kao nitko do sada, pa pobjeda protiv smiješne zemanove romamerde a to je teže izgubiti nego pobijediti. To su prvih 8 utakmica prošle sezone. Dodao bih i devetu utakmicu sezone a to je bila protiv Šahtjara doma gdje nas je Šahtjar razbio isto kao što nas je razbila Fiorentina.

Ove sezone nikada, ali nikada nismo bili podređeni u igračkom smislu, niti 15 minuta i uvijek ostavljamo dojam da možemo pobijediti svakog trenutka. Uostalom ove sezone vodimo u Europi pod statističkom kategorijom "udarci protivnika na svoj gol" sa samo 37 udaraca u 6 utakmica Serie A. To je najbolja obrana svijeta. A što vrijeme više bude proteklo i ako ostanemo na toj obrambenoj razini to će statistika primljenih golova biti brutalno mala. I zato uživajmo jer ove godine osvajamo sve, ako Bayern dozvoli. :kava:


U srijedu igramo najvažniju utakmicu sezone, protiv Galatasaraya. Ako tu pobijedimo praktički smo se već kvalificirali za osminu finala Lige Prvaka jer svatko normalan automatski računa na 6 (ŠEST) sigurnih bodova protiv reala iz Madrida. :kava: To je već 10 bodova na kontu i onda nam je u preostale 2 utakmice (doma Kopenhagen i u gostima Galatasaray) praktički dovoljan 1 bod da budemo i matematički prvi u skupini.

Zato, dragi moji čitatelji, zdušno navijajmo da jedan od većih nogometnih neznalica, brutalni nedjebani kmečavac, cmizdrava neotesana plačipička i prekaljeni životni i nogometni luzer roberto mancini postane novi trener Galatasaraya! :kava:

Ako taj nedojebani talijanski panj postane trener turaka to Juventusu automatski znači 6 (ŠEST) najsigurnijih bodova u 2 utakmice sa turcima. :kava: Zapalite svijeću svojem bogu da se to ostvari. :kava:


Pa pa,

Nema komentara: