srijeda, 30. travnja 2014.

Oboren novi rekord bodova CIJELE Serie A SVIH vremena! 93 boda!

I da. Conteov Juventus je oborio apsolutni rekord po broju bodova u povijesti Serie A natjecanja: 93 komada! Prijašnji apsolutni rekord sa pobjedama koje vrijede 3 boda je bio također Juventusov ali onaj od Fabia Capella iz sezone 2005/06 i iznosio je 91 bod. Čestitke momcima koji su se već sada upisali zlatnim slovima u povijest Serie A! Life is beautiful. :kava:

A sada podatak koji nekima čini life malo manje beautiful. Rekord bodova u Serie A za drugoplasiranu ekipu drži ac prostitucija iz grada Milana koja je u sezoni 2005/06 skupila 88 bodova i nije osvojila jedan krasni kurac u toj sezoni. Istu sudbinu očekuje momčad široko poznatu u narodu pod imenom "as higijenske kataklizme" iz grada Rima. Oni su 3 kola prije kraja na 85 komada. Za očeivati je da probiju barijeru od 90 bodova no na kraju će sezone, svojedobno kao i ac prostitutke, ostati za kurcem, i to od ovce, u ustima. 

Ipak je life beautiful. :kava:

Pa pa,

PS. Već kada ste tu preporučam jedno odlično vino sa Sardinije. Nećete pogriješiti ako to uparite sa bilo kakvim sušijem, bilo kakvim školjkama, bilo kakvim rižotom i čak i sa pitom od špinata! Cijena? Maksimalno nekih 12€ za vrhunsku bocu vina. :kava:
PPS. Zahvaliti ćete mi poslije. :kava:

Nema komentara: