ponedjeljak, 21. travnja 2014.

Oboren rekord SVIH vremena CIJELE Serie A!

Pobjedom kontra Bologne Juventus je oborio rekord svih vremena Serie A u broju ukupnih pobjeda u jednoj sezoni! Prijašnji rekord je bio onaj iz sezone 2005/06 od ac prostitutki iznosio je 28 pobjeda. Ne trebam posebno napomenuti da smo mi, Juventus, osvojili to prvenstvo unatoč brutalnim sudačkim krađama u korist ac prostitucije iz grada Milana? Znam da ne trebam. :kava:

Juventus je pobjedom kontra Bologne apsolutno razorio taj rekord čak 4 kola prije kraja sa 29 pobjeda. Nitko normalan ne sumnja da će na kraju ove sezone taj od tada, vjerovatno nedostižni rekord, iznositi 33 pobjede.  :kava:

Već smo oborili rekord Serie A da smo jedina momčad koja je u jednoj sezoni pobijedila SVE protivnike barem jednom no ovaj puta smo oborili rekord u broju pobijeđenih protivnika koje smo pobijedili oba puta u sezoni: 10 momčadi (Parma, Milan, Torino, Livorno, Chievo, Sampdoria, Bologna, Genoa, Udinese e Catania). Uskoro će se tom popisu lagano pridružiti i Sassuolo, romamerda i ostale ekipe. :kava:


Sada idemo u lov na još jedan rekord svih vremena cijele Serie A: broj osvojenih bodova u sezoni. Rekord iznosi 91 bod iz sezone 2005/06 a postigao ga je  Capellov Juventus. Trenutno samo na 90 i nitko ne sumnja da ćemo na kraju prvenstva biti na 102 boda.

Život je lijep. :kava:
Pa pa,

Nema komentara: