petak, 15. svibnja 2015.

Cavani opet sve dogovorio s Juventusom

Edinson Cavani i njegovi agenti su OPET sve dogovorili s Juventusom. Ugovor na 4 godine, 5 milijuna € + bonusi. Sada slijedi, kao kada je bio igrač Napolija, puno bitniji korak, dogovor sa njegovim matičnim klubom oko odštete. PSG je odavno pitao za Pogbu a baš je Pogba jasno i nedvosmisleno odbio parižane. Da ne duljim, PSG hoće Pogbu da bi uopće krenuo pregovarati za Cavanija a Pogba za PSG ne želi niti čuti.

Mat situacija za našeg Marottu koji će morati upotrijebiti sve svoje pregovaračke sposobnosti da bi odblokirao skoro bezizlaznu situaciju.

Da napomenem da kupovina Cavanija nema nikakve veze sa Tevezom, koji ostaje u Juventusu, a niti sa Dybalom koji bi vrlo brzo mogao doći na liječničke preglede u Torino. Cavanija se želi kupiti jer ga se želi kupiti, ima se, može se. A Cavani još od Napolija želi Juventus, nadajmo se da će ovaj puta brak i sklopiti sa Starom Damom. (Kako sam ovu zadnju rečenicu lijepo napisao, kao da sam propali pjesnik ili neki nedojebani novinar, podvrsta sportski. :kava: )

Pa pa,

Nema komentara: