nedjelja, 10. svibnja 2015.

Tevez ostaje u Juventusu

Tevezova violina za romamerdiste. :kava:
Tevezova violina za romamerdiste. :kava:
Kao što je i obećao, Carlos Tevez, je svoju odluku upravi Juventusa priopćio u prvom tjednu svibnja 2015-e godine. Odluka je, naravno, očekivana i glasi: "Ostajem!". :kava:

To je odluka koja diže na novi nivo patnje u području jetre svih anti-juventina svijeta koji su, kao nedojebani lobotomci, silom željeli da se izrealizira Tevezova "lijepa životna priča" povratkom u Bocu Juniors već nakon ove sezone. Naravno, ta psihički rastrojena bića, pričamo o anti-juventinima svijeta, nikada nisu uspjeli odgovoriti na jedno jednostavno pitanje: "Zašto bi ta Tevezova fantomatska "lijepa životna priča" bila lijepa isključivo i jedino ako bi Tevez baš nakon ove sezone otišao iz Juventusa?" Što bi se tako dramatično dogodilo ako bi Tevez otišao tek nakon isteka svojeg ugovora s Juventusom, na kraju sezone 2015/16? 

Istina je ova: gomila mentalnih bolesnika, zahrđalih intelektualnih patuljaka koji već godinama umjesto vode piju čistu sodu bikarbonu zbog, danas pogotovo, dramatično pogoršanog čak i fizičkog zdravlja a koji se odazivaju na skupno ime "anti-juventini" bi uistinu voljeli da najbolji igrač Serie A ode što prije iz Juventusa. Također, već kada smo tu, bilo bi bolje da se Chiellini posveti svojem izvornom zanimanju, mesaru, da Barzagli od u ac bilan kao novo mlado pojačanje, da Pirlo ode u Katar po šeikske pare, da se Vidal vrati u Čile ribariti pored neke seoske pripizdine, da i Pogba ima "svoju lijepu priču" i vrati se, za kojih 5M €, u Pariz itd itd. Već kada, kao mizerne bakterije, ne mogu pobijediti na jedinom polju koji i vrijedi, sportskom, onda moraju probati pobijediti na propagandnom polju. Neće. :kava:

Svi znate da vam je Enzo obećao 5 (PET) Scudetta zaredom. :kava: Svi. :kava: Enzo vam je to obećao nakon prve Conteove sezone, kada smo razbili kao kante, silovali kao nedojebani teenageri i kao Roccovim udom začepili usta nedojebanoj šiparici, baš oličenje mafije, nedojebanosti i intelektualne prostitucije ac bilan u kojemu su tada stolovali Ibrocigo i Thiago Silva. :kava: Sada smo na 4 Scudetta ali svima je jasno da ćemo bez ikakvih problema doći do 6 (ŠEST zaredom).

Djevojke i momci, nikada ne zaboravite, vrijeme je gospodin! :kava:

PS Idemo silovati naše tradicionalne europske kurvice iz madridskog reala da Gigi u Berlinu digne tu kantu kako i zaslužuje. :kava:

Nema komentara: