petak, 2. kolovoza 2013.

Jackson Martinez - Matri - Zuniga za pozitivan pomak

Jackson Martinez - Alessandro Matri - Zuniga
Jackson Martinez - Alessandro Matri - Zuniga
Činjenica: Zuniga je blokiran i biti će novi Juventino ma što god itko htio i govorio. Doći će ovo ljeto ili za 0 € slijedeće sezone kao što je došao i Llorente.

Jedan od faktora koji, osim da se napuljski klaun de laurentiis koji čudom ne unormali, jest uspješnost Napuljeve operacije Jackson Martinez. Ako se Napoli ne uspije dogovoriti sa Portom za kolumbijca (cifra 40 M €) tada je Napolijev drugi pick za tu poziciju Alessandro Matri. Tada bi poletjele mogućnosti da se matrija zamijeni sa Napolije za Zunigu + lova. To je stvar koju čeka stari lisac Marotta.

I zato, vjernici među vama neka brzo odu u prvu crkvu i zapale svijeću da operacija Jackson Martinez propadne a nevjernici među vama neka samo čekaju.

Vučinić je dobio novu, poboljšanu ponudu od Manchester Uniteda, dok je Marotta i dalje u pregovorima sa životnim i sportskim luzerom i sitnim kriminalcem francom baldinijem iz Tottenhama. S obzirom na cifre koje se spominju u Operaciji Gareth Bale, Marotta lagano diže cijenu za Vučinića. S obuirom da smo popušili Jovetića koji je trebao biti upgrade za Vučinića, sada je Mirko puno vrijedniji za Juventus te mu još uvijek nije nađena prikladna i eventualna zamjena. No lova je lova i za oko 20 M € crnogorac hvata prvi let za London. Čekamo razvoj situacije.

To bi bilo to za danas, odoh na more. Bye,

Nema komentara: