srijeda, 21. kolovoza 2013.

Problemi za De Cegliea i Sunderland

De Ceglie  >>>>>> nepismeni klaun totti
De Ceglie  >>>>>> nepismeni klaun totti
Da, trebalo je sve biti dogovoreno no De Ceglieova plaća je izgleda visoka za ove izbezumljene tipove iz Butchershipa (ili Pušišipa, kako vam je volja). Za sada je to korak nazad u DJ Paolinivom transferu u prvenstvo kojeg prate samo nedojebani i izbezumljeni teenageri svakodnevno ufiksani od ogromne količine marketinga. Od njih su samo gori oni koji prate barcu, real i cijelu pušimeru. Žalimo ih ali da ih nema kome bi se mi normalni smijali u lice? :kava:

No bitnija vijest je ta da De Ceglieu fali jedan klupski trofej da dostigne sve klupske trofeje koje je u svojen nedojebanom i smiješnom životu osvojio najprecjenjeniji i najizbezumljeniji nogometaš svih vremena, francesco "ljama" totti. :kava:

No, ako DJ Paolino bude pozvan čak i na klupu u prvom kolu protiv Sampdorie ili u drugom protiv Lazia biti će i službeno uknjižen kao igrač prvaka Italije za sezonu 2013/14 Juventusa. (Mislim da će se i najinsuficijentniji overizmasturbirani prokarioti složiti samnom tko će biti prvak Italije ove sezone).

To će onda značiti da će Paolo De Ceglie imati isti broj klupskih trofeja kao ona smiješna nedojebana kokoš totti. Nije neki uspjeh ali je dovoljno da možemo ustvrditi da je De Ceglie bolji nogometaš od tottija. :kava:

Life is beautiful.
Much less beautiful ako si nedojebani, izbezumljeni i našamarani romamerdista. :kava:


Inače, ac prostitutke su Juventusu poslale prijedlog čiste zamjene Matri - Pazzini (još uvijek teško ozlijeđen). Mislim da je to teški pokušaj ubojstva sa predumišljajem od profesionalne plačipičke adriana gallianija. Naime, teško da itko u Juventusu nije skoro umro od smijeha na ovakvu ponudu. Marotti se od smijeha i grčeva u stomaku vjerovatno ispravilo ono krivo oko. Ajde, barem jedna korisna stvar koju je nedojebana pičkica galliani napravio u životu.

Life is beautiful.
Much less beautiful ako si ofucana stara prostitutka. :kava:

Pa pa,

Nema komentara: