ponedjeljak, 5. kolovoza 2013.

Srijeda 00:30 biti će najbitnija utakmica sezone za šizofreničare


Super-prestižni Guinness International Champions Cup (što tu onda rade ac prostitutke, Chelsea, fc interšizofreničari, real madrid i Valencia koji nisu prvaci ničega? Nije sada to bitno...) dolazi do završne faze. Potpuno nebitno natjecanje će u finalu vidjeti real madrid i Chelsea dok će jedna od najbitnijih utakmica sezone za luzerske šitofreničare iz grada Milana i okolice biti utakmica za predzadnje i zadnje mjesto na turniru, tj. Juventus - fc nedojebani bolesnici.

Nadam se da će Antonio Conte staviti u sastav zadnje rezerve zadnih rezervi i da ćemo izgubiti. Zašto? Zato što moramo dati malo zadovoljstva luzerima iz Milana, barem preko ljeta. Uvijek su bili prvaci onih raznoraznih ljetnih turnirčića imenovanim po nekim lako-alkoholnim pićima (Trofeo Birra Moretti itd.) tako da bi bio red da se tradicija i nastavi.

Mi ćemo, kao i većinu sezona, trofeje osvajati u maju 2014, vremenskom periodu kada će se već naći neki novi slučaj "Iuliano-ronaldo" i kada će profesionalna plačipička walter mazzarri već poplaviti pola Italije svojim neiscrpnim suzicama. Mi ovdje uživamo.

Life is beautiful. :kava:

Nema komentara: