petak, 1. studenoga 2013.

Čestitke Benatiji

Mehdi Benatia, stoper romamerde, je valjda porušio sve žive i nežive rekorde Serie A. Naime, njegove momčadi pobjeđuju već 18 kola zaredom! Odličan stoper kojeg sam htio imati u Juventusu kao solidnu rezervu je prvo nanizao 8 pobjeda zaredom na kraju prvenstva 2012/13 sa Udineseom (nije igrao 1 utakmicu zbog kartona) te tom nizu nadodao još 10 pobjeda sa romamerdom (isto propustio jednu utakmicu zbog kartona).

Nema mu nego sportski čestitati. :kava:

Što se nas tiče, i dalje sam apsolutno uvjeren da nam je jedini konkurent za naslov Napoli. romamerda skoro nakon jednog desetljeća i Fabia Capella ima kakvog-takvog normalnog trenera koji se uz odlilčan roster može boriti sa Fiorentinom za treće mjesto i samim time za kvalifikacije Lige Prvaka 2014/15.

Mi? Mi idemo razoriti one marketinške nedojebane pičkice iz Madrida. Nadam se da će najveći mafijaš svih vremena talijanskog nogometa, cigan pierluigi collina, ovaj puta poslati normalnog suca na utakmicu. Bilo bi previše i preočito, čak i za takvog cigana i mafijaša kao što je collina, da nas drugi puta zaredom još jednom sramotno pokrade. Kao što je radio cijelu svoju nogometnu karijeru i samo i baš zbog toga je bio "cijenjen" od sve one salve nedojebanih anti-Juventina po Italiji i šire. A i zbog toga je taj cigan i nagrađen pozicijom delegata svih talaijanskih sudaca sa godišnjom plaćicom od 500.000 €. Dao bog da ih na lijekove potrošiš cigane jedan nedojebani.

PS Ako već nisam napisao evo sada ću: cigane collina, jebem ti mrtvu majku da ti jebem. :kava:
PPS Kada budeš umro, nadam se što bolnijom smrću, otvoriti ću posebnu bocu očuvanog whiskeya koju čuvam samo za tu priliku. Biti će prekrasno. :kava:
PPPS Life is beautiful. :kava:

Nema komentara: