srijeda, 6. studenoga 2013.

I službeno smo u jebenoj krizi...

Juventus se osramotio kontra kurvica iz Madrida, Llorente i Pogba nisu
Juventus se osramotio kontra kurvica iz Madrida, Llorente i Pogba nisu
Nedojebani teenageri i ostala mentalno nerazvijena bagra koja od jutra do mraka nemilosrdno puši svjetski konsolidiran i učinkovit marketing "messi&ronaldo" će reći da je remi protiv naših poslovičnih kurvica iz Madrida dobar rezultat. To će reći zbog nekoliko razloga:

  • jer su nedojebani lobotomci
  • jer su se rodili u 21 stoljeću
  • jer su nemilosrdni i sramotni pušači marketinga
  • jer su jednostavno mentalni insuficijenti koji ne kuže jedan krasan kurac u životu. A i neće do daljnjega, barem za ovog života.


Remi kod kuće protiv jednog od dva španjolska  državna kluba (možda i jedini takvi klubovi u Europi, osim nekog kluba iz Bjelorusije ili Dagestana) je katastrofalan rezultat. Katastrofa jednaka remiju vani protiv danskih ribara iz Kopenhagena (BTW, tamo možete probati vrhunsku kreativnu kuhinju neslužbeno najboljeg restorana na svijetu Noma ). Ostavimo na stranu što je rezervni golman tog smiješnog kluba financiranog iz državnog proračuna iz Madrida iker casillas bio najbolje ocijenjeni igrač utakmice, no ne pobijediti kod kuće tu skupinu razbacanih klaunova predvođenim debelim luzerom carlom ancellotijem je još jedan ogroman šamar ovakvom Conteovom Juventusu.

Juventus, momčad kojoj bi u Europi jedino Bayern Munchen mogao parirati u dvoutakmičnom natjecanju, si ne smije dozvoliti ovakve Europske blamaže i to još u mondoviziji kada te cijeli svijet gleda! Katastrofa. :kava:

Jedino pozitivno od prošle večeri je to da su danski ribari propisno izjebali Galatasaray kojeg vodi jedan od najvećih luzera i izbezumljenih neznalica svjetskog nogometa roberto mancini. Ali to i nije neka novost kada je nedojebani mancini u pitanju, to je već desetljetna praksa koju samo "vrhunski" intelektualac, briljantnog uma poput najjednostavnije školjke, nije bio u stanju uvidjeti. Sada Juventus pobjedom kod kuće protiv danskih ribara i (vjerovatno) ne-porazom u Turskoj sigurno prolazi skupinu.

Conte bi se morao malo zamisliti zašto nije uspio ono što je uspjelo svakom treneru Juventusa u povijesti, čak i Ranieriju, pregaziti i izjebati real iz Madrida. Neka mu je to na pameti kada budemo saznali protivnika za osminu finala. Sapienti sat. :kava:

PS Ostale utakmice Lige Prvaka ne komentiram, jer iskreno, koga boli krasan kurac za druge klubove i druge lige? Ama baš nikoga. :kava:

Nema komentara: