ponedjeljak, 11. studenoga 2013.

Pravi Juventus kontra Napolija

Svi ste sve vidjeli, nema se tu što dodati osim kmečanja dežurnih nedojebanih sitnih stalaktita koji "grme" o ofsajdu Llorentea. Svi normalni ljudi, čak i ispodprosječne inteligencije, bi bili sretniji da je Llorente bio u ofsajdu od barem 5-6 metara, tako da već izjedena oronula jetra izbezumljenih antijuventina dobije još jedan, nadam se fatalni, udarac.

Na našu žalost, Llorente nije bio 5-6 metara u ofsajdu, na kraju ispada da nije bio niti onih roccosiffredijevskih 21 cm (da, bolesnici sa SKY-a i mediaset-a su toliko izmjerili) nego ispada da uopće nije bio u ofsajdu!
Više puta smo na ovome blogu, u svijetu poznatome kao najvjerodostojniji blog u Svemiru, ponavljali kako je najveći trenutni problem mafijaša u 21-om stoljeću upravo stvarčica zvana Internet. :kava: Ne možeš više beskrupolozno manipulirati nedojebanim, ofucanim, i izbljuvanim antijuventinima prodavati notorne laži bez da ti netko jako brzo ne zalijepi brutalnu šamarčinu i to pred svima. I to sa zadovoljstvom. Velikim zadovoljstvom od barem 21 cm do jaja. :kava: Istina brzo izađe na vidjelo, prebrzo za notorne medijske mafijaše. Life is beautiful. :kava:

Vi malo mlađi čitatelji ovoga bloga niste bili u mogućnosti doživjeti sve lažne i izmanpulirane medijske napade na Juventus na koje običan građanin nije nikako mogao replicirati osim pisanjem nekih smiješnih pisama uredništvu a koja bi neki nedojebana intelektualna vreća eskremenata zvani "sportski novinar" uredno bacio u svoj prirodni habitat: smeće. Možete samo zamisliti protiv kakvih smo se mafijaša borili desetljećima? Teško, no sa malo imaginacije nećete puno pogriješiti. Samo zamislite prvog nedojebanog i mentalno insuficijentnog antijuventina zajedno sa njegovim šizofrenim bauljanjima poslovičnih idiotarija i niste daleko od istine.

Pa pa,

P.S. Drugi najveći problem današnjih mafijaša jest nepostojanje efikasnog lijeka za ubrzano trošenje jetre. Zbog toga mi je žao jer ja, kao i svaki normalan čovjek, uživam gledati imbecile kako sami sebi pomalo i sporo uništavaju zdravlje. No u zadnje se vrijeme ritam uništavanja jetre stravično ubrzao te je mene, strastvenog obožavatelja šamaranja intelektualnih insuficijenata svih vrsta, strah da će ta nedojebana vrsta ljudi brzo izumrijeti. A to nije dobro za nas jer komu ćemo se u budućnosti smijati u lice? Nadam se da će moderna znanost otkriti taj lijek za jetru koji će barem vegetativno održavati te imbecile na životu, da od svoje kiseline lagano umiru.
PPS: Life is beautiful. : kava:

Nema komentara: