srijeda, 11. prosinca 2013.

Zakon velikih brojeva je tu da se ruši

I da, svi mlađi od 70 godina će moći reći da su doživjeli prolaz neke skupine bilo kakvog europskog natjecanja od strane luzera mancinija. Malo je reći da je danas možda jedan od najsramotnijih dana u Juventusovoj povijesti. Ovo izdanje grupa Lige Prvaka je možda i gore nego onda kada smo igrali skupinu Europa Lige i uspjeli ispasti sa 6 remija iz 6 utakmica. Užas. :kava:

Mora se biti objektivan i reći da Juventus u 6 utakmica Lige Prvaka nije imao "sreće" u barem 5, pogotovo u dominaciji sa Kopenhangenom u Danskoj i zbog brutalne sudačke krađe naših madridskih kurvica u Madridu. O ovoj kaljuži u Turskoj, kakvu nisam vidio niti na pomoćnom terenu županijskog ligaša u nekoj pripizdini Dalmatinske Zagore ili Gospića, bolje je ne govoriti. Uvjeti su isti za sve na terenu i tu se NE SMIJE tražiti nikakav alibi. Nismo mi nedojebani šizofreničari poput interluzera, ac prostitutki, romamerdista, barselonaša ili sličnih nedojebanih ameba u nogometnom svijetu. Mi smo Juventini, ono što se napravi na terenu jedino vrijedi. :kava:

Čestitke intermafijašu Sneijderu, čovjeku koji u dosadašnjih 10 utakmica protiv Juventusa nije nikada niti pucao na gol a da bi danas, golom karijere, zasluženo odveo svoju momčad u drugi krug natjecanja. Čestitke Galatasarayu zbog prolaza ali najviše čestitke Didieru Drogbi, apsolutno najbitnijem igraču turaka u 2 ogleda sa Juventusom. Prvo je iskoristio poklon-bon nesretnika Bonuccija za gol u Torinu, da bi potom glavom spustio loptu nekom anonimnom turčinu za izjednačenje par minuta do kraja u Torinu, te da bi danas odradio fotokopiju akcije iz Torina i glavom spustio loptu Sneijderu za pobjednički gol. Kada se samo sjetim da smo prošle sezone birali zimsko pojačanje između Drogbe, Lisandra Lopeza i Anelke slabo mi dođe. No jedan dobar whiskey liječi i te slabosti. :kava:

Bez obzira što se finale Europa Lige igra na Juventus Stadiumu u Torinu, toplo se nadam da će Conte stavljati u momčad jebene rezerve jebenih rezervi začinjenim sa nekoliko juniora. To smiješno trećerazredno natjecanje može biti zanimljivo portugalcima i španjolcima, nama nikako i bolje je da se koncentriramo na pohod od minimalno 5 Scudetta ZAREDOM jer je to minimalni cilj kojeg moramo postići sa ovakvom momčadi. Tek smo na 2 Scudetta a za treći se tek treba izboriti iako je prednost nad jedinim konkurentom Napolijem dosta dobra i iznosi najvjerovatnije 9 (DEVET) bodova. (Insuficijentu koji mi se javi da je prednost zapravo 8 (OSAM) bodova ću s takvim zadovoljstvom isporučiti jedan lagani šamarčić da će to biti milina :kava: )

Ovo ispadanje iz Lige Prvaka znači minimalni zimski mercato i tu sada ne trebate očekivati skoro nikoga. Eventualno ako Marotta nanjuši nekog Anelku ili sličnog koji košta sok i sendvič a koji će doći na posudbu. Također, manjak od nekih 25.000.000 € u kasi zbog neprolazka u (barem) osminu finala znači i dramatično redimenzioniranje potrošačke moći tijekom ljetnog mercata. Što će se tamo dogoditi to u ovom trenutku nitko nezna.

Za kraj, Juventus je očito sramotno podbacio u svim planovima u Europi. Momčad koja je po svim objektivnim mjerilima još prošle sezone bila jedino slabija od Bayerna, je, ciljanim pojačanjima pogotovo u napadu, trebala ići na najmanje polufinale Lige Prvaka. Ispadanje u skupini, koja doduše jest imala 3 četvrtfinalista Lige Prvaka od prošle sezone no koga boli krasan kurac za to, je propast najvećih razmjera. Propast i katastrofa otprilike kao i sve sezone nedojebanog portugalskog šizofreničara mourinha nakon Porta i kada nije brutalno krao i bio guran od sudaca kao 2010 godine. A biti u istoj skupini lobotomaca sa mourinhom znači biti i šizofreničar i luzer. A to za normalne i psihički zdrave ljude nije nikada dobra usporedba. :kava:

Pa pa,
:kava:

Nema komentara: