ponedjeljak, 10. veljače 2014.

Nakon remija sa Veronom: OPREZ!!!!

Nakon nes(p)retnog remija sa simpatičnom Veronom (usput, čestitam na odličnom prvenstvu, najveće su iznenađenje lige uz Torino) začinjenom sa 2 relativno teške za vidjeti i zato opravdavajuće sudačke pogreške vrijeme je da se napiše neki kratki osvrt o Juventusu i njegovim najvećim protivnicima za treći uzastopni Scudetto.

Utakmica Verona-Juventus je vidjela totalnu dominaciju naših u prvom poluvremenu gdje stanovnici grada Romea i Julije (pravim se da sam nedojebani produkt mizerne edukacije u narodu poznat kao novinar, na ovom blogu još debilinija podvrsta, sportski novinar. :kava: ) nisu niti jednom zapucali prema golu. Nisu čak niti zapucali prema tribinama. Prvi gol je svim ljudima koji imaju mentalne sposobnosti veće od morske spužve i koji su odvojili onih 7-8 minuta svojeg dragocjenog vremena te pročitali NOVA pravila ofsajda, apsolutno čist i regularan. Da regularniji ne može biti. Ostavite "mišljenja" mentalno zaostalih plaćenika po raznoraznim portalima, novinama i televizijama, pročitajte si pravila o ofsajdu. Ili čitatje ovaj blog. :kava:
Llorente, koji jest u blagom zaleđu, ničim ne smeta vrataru protivničke ekipe kod udarca Asamoaha, niti pruži nogu da bi skrenuo loptu a niti ne interferira u vidno polje vratara. Gol čist kao suza i još malo deterioracije već ionako izjedene jetre kod nedojebanih anti-Juventina. Mi uživamo. :kava:

Teža sudačka pogreška jest gol za 1-2 Luce Tonija jer iako je bivši Juventino u malom zaleđu problem je taj što su sa njim u zaleđu još barem 2-3 njegova suigrača a to je ipak bilo lakše za vidjeti. 2 navodne ruke Juventina u svojem 16-ercu su u najmanju ruku smiješne i samo zagriženi luđak ili recimo šizofreničari mourinjo ili moratti smatraju to vrijednim penala.

Okrenimo se protivnicima za Scudetto a to je samo Napoli. Doduše jesu igrali sa ozbiljnim kandidatom za ispadanje iz lige, ac prostitutkama, no 3 boda su ipak 3 boda. Našim kiksom protiv Verone su nam se približili na samo 13 bodova (14 ako računamo direktne dvoboje i uzmeno kao zagrantiranu činjenicu da u Napulju nećemo izgubiti sa 4 razlike). 13 bodova 15 kola prije kraja bi trebalo biti i više nego dovoljno da mirno privedemo prvenstvo kraju no ipak treba imati određenu dozu opreza u sportu a pogotovo u nogometu. Poželimo Napoliju dug i uspješan put u Europa Ligi jer je Benitez poznat po tome da što bolje gura u europskim natjecanjama to više propada u domaćem prvenstvu. Jedno lijepo finale Europa Lige Juventus-Napoli u Torinu sa, razumije se, gaženjem napolitanaca sa jedno uobičajenih 3-4 razlike bi bila idealna realizacija naših želja. :kava:

Drugi bodovno najbliži kandidat za Scudetto, ali poslije ćemo vidjeti da su nam bodovno najbliži, jest fc interKakoSamJebenoMentalnoBolestanDaJeToZaPopizditi iz Milana. Te sportske štetočine koje normalnim ljudima rade više štete od virusa Ebole ali im zato i daju i nepresušni izvor smijeha, su od Juventusa udaljeni 25 boda (računamo i direktne dvoboje gdje smo bolji). Sada, čovjek bi pomislio zašto Enzo tvrdi da su nam fc interkompleksaši bodovno najbliži? Zato što su fc interluđaci poznati po tome da "osvajaju" Scudetta i kada ih razoriš sa 15 bodova razlike! :kava: Za detalje pogledati ovdje http://espnfc.com/tables/_/league/ita.1/season/2005/italian-serie-a?cc=5739

Zato vam Enzo govori da su šizofreničari iz Milana glavni konkurenti Juventusu, jer su po toj njihovoj računici zapravo samo 10 bodova od Juventusa! Samo moraju ponovo izmisliti novi Farsopoli i postaviti njihovog kriminalca kao komesara lige da ponovo sprovede "pravdu". :kava:

Vrijeme je gospodin a i život je lijep. :kava:

Pa pa,

Nema komentara: