petak, 31. siječnja 2014.

Pomalo se bližimo kraju a kraja nigdje na vidiku. Yawn. :kava:

Evo vidimo Osvalda kako radi liječničke preglede, a Enzo vam je potvrdio da je kupljen prije 2 dana, još kada su po bijelom svijetu nedojebane redakcije prepune nedojebanih kompleksaša objavljivale baljezgarije o navodnom ulasku fc interimbecila u "Operaciju Osvaldo", o Valenciji da i ne govorimo. Kao u uvijek, prvi na svijetu i po objavama a o točnosti i postocima mislim da ne trebamo niti govoriti. :kava:

U ovaj čas, nekoliko sati prije završetka zimskog mercata, mogu vam dojaviti informaciju koju sam dobio od jednog od svojih najpouzdanijih informatora koji izrazito rijetko griješi. Oni čitatelji, s kojima sam komunicirao preko Facebooka i Twittera, znaju da sam im i prije tjedan i više dana stalno ponavljao da imam informacije, višestruko provjerene, da Operacija Vučinić-Guarin nije nimalo umrla. Dapače, intenzivno se na tome radilo samo u tajnosti.

Stvar je bila u problemu fc interluđaka sa personama lišenim inteligencije i zdravog razuma te personama nezasluženo otetima iz svojeg prirodnog habitata, psihijatrijskog odjela neke uboge zdravstvene ustanove, a u narodu ih zovemo "navijačima intera". Sada je fc interšizopatolozi odradio operaciju da baci svojim budalama malo pijeska u oči, doveo je Hernanesa. To bi trebalo biti dovoljno da ta skupina mentalno bolesne gamadi na trenutak zaboravi na Guarina i Juventus te da se Operacija Vučinić-Guarin odradi do kraja. Preostaje još malo sati da vidimo je li taj moj, izrazito pouzdani informator, imao dobru informaciju.


Drugu vijest koju mi je taj informator dao, ali za ovu nisam imao dovoljno potvrda da ju stavim na blog, jest ta da su fc interbolesnici i Juventus INTENZIVNO I DETALJNO radili na MAXI-razmjeni u vidu Vučinić+Mauricio Isla + 6-7 miliona € za Guarina i staru Conteovu želju Ranocchiu. Nisam siguran da li je uopće moguće da se tako nešto odradi u zadnjih nekoliko sati mercata i osobno mislim da je Juventus prvi odustao od takve operacije zbog Isle. Naime, u Juventusu se nadaju da će Isla u dresu reprezentacije Čilea zablistati na Svjetskom u Brazilu i da će ga uvaliti nekoj budali od šeika, azijata ili ruskog mafijaša.


Što se tiče informacije koja se pojavila unazad kojih par sati, a to je da je Juventus uz Vučinića stavio na stol i Quagliarellu u Operaciji Guarin, ona je možda i istinita no malo ljudi znade da su se Quagliarella i Mazzarri već imali prilike upoznati u Sampdoriji i da su se "rastavili" na "jebem ti mrtvu mater!" Niti se Quagliarelli gleda Mazzarrija a niti se Mazzarriju gleda Quagliarella. Teško će proći razmjena Q-Guarin iako u mercatu, kao što ste imali prilike vidjeti zadnjih tjedana, apsolutno ništa nije nemoguće. :kava:

Večeras idem okolo na jednu večeru sa jednom balavom curicom od 26 godina tako da me vjerovatno neće biti na blogu osim preko mobitela. Javljate mi se za pitanja ali uključite hash #AskEnzoG na kraju. Hash #AskEnzoG će biti jedan od noviteta kako ćete moći samnom komunicirati u 2014.-oj godini.

Pa pa,

Nema komentara: