srijeda, 22. siječnja 2014.

Lekcija nedojebanim lobotomcima

Ova današnja farsa koju smo imali prilike gledati LIVE na TV-u a pogotovo socijalnim medijima po Internetu je normalnim ljudima pokazala jednu očitu stvar: koliko je teško, skoro i nemoguće, davati 100%-tne informacije o calciomercatu. Zašto 100%? Zato što uvjerljivo najvjerodostojini medij na Svijetu, tj. ovaj blog, teži samo savršenstvu. :kava:

Klaunovska operacija Guarin-Vučinić pokazuje da čak i kada se klubovi dogovaraju mjesecima, dođu do kraja pregovora tako da čak pozovu njihove agente da dođu u drugi grad na potpisivanje (Vučinić u Milano), da čak kada jedan igrač isprazni ormarić i pozdravi se sa suigračima, trenerom i radnicima u klubu (Vučinić), da čak kada oba igrača imaju zakazane liječničke preglede a jedan od tih igrača ih čak i odradi pored Milana (Vučinić) i da čak i kada jedan igrač prijeti da se neće vratiti ni trenirati ako ga ne puste u drugi klub (Guarin) da ipak ima mogućnosti da operacija propadne. :kava:

Ovaj slučaj se sasvim dovoljan svakom čovjeku sa inteligencijom većom od retardirane bakterije da uvidi težinu davanja informacija u, kao i uvijek, svjetskoj premijeri. Ostale ja moram šamarati pred svima po Internetu, kao maloumne teenagere iz raznoraznih svjetskih propizdina. Ali ja to radim sa silnim zadovoljstvom pa kao i da se ne računa. :kava:

Da skratimo šamaranje mentalnih zaostataka i da ispričamo cijelu priču. Mislim da je sada apsolutno svima jasno zašto je Juventus odustao od Nainggolana i to nakon što ga je ganjao 2 godine. Zato što je imao u džepu razmjenu Vučinić-Guarin, a kolumbijac je, po meni, i korisniji igrač od belgijanca na Conteovoj šahovskoj ploči. Operacija Vučinić-Guarin bi omogućila Juventusu da jednim udarcem ubije 2 muhe: riješi se jednog od trojice suvišnih napadača, čak i smanji izdatke za plaću, te dobije pojačanje u veznom redu koje Conte toliko traži. Sada, postoje šanse da se Vučinić-Guarin ipak dogodi, iako se mjere u promilima, no ovaj razvoj situacije daje kristalnu sliku što jest i kakve su dinamike calciomercata.

Vučinićev agent uskoro leti za London da se proba dogovoriti sa Tottenhamom ili Arsenalom o prelasku svojeg klijenta u njihov tabor (vijest objavljena na ovom blogu prije više mjeseci). Zanimljivo je da je dva tjedna ranije otkazao let za London jer mu se dala garancija za razmjenu Vučinić-Guarin. To su dinamike calciomercata.


Čekajući finalni epilog Operacije Vučinić-Guarin sa mentalnim bolesnicima iz grada Milana sa podsmjehom gjedamo na postotke uspješnosti ovog bloga sa gazzettom, goalcomom, theguardianom, marcom, asom i svim ostalim svjetskim sportskim medijima u polju calciomercata. Još uvijek sam barem 3 puta bolji od drugog najboljeg! :kava:

Teško je uvijek biti najbolji.
Life is beautiful. :kava:

Nema komentara: