ponedjeljak, 13. siječnja 2014.

Rekord pobjeda u Serie A!

Juventus je jučerašnjim razbijanjem simpatičnog Cagliarija i još "simpatičnijeg" osuđenika koji se u narodu odaziva kao massimo cellino a radi posao predsjednika kluba, došao do rekorda svih vremena u Serie A po broju uzastopnih pobjeda! Stali smo na (za sada) 11 pobjeda zaredom! Time je izjednačen rekord as romamerde iz 2005/06 koji su te godine, usprkos toj jednoj odličnoj seriji, završili kao što obično završe prvenstvo, na 5 (PETOM) mjestu. :kava:

Slijedećih 12 (DVANAEST) utakmica Juventus praktički nema ozbiljnijeg protivnika a tada u 13 utakmici ide u goste Napoliju gdje se, realno, može i remizirati, pogotovo nakon što u tu utakmicu uđemo sa jedno 16-18 bodova prednosti.

Life is beautiful. :kava:

PS Prvi isfrustrirani nedojebani psihički bolesnik i dijagnosticirani interluzer koji mi se javi na blog i spomene da je neka mafijaško-luzerska skupina ostvarila 17 pobjeda zaredom u nekom smiješnom turniru djelatnika autokampova koji se održao sezone 2006/07 imati će zadovoljstvo da ga ponizim i našamaram pred svima. I to sa neizmjernim zadovoljstvom. :kava:

Nema komentara: