četvrtak, 19. lipnja 2014.

Cuadrado i službeno otkupljen u cijelosti od Fiorentine

Cuadrada smo popušili 99,9% - Juventus
Cuadrada smo popušili 99,9% - Juventus
S obzirom da znamo kakva "ljubav" vlada između vlasnika Fiorentine i Juventusa prvenstveno iz van-nogometnih razloga a čije reperkusije smo imali prilike vidjeti prošli mercato u Operaicji Jovetić, sa 99,9% sigurnošću možemo se oprostiti od mogućeg dovođenja Cuadrada.

Onaj 0.01% ostavljam kao mogućnost jer se u calciomercatu svašta može dogoditi, i one u početku najnevjerovatnije operacije. Kao što znamo, Montella želi Quagliarellu i Vučinića i tu nam je, možda, ali veliko možda, minimalna šansa da nešto odradimo. No ne računajte uopće na takav rasplet događaja, ravan je znanstvenoj fantastici. Ako uvalimo jednog ili obojicu naših nepotrebnih napadača u Operaciju Cuadrado Marotti bi trebalo intitolirati Juventus Stadium. :kava:

Znači Plan A nam je propao, sada ostaje Plan B Cerci i ako i tamo popušimo idemo na Alexis Sancheza iz onog patuljastog izbezumljenog kluba iz inače lijepe Katalonije.

Inače, kao što sam vam i prije najavio, nedavno ukidanje ugovaranja novih suvlasništva za sezonu 2015/16 je promijenilo karte na stolu u Operaciji Pereyra. Ona se praktički nanovo dogovara jer sada Udinese traži sasvim druge igrače i uvjete. Shodno tome, Juventus mijenja plan u otkupima svojih igrača u suvlasništvu. Nemamo tu puno što mudrovati, pričekajmo 20.06.2014 (sutra) do 19:00 sati i znati ćemo sve što trebamo znati. Ako se ne dogovorimo sa klubovima onda se ide na ponude u zatvroenoj kuverti.

Pa pa i BRAVO PERIŠIĆU bog te jebo dobar si! Umjesto da drkamo krasni kurac sa Giovincom i sličnima Marotta, u usta te jebem, dovedi Perišića u Juventus! Idealan igrač za Contea! :kava:

Nema komentara: