subota, 21. lipnja 2014.

Kingsley Coman - tko je taj jebote bog???

Mah, kao što vjerovantno već znate, arapima iz PSG-a smo maznuli Kinglseya Comana, nekog mladog i navodno talentiranog igrača. Juventini se već nadaju da će se ponoviti priča kao kada smo pijancima iz Uniteda maznuli Paula Pogbu no ipak, budimo realni, se to rijetko događa.

Ne ostaje nam drugo nego malog Kingsleya dati pristojnu dobrodošlicu i nadati se da ga neće iskrcati negdje u neki Sassuolo da "sazrije".

Pošto sada nemam vremena nešto kasnije ću odraditi post gdje ćemo rezimirati sve što se tiče suvlasništva jer o njima je uvelike ovisio smjer i razvoj našeg mercata.

Ah, ne biste vjerovali ali sam vidio po forumima juventina žene i muškarce koji 20.06, da DVADESETOG ŠESTOG, jebu mater Marotti sve u 16 zbog mercata. Mogu misliti što bi bilo one sezone kada nismo kupili krasnog kurca do zadnjih par sati mercata da je kojim slučajem postojao Internet. Kasnije su taj dan došli Cannavaro i Ibrocigo no bilo bi neodoljivo zabavno čitati te izljeve psihičkih kriza do tada. Zabavno pogotovo za kliničke psihijatre. :kava:

Pa pa,

Nema komentara: