ponedjeljak, 17. rujna 2012.

francesco totti: Jedan čovjek - jedno govno u potpunoj simbiozi :kava:

Popisu monstruoznih, degutantnih incidenata tijekom svoje mizerne igračke karijere, kapetan i simbol romamerde francesco "Ljama" totti je dodao i ovaj posljednji u novom domaćem porazu svoje cirkusantske momčadi od slabašne Bologne nakon vodstva od 2:0 u prvom poluvremenu.

cigan totti udara Taidera šakom u leđa - pravi predstavnik svojeg nedojebanog kluba
cigan totti udara Taidera šakom u leđa - pravi predstavnik svojeg nedojebanog kluba
Nakon što je šaketao, skakao, pljuvao, udarao iza leđa, šakom u trbuh, šakom u glavu sada je dodao novo oružje u svoj sportski repertoar: udaranje šakom u leđa. Ovaj puta je žrtva bio Taider. :kava:

Da se razumijemo, dovoljno je nedojebani "Ljama" totti popio batina u svojoj igračkoj karijeri no ostaje zanimljiv podatak da za veliku većinu svojeg sramotnog anti-sportskog ponašanja nedojebani govnovalj totti nije praktički nikada bio kažnjen niti na terenu ni nakon utakmice od sportskog suca.

Ostaje za vidjeti hoće li ga sportski sudac naknadnim pregledom snimke kazniti primjerenom kaznom od barem 4 utakmice zabrane igranja. S obzirom na mafiju kakva vlada talijanskim nogometom sumnjamo da će se to dogoditi.

Za sve nas ostale pravdu će mu na terenu dodijeliti igrači poput legende Juventusa i jednog od mojih osobnih sportskih heroja (uz Marka Iuliana) a to je Paolo Montero. Uživajmo zajedno. :kava:

Nema komentara: