nedjelja, 2. rujna 2012.

Kronologija jednih običnih luzera i u svome gradu i u svijetu - Volume 1

Pirlo - Inter-Milan-Juventus
Pirlo među šizofreničarima
Da ne idem dalje u prastaru povijest dovoljno je početi 15-20 godina unazad da bi se vidjela količina izjedanja jetrice interšizorfeničara naspram njihovih kolege ac plačipički. To je doslovce za poludjeti, ali kada si već ionako lud sam po sebi od DESETLJEĆA luzerstva kako možeš dalje poludjeti? Kako možeš biti luđi nego što jesi? Ama baš nikako. :kava:

Krenimo dragi moji čitatelji sa jednom sjajnom kronologijom RAZMJENA IGRAČA između fc interšizofreničara i ac plačipički.

Andrea Pirlo - Andrés Guglielminpietro (2001 godina)

Pirlo zamijenjen za 5 godina starijeg anonimnog argentinca. Ovaj zanimljivi argentinac je nakon što je prešao   kod interšizofreničara je odigrao jednu solidnu sezonu gdje je sa svojom svjetski poznatom luzerskom momčadi ostvario očekivani učinak od 3 mjesta u prvenstvu. Mi normali ljudi (Juventini) ga pamtimo kao suigrača legende Serie A Vratislava Greška! Jeli treba posebno napomenuti da je nikad prežaljeni Vratislav i nakon 10 godina  još uvijek legenda Serie A i da idalje uživamo? Znate odgovor. :kava:

Nakon jedne i pol sezone kod  šizo-luzera ide u Bolognu i biva odjeban nazad u Argentinu. Vraća se u neku arapsku zemlju na polusezonu i biva nanovo odjeban te se vraća u nižerazredni klub u Argentini gdje nakon još jedne neuspješne polusezone završava "blistavu" igračku karijeru. Trenutno je jedan od pomoćnih trenera u argentinskoj koloniji u Cataniji.

O Andrei Pirlu mislim da ne trebam detaljno objašnjavati. Suvišno je. :kava:





Nema komentara: