ponedjeljak, 10. rujna 2012.

Igrač ac plačipički UHIĆEN!

M'Baye Niang - tako mlad a već kriminlac
M'Baye Niang - tako mlad a već kriminlac

Nazovi orialija radi "posla"

M'Baye Niang (17), novi igrač ac plačipički iz Milana je uhićen danas dok je vozio auto. Kada ga je prometna policija zaustavila rekao je da je on zapravo Traore. Znate onu foru "svi su crnci isti, možda me ne prepoznaju". :kava:

Uglavnom, nisu mu povjerovali pa je proveo par sati u stanici na "vaspitanju" te je naknadno pušten. Nekada mi suzica na oko potekne kada se sjetim one stare jugoslavenske policije koja je takve "problematične tinejdžere" riješavala puno efikasnije. :kava:

No, nemojmo biti prestrogi prema mladome M'Bayu (jebote ime da te jebo i tko ti ga je dao, treba mi 4 minute da ga ispravno otipkam) jer je momak ipak balavac od 17 godina i takve stvari se događaju, ništta toliko strašno, iako je momak sa 17 godina itekako "star" i "zreo" kada ga usporedimo sa mojim lojalnim intelektualim kurvicama koje obožavam nemilosrdno šamarati na blogu. :kava:

Ponavljam, nemojmo osuđivati nedojebanoga M'Bayu zbog te greškice iz mladosti. Znate zašto ga stvano trebamo osuditi? Jer je jebeno glup momak. Jebeno glup. Trebao je samo skoknuti do nedojebanog osuđenog kriminalca gabrielea "lelea" orialia, igračku legendu fc intermafijaša i člana uprave interkriminalaca, koji je zajedno sa nedojebanim mafijašem sadašnjim sportskim direktorom romamerde francom baldinijem poznati i priznati "maher" za "sređivanje" lažnih dokumenata. :kava:

Naime, osuđeni kriminalac lele oriali, odavno osuđen na 6 mjeseci zatvora jer je sredio tadašnjem igraču fc kriminalaca alvaru recobi LAŽNU PUTOVNICU a kao bazu za dobivanje tog lažnog dokumenta je poslužila VOZAČKA DOZVOLA, naravno isto LAŽNA, je tip kod kojeg trebaš ići kada ti zatreba koji lažni dokument. :kava: lele oriali je samo jedan u nizu OSUĐIVANIH KRIMINALACA koji su osuđeni zbog kriminala dok su bili i radili za one ljudske i moralne spodobe u vidu fc intermafijaša. Trebam posebno napomenuti da su VEĆ OSUĐENI i massimo moratti, marco tronchetti-provera te bi, da na njegovu sreću nije umro zbog posljedica višegodišnjeg drogiranja tijekom igračke karijere, bio osuđen i pokojni giacinto facchetti? Lijepa družina tamo u fc interkriminale. :kava: A nije da davno nismo znali. :kava:

I zato M'Baye, drugi puta pamet u glavu i nazovi orialija radi "posla"! :kava:
Šizofreničar i kriminalac - prijatelja dva
Šizofreničar i kriminalac - prijatelja dva

1 komentar:

Anonimno kaže...

Opet nisi popio pilule. :kava: