ponedjeljak, 3. rujna 2012.

interluzeri OSUĐENI na civilnom sudu! Vrijeme je gospodin. :kava:

Bobo Vieri - naša nova legenda!
Bobo Vieri - borac za pravdu!
Ljudske spodobe, najveći sportski luzeri svijeta i sitni kriminalci iz fc internazionalea su danas OSUĐENI na civilnom sudu u procesu koji je njihova bivša legenda Christian "Bobo" Vieri pokrenuo protiv njih a koji je u sklopu Skandala "Telecom Italia".

Naime, nedojebani kriminalac massimo moratti i njegovo poslušno potrčkalo nedojebani muljator i pokojni giacinto fachetti su špijunirali suce, pomoćnike sudaca, čelnike suparničkih nogometnih klubova te čak i svoje nogometaše. Među njima i Vierija koji ih je tužio traživši odštetu od cca 21.000.000 €. Zadovoljiti će se odštetom od 1.000.000 €. :kava:

Najtužnije je što te spodobe od takvih mafijaša i dalje imaju na svom sajtu suludo veličanje nedojebanog facchettija a još je tužnije što se prvesntvo juniora zove po osvjedočenom kriminalcu kao što je facchetti.
(Campionato Primavera TIM Trofeo G. Facchetti) Ali to je Italija, puno stvari se zovu po osvjedočenim i osuđenim kriminalcima pa što ne bi i nogometni turnir koji bi trebao mladima pokazati vrijdnosti sporta i života? :kava:

Na kraju, svi mi normalni koji smo GODINAMA argumentima dokazivali kriminalne radnje čelnika fc interšizoluzera konačno imamo i službenu civilnu presudu u ruci s kojom, između ostaloga, možemo šamarati dežurnog nedojebanog intermafijaša kada u svojem bunilu krene pričati o "poštenju".

Da finaliziram članak sa jednom univerzalnom povijesnom istinom:
Vrijeme je uvijek gospodin! :kava:

Inače, njihovi nedojebani navijači i ljudske spodobe su jučer tijekom utakmice šizointer-romamerda dali počast sitnom govnovalju sicilijancu zdeneku zemanu ovim transparentom:
"Poštovanje zemanu ikoni poštenog nogometa".

Transparent napisan od kriminalca kriminalcu, a tako i treba jer se slični moraju međusobno pomagati. Mi odvje uživamo. :kava:

2 komentara:

Anonimno kaže...

a šta ti znači ovo :kava:

Anonimno kaže...

Tudji covik nikad nece...