petak, 31. kolovoza 2012.

Evo me...

Cijeli dan bio okolo, tek nešto preko tableta uspio uploadati koje zanimljive vijesti.

Večeras vjerovatno ne stignem odraditi rezime cijelog mercata i dobiti sve informacije od mojih insidera što su se događale u pozadini Operacija. Idem na jednu kasnu večeru.

Na kraju mogu reći da sam malčice razočaran s mercatom. Imali smo jedinstvenu priliku da s dovođenjem jednog Kapitalca u napadu se i legitimno borimo za Ligu Prvaka već ove godine. No. što je tu je.
Matri, Vučinić, Q, Del Piero i Borriello prošle godine, Matri, Vučinić, Q, Giovinco i Bendtner ove godine.
Da ne govorimo da smo od prošle sezone dobili jednog Caceresa otpočetka i Lucia u obrani te Asamoaha, Islu i Pogbu u sredini uz gubitak Pazienze. Tko misli da se nismo pojačali i to jebeno pojačali bi trebao razmisliti još jedanput.

Uglavnom u mislima je uvijek ona zadnja emocija a zadnja emocija je lagano razočaranje nedovođenja Kapitalca. Plan je bio odrađen, sa igračima sve odavno dogovoreno međutim cifre koje su nam tražili su bile "šeikske" a mi nismo niti pijani nedojebani šeici a niti alex ferguson da bacam pare u bunar.

Ah, za one koje će me pitati za Armera, to smo se čak i bili dogovorili i sa igračem i sa Udineseom ali kao što vidite Reto Ziegler 99,9% nije otišao nigdje jer ga nismo uspjeli utopiti a on je bio uvjet da se krene po Armera.

Sve u svemu izrazito sam zadovoljan sa postocima pogođenih transfera, pogotovo u ovom "suludom" ovogodišnjem ljetnom mercatu. Za 3 boce Shiraza nismo skupili love nego samo za 1 bocu no svima se zahvaljujem i za to.

Pa pa,

4 komentara:

Anonimno kaže...

Dobar postotak?Pouzdani izvori?Dokaza si samo da su ti izvori Goal.com i Index.hr. Kako se osjecas sada,kad se pokazalo da si mali lazljivac? PS Giovinco NIKADA nece zaigrati u Juventusu. PPS Pokusaj ponovo. PPPS Nemoj. :kava:

Anonimno kaže...

Lоng-ago іt has beеn not еffоrtless or even nοt pгobablе to take aωaу or lesѕen the impact of strеtсhed tissue.


Feеl freе to ѕurf tο my site - buy trilastin

Anonimno kaže...

What's up, just wanted to tell you, I enjoyed this blog post. It was practical. Keep on posting!

Here is my website :: silk n sensepil review

Anonimno kaže...

Your stylе is ѕo unique compаred to other
people I've read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this web site.

my homepage - silkn Reviews