ponedjeljak, 13. kolovoza 2012.

Slabo čujem nedojebane lobotomce ali zato dobro vidim

Nedavno izašla vijest da i nije tolika naviđena sramota što se ss nabule sramotno nije pojavio na dodjeli nagrada Super Kupa Italije jer je i Juventus isto tako 1998 protiv Lazia "otkazao" svoje prisustvo dok su laziali dizali trofej.

Teško je danas biti mali sitni nedojebani ulras po vokaciji anti-juventin a po profesiji nedojebani mentalni insuficijent koji slučajno radi u nekoj sportskoj redakciji nekog medija. Zašto? Zato što jedan prekrasan izum kao što je Internet te brzo izjebe kao malog sitnog nedojebanog majmuna. I to u usta. :kava:
I odmah se pokaže da ti je najbitnija stvar da bi dobro obavljao svoj posao novinara, intelektualno poštenje, na nivou kurca. I to od ovce. :kava:

Za one koji su malo sporiji narod je odavno sve ovo sažeo u jednu poslovicu: U laži su kratke noge. U doba Interneta kraće su i od Giovincovih. :kava:

Dodjela nagrada Super Kupa Italije 1998 Lazio Juventus
Dodjela nagrada Super Kupa Italije 1998 Lazio Juventus
Link na veliku sliku:

Uh, nije bilo lijepo vidjeti Pavela Nedveda kako nam ga naravno uvaljuje ali što je tu je. No u ovom slučaju je draže vidjeti Davidsa Tudora kako dok kapetan Luca Marchegiani diže (zasluženi) trofej Lazia ODLAZE sa dodjele nagrada SA MEDALJAMA ZA DRUGO MJESTO U RUKAMA!


Cijeli originalni video možete vidjeti ispod a vrijeme dodjele nagrada je 3:57



Ovo nedojebano kmečanje svih šizofrenih talijanskih medija nam samo daje putokaz kakvu sezonu možemo očekivati. Sve će biti kao prošlih desetljeća ali ovaj puta puno puno gore. Prije smo za Scudetto imali barem i neke konkurente a danas ih uopće nemamo. Zapravo najopasniji konkurent za Scudetto će nam biti baš ss nabuli kojeg smo i u ovakvom sastavu i van forme pregazili kao mrtvu mačku na cesti.

Što jedino ostaje intelektualnim prostitutkama u raznoraznim redakcijama? Proizvodnja besramnih laži kao u slučaju faula u napadu nedojebanog ronalda nad Mark Iulianom.
Samo ovaj puta mi normalni ljudi imamo jedan as u rukavu: Internet i evidence uvijek pri ruci da začepimo usta dežurnom luzeru koji kmeče suze krokodilove nad sudbinom u sucima.

Life is beautiful i mi ovdje uživamo. :kava:

Nema komentara: