ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.

romamerda do grla u govn...pardon, spletkama mafijaša pallazzija

Eh da, momci, danas je doba Interneta i brzih protoka informacija. Za one malo sporije: sve se brzo sazna, ili narodski, laži su kratke noge. Danas je došlo takvo vrijeme da čovjek ne može biti bliski suradnik mafijaša pallazzija i biti ultras romamerdista koji to otvoreno pokazuje u svojemu uredu, a da se to relativno brzo ne sazna.

I tako dolazimo do vatrenog navijača luzerskog kluba romamerda koji je slučajno i jedan od najbližih suradnika mafijaša pallazzija u ovogodišnjem talijanskom nogometnom skandalu Scommessopoli, jednog anonimca imena Salvatore Sciacchitano. Taj nedojebani luzer je jedan od šest najbližih suradnika mafijaša pallazzija. Evo ispod njegovo mjesto u hijerarhiji te mafijaške organizacije:

Mafijaši pallazzi i sciacchitano - MAFIA
Mafijaši pallazzi i sciacchitano - MAFIJA


Sada bi se normalan čovjek, tj onaj koji nije romamerdista, zapitao kakve veze ima taj životni luzer salvatore sciacchitano sa mojim člankom? E pa vidite, danas u doba Interneta te netko to radi u istoj zgradi kao i ti može slikati i uploadati te fotke na Internet tako da ih svi vide. I upravo je to napravio jedan naš špijun u FIGC-u.
Ovo vam je radni stol salvatorea sciacchitana zajedno sa dokazom u obliku pisma koje je njemu poslato.



salvatore sciacchitanov radni stol - merdisti sa merdistima - sjajan par
salvatore sciacchitanov radni stol - merdisti sa merdistima - sjajan par


Naš životni luzer, čovjek koji zajedno sa mafijašem pallazzijem upravo odlučuje o sudbinama nogometaša i trenera u skandalu Scommessopoli ima na svojem radnom stolu jedan kalendarčić svojeg omiljenog klubića. Da, da, gospodo čitatelji, pogodili ste, na kalendaru je ona nedojebana skupina običnih luzera iz romamerde.
I naš sciacchitano toliko voli tu skupinu primitivnih člankonožaca da ih javno stavi u ured da ih gleda. Što ti je ljubav! Uživajte u saznanju da je tip koji diže optužnice nedojebani ultras-navijač romamerde.

Što reći nego sjajno. :kava:


Nakon otvorenog pokušaja podmićivanja nogometnih sudaca Rolexima, nakon dokazivanja da su davali lažne bankovne garancije da bi se uopće upisali u prvenstvo, nakon što ih je država posebnim zakonima nebrojeno puta spasila od bankrota, nakon što su sramotno pokrali jedini naslov koji su osvojili u zadnjih 40 godina promjenom pravila o broju stranaca u TIJEKU prvenstva (Nakata) i dalje ostaju samo sitni prljavi nedojebani nogometni i prvenstveno životni luzeri. Teško je živjeti u takvom stanju životnog luzerstva. Ali da takvih nema, kome bi se mi ostali smijali?

I zato nedojebani luzeri romamerdisti: HVALA ŠTO POSTOJITE! 
Mwuuuuuuuuahahahahahahahaaaaaaaaaaaaakk. :kava:

PS: Link na fotografiju u punoj rezoluciji: http://i.imgur.com/cjJwS.jpg

Nema komentara: