srijeda, 15. kolovoza 2012.

Van Persie NIJE u Juventusu. Yawn. :kava:

Van Persie Juventus su samo idioti teeneagerski mogli povjerovati. Žalim ih. Ma zapravo im se smijem u lice. :kava:
Samo nedojebani su ovo ikada mogli povjerovati
I kao što sam svim svojim čitateljima najavio prije više od 2 mjeseca Robin Van Persie neće NIKADA zaigrati u Juventusu.

Znam da, nažalost, ima gomila nedojebanih lobotomaca koji po raznoraznim Juventinskim forumima popiju ama baš svakakvu idiotariju od strane medija i imaju srednješkolske nedojebane rasprave o tom novom transferu ali baš zbog toga sam otvorio ovaj blog: da Juventini po svijetu imaju isključivo provjerene i istinite informacije o mercatu.

Inače, kao što sam bio i najavio, Van Persie je imao ponudu od Citya od cca 12.500.000 € godišnje. Na kraju se zadovoljio sa vjerovatno nešto manjom ponudom od Uniteda ali ne baš toliko manjom.

Žao mi je nedojebanih mentalnih insuficijenata koji su cijelo ljeto proveli sanjajući o nekom Van Persiju ali mi je zapravo i iznimno drago. Kada si nedojeban i glup teenager onda baš to i zaslužuješ: da ti se smijemo. I u lice i iza leđa :kava:


Rezime: I dižemo skor na 11 od 13 pogođenih transfera na ovome blogu ili, ma znate već, za isfrustrirane nedojebane imbecile koji su malo sporiji, 84,6%.

Očekujem preko 95% na kraju mercata a to je sasvim dovoljno iako nije na onome što se očekuje od najvjerodostojnijeg izvora na svijetu kada govorimo o Juventusu no što je tu je.
Potrudićemo se slijedeće sezone odraditi jedini mogući skor: 100%. :kava:

Više čitanja o Van Persiju i njegovom neprelasku u Juventus:
http://enzogiovanni.blogspot.com/search/label/van%20persie

Nema komentara: