ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.

Jedan post o nedojebanome nogometnom marginalcu zdeneku zemanu

Jako jako davno, prije više od 20 godina je jedan stari, bogat od rođenja i mudar čovjek rekao sve što ikada u povijesti treba reći o jednom nedojebanom čehu koji je sa 17 godina ostao živjeti u Siciliji, gdje je nedojebani bio na ljetovanju kao teenager,i tamo je ostao puno godina jer su se sovjetski tenkovi probili u Čehoslovačku. Svatko tko zna išta o Praškom proljeću ima dovoljno informacija da sve zna o nedojebanome zdeneku zemanu i gdje je pobjegao.

Mali nedojebani zdenek, NEĆAK nekadašnjeg Juvenusovog trenera Čestmíra Vycpáleka, je u nogometnom svijetu prvenstveno poznat po tome što je luzer koji u 45 godina trenerske karijere nije ništa osvojio (nije bio niti blizu) i što obično gubi sudske postupke za klevetu. Ali je najpoznatiji po tome što ne propušta priliku da svaki puta ispali jednu glupost o Juventusu.

Na njegovu žalost, a na smijeh svih nas normalnih, sudske presude uvijek nekako zajebu i opovrgnu nedojebanog sicilijanca zdeneka. Kao na primjer ona i navodnom dopingu Juventusovih igrača gdje je Juventus na civilnom sudu dokazao svoju nevinost.

Druga zanimljivost nedojebanog luzera zdeneka je ta da u 50 godina života u Italiji još uvijek nije naučio pravilno izgovarati talijanske riječi. Reklo bi se da je malo spor, ali mi na ovome blogu možemo reći istinu u lice: čovječuljak je samo mentalni insuficijent. I volimo mu se smijati u lice. Sitna zadovoljstva. :kava:

Da se vratim na početak ovog mojeg osvrta o nedojebanom sicilijancu, čovjek koji je savršeno sažeo što je i tko je zdenek zeman je Gianni Agnelli. Napravio je to u svojem gospodstkom stilu i to još i prije 15 godina. Kao i uvijek točno je pogodio. :kava:


Prijevod:
Reporter: Da li ste se i vi osjetili uvrijeđenim zemanovim riječima ili ste uvijek bili superiorni?
Giovanni Agnelli: Kao što sam vam i prije otvoreno rekao, on je Vycpálekov nećak, Vycpáleka smo mi spasili od komunističke Čehoslovačke i doveli ga u Italiju, tako da nam i nećak duguje zahvalnost.
Reporter: Biste li ga zaposlili kao trenera?
Gianni Agnelli: zemana? Ne, jer mi se ne sviđa način kako trenira momčad.

Nema komentara: