četvrtak, 2. kolovoza 2012.

Osvrt na današnje suđenje "Scommessopoli" i Contea

Legitimni predstavnici "sportske pravde" mafijaša iz FIGC-a

Kriminalac-pokajnik CARROBBIO, čovjek koji je se napričao svega i svačega, jednu verziju civilnim tužiteljima a drugu sportskim i koji je uhvaćen na djelu u svojim kriminalnim radnjama, se nagodio na 4 (ČETIRI) mjeseca kazne izbivanja iz nogometa!

Htio sam početi sa ovom činjenicom jer je svakome tko je imalo normalan jasno o kakvom se mafijaškom sustavu ovdje radi. 4 mjeseca za otvoreno priznavanje da si GODINAMA osobno namještao utakmice za sebe i za kladioničarske kriminalce diljem svijeta. To vam je slučaj Carrobbio. S tom nagodbom se sud složio. Bez da je okom trepnuo. :kava:

Za neprijavljivanje pokušaja namještanja 2 utakmice, gdje kao "dokaz" imaš iskaz spomenutoga Carrobbia a kao protu-dokaz 23 (DVADESETITRI) izjava drugih nogometaša koji tvrde da nisu nikada čuli da je Conte ikada rekao pred bilo kime da se "ne brinu ništa jer je sve sređeno da utakmica završi neriješeno", nagodiš se za 3 (TRI) mjeseca kazne izbivanja iz nogometa i 200.000 € novčane kazne. To vam je slučaj Antonio Conte. S tom nagodbom se sud nije složio. Isto bez da je okom trepnuo. :kava:

Smiješno sportsko vijeće na čelu s nekim anonimcem Sergiom Articom je na pitanje mafio-klauna pallazzija "Zašto" odgovorila sa "kazna nije primjerena". Izgleda da je šizofrenija i maloumnost postala poželjna karakteristika da budeš sudac u nekoj sportkoj federaciji. To u praksi znači da je sporstki sud već odlučio da je Conte kriv. Na tu izjavu nedojebanog Artica Conteovi branitelji su zatražili izuzeće suda jer je po presudi Ustavnog suda Italije iz 1992 dosuđeno da sudac/sudsko vijeće koje je odbilo prihvatiti nagodbu koju su potpisali i optužba i obrana ne može dalje suditi u istom procesu već mora doći drugi sudac/sudbeno vijeće.

Tko treba odlučiti o izuzeću sadašnjeg sastava sudskog vijeća na čelu sa Articom? Ajde da vas vidim, pogodite. Da pogodili ste, sam Artico i to isto sudsko vijeće! :kava:
Znali smo njihovu odluku i prije nego su je donijeli i naravno da su sami sebe proglasili nadležnim za suđenje. Yawn. Kada si nedojebani lobotomac iz sportskog suda onda ti niti najviša pravna instanca jedne zemlje (Ustavni Sud) ne može ništa. Ti ideš po svome putu kao mali lobotomizirani govnovalj. Jebeš Ustavni sud. Ovi lobotomci bi bili jebeni revolucionari da su se rodili kojih 30-40 godina ranije. Niti Ustavni sud ih ne jebe 2%. :kava:

Nemam snage niti volje danas nastavljati s Scomessoplijem i sa odlukom tužitelja pallazzija da nakon odbitka Conteove obrane za reformuliranjem nagodbe po želji sportskog suda danas zatraži 15 mjeseci zabrane rada u nogometu i sve to nakon što je još jučer uredno prihvatio nagodbu od 3 mjeseca + lova. Taj članak ćete dobiti sutra/prekosutra.

PS Onaj tko želi preuzeti ovaj tekst ili ga prevesti na neki drugi jezik može to slobodno uraditi bez pitanja. Dovoljno je da stavi link na moj blog i poklika mi 100 reklama. Šalim se, dovoljno je staviti link na moj blog u ili na kraj teksta. Bye, 

2 komentara:

Anonimno kaže...

Furthermоrе, і forgot to mention.


my web blog green smoke electronic cigarette review

Anonimno kaže...

Unqueѕtionablу believe that whісh yοu ѕtated.
Yоur favorite justifіcation ѕеemed to be
on the net the ѕimplest thing to be aware оf.
I say to you, I certainly get іrked while people cоnsider worгies that they juѕt do not know about.

You mаnаged to hit the nail uρon the top
anԁ defined out thе whole thіng without
having side-effects , peοple can takе а ѕіgnal.
Wіll likely be back to get mοre.

Thanks

Feel frеe tο vіsit my webрage Recommended Internet page