srijeda, 22. kolovoza 2012.

Detalji Operacije Jovetić

Stevan Jovetić u Juventusu
Stevan Jovetić u Juventusu
Počeli su pomalo izlaziti detalji Operacije Jovetić. Kao što već i lobotomizirani vrapci na grani znaju, pa čak i moji lojalni hateri kojih je svakim danom sve više, crnogorčeva odštetna klauzula iznosi 30.000.000 €. Tu su cifru i vlasnici Fiorentine Della Valle i klaun koji nas je godinama nasmijavao a koji danas vrši funkciju sportskog direktora Fiorentine, luzer romamerdista u duši, daniele pradè pompozno objavljivali u svjetske medije.

Naravno treba naći imbecila koji je spreman ispljunuti 30.000.000 € za odlično ali istovremeno i vidno nezadovoljnog igrača u cashu. Arapi su se već nakupovali ili im Jovetić ne treba u ovom trenutku jer su popunjeni na tim pozicijama. Tko ostaje? Mi. :kava:

Detalji koje je Fiorentina prihvatila su slijedeći: 15.000.000 € odmah za 50% vlasništva te ostalo slijedeće godine uz uvjet da u operaciju ulazi i Fabio Quagliarella ako on odluči da mu je Firenza  prihvatljiva destinacija. Na popisu Fiorentine su i Manolo Gabbiadini, Luca Marrone i Michiele Pazienza.

Kome Firenza ne bi bila prihvatljiva destinacija? Toliko povijesti, toliko muzeja, toliko odlične autohtone kuhinje, toliko stoljeća usavršavanja proizvodnje vrhunskih svjetskih vina, toliko umjetnosti na svakom koraku grada. Kome to ne bi bilo privlačno? Vjerovatno samo nepismenom nogometašu ako nogometna momčad nije "prava". :kava:

No u ovom slučaju momčad jest prava. Novi sportski direktor, naša vreća za šamaranje, romamerdista daniele pradè, je napravio odličan posao u rekonstrukciji momčadi koja se prošle sezone na jedvite jade spasila od ispadanja i kojoj je vrhunac sezone bio kada smo ih razorili u Firenci sa 0:5.
Doveden je novi mladi odličan trener, nedojebani romemerdista vincenzo montella,  koji spada u ovu novu generaciju odličnih mladih trenera ali koji mora još puno raditi da bi dostigao Antonia Contea i Marca Giampaola

Jovetić će biti prezentiran nakon 1 kola Serie A, tj nakon 26.08.2012.

Uživajte u Jovetiću. :kava:

1 komentar:

Anonimno kaže...

a što to opet govoriš kad si već jednom promašio... Znaci 12 od 16. Btw ne mrzim te!!