ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.

Giovanni Cernogoraz ZLATNI na Olimpijadi!

Ima trenutaka kada čovjek preskoči sve životne prepreke. Obično nikada ne čujemo za tog čovjeka, možda nekada čujemo tu priču ali je više prepričavamo kao neki mit ili lokalnu legendu koju su pričali naši stari. Rijetko imamo čast takvu priču odgledati uživo, u MONDOVIZIJI pred cijelim svijetom, i da naše iskustvo dijele milijuni sportaša i gledatelja diljem svijeta. Imali smo rijetku sreću u životu da prisustvujemo jednom takvom događaju baš danas. Možda više nikada nećemo imati takvu čast u životu.

Post nema veze sa nogometom i Juvetusom ali moram pohvaliti mojeg regionalca iz Istre, pravog Istrijana, koji je osvojio ZLATO u gađanju glinenih goluba na Olimpijskim igrama u Londonu!

Giovanni Cernogoraz - Istrian GOLD in London 2012!
Bravo Giovanni i hvala ti za sve što si napravio!
Treba napomenuti da je Giovanni inače po profesiji konobar koji radi u restoranu svojeg oca "Giovanni" u Novigradu. Nitko od obitelji si nije mogao dozvoliti da ga posjeti u Londonu jer je turistička sezona pa se, kao i uvijek,  radi 0-24.

Photos of Giovanni, Novigrad
This photo of Giovanni is courtesy of TripAdvisor

Ovo vam praktički znači da bi Giovanni Cernogoraz bio bez posla da mu otac nije omogućio radno mjesto s kojim prehranjuje svoju obitelj. OLIMPIJSKE pripreme si je platio iz svojeg džepa da bi nastupio na Olimpijadi. Sve ovo ide na dušu onim nedojebanim DRUŠTVENIM PARAZITIMA iz Hrvatskog Olimpijskog Odbora (HOO) koji žderu i piju ne samo na MOJ račun, nego i na vaš, na račun svih poreznih obveznika Republike Hrvatske a to su lokalni nedojebani paraziti iliti političari koji su svoje mafijaške krakove ugurali i u sve pore sporta. Niti pripreme Giovanniju nisu platili a da niti ne počinjemo govoriti o ostalim žrtvama koje je Giovanni morao podnijeti da bi uopće i došao do Olimpijade.

Ma jebem vam mater mrtvu da vam jebem intelektualni i ljudski paraziti kakvi jeste.  Da mogu, osobno bih vas sve pobio, bez ikakvog žaljenja. :kava:

Hvala ti Giovanni, ponos si svih nas!


4 komentara:

Anonimno kaže...

I love it whenеvеr people get togethеr anԁ shaге ideaѕ.

Great site, sticκ ωith it!

Fеel frеe to surf tо my
blοg :: click the next webpage

Anonimno kaže...

Heya i am foг the first timе heгe.
І found this board аnd І find It trulу useful
& it hеlрed me out much. I hοpe to give
somethіng baсκ anԁ aid otherѕ like уou hеlped me.


my web page ... Read the Full Piece of writing
My webpage: click through the following document

Anonimno kaže...

Undenіably bеlіevе thаt
which you sаid. Your favorite гeasоn seemed to be оn the intеrnet thе eаѕіest
thing to be аwаre of. Ӏ say tο yοu, Ӏ cеrtainly get ігked while people сonsіder worrіes that thеy ϳust ԁo nοt κnow аbout.
Yοu manageԁ to hіt thе nail uρon thе top anԁ dеfined оut the ωhole thing ωіthоut having sіde effect , pеople could take a
ѕignal. Will liκely be back to get more. Thanks

Feel fгee tο visit my pаge ... mouse click the next web site

Anonimno kaže...

Wendy, the mother that delivered the baby was expecting a massive
infant of about 10 pounds, but not 15!

My website; flex belt review