ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.

Giovanni Cernogoraz ZLATNI na Olimpijadi!

Ima trenutaka kada čovjek preskoči sve životne prepreke. Obično nikada ne čujemo za tog čovjeka, možda nekada čujemo tu priču ali je više prepričavamo kao neki mit ili lokalnu legendu koju su pričali naši stari. Rijetko imamo čast takvu priču odgledati uživo, u MONDOVIZIJI pred cijelim svijetom, i da naše iskustvo dijele milijuni sportaša i gledatelja diljem svijeta. Imali smo rijetku sreću u životu da prisustvujemo jednom takvom događaju baš danas. Možda više nikada nećemo imati takvu čast u životu.

Post nema veze sa nogometom i Juvetusom ali moram pohvaliti mojeg regionalca iz Istre, pravog Istrijana, koji je osvojio ZLATO u gađanju glinenih goluba na Olimpijskim igrama u Londonu!

Giovanni Cernogoraz - Istrian GOLD in London 2012!
Bravo Giovanni i hvala ti za sve što si napravio!
Treba napomenuti da je Giovanni inače po profesiji konobar koji radi u restoranu svojeg oca "Giovanni" u Novigradu. Nitko od obitelji si nije mogao dozvoliti da ga posjeti u Londonu jer je turistička sezona pa se, kao i uvijek,  radi 0-24.

Photos of Giovanni, Novigrad
This photo of Giovanni is courtesy of TripAdvisor

Ovo vam praktički znači da bi Giovanni Cernogoraz bio bez posla da mu otac nije omogućio radno mjesto s kojim prehranjuje svoju obitelj. OLIMPIJSKE pripreme si je platio iz svojeg džepa da bi nastupio na Olimpijadi. Sve ovo ide na dušu onim nedojebanim DRUŠTVENIM PARAZITIMA iz Hrvatskog Olimpijskog Odbora (HOO) koji žderu i piju ne samo na MOJ račun, nego i na vaš, na račun svih poreznih obveznika Republike Hrvatske a to su lokalni nedojebani paraziti iliti političari koji su svoje mafijaške krakove ugurali i u sve pore sporta. Niti pripreme Giovanniju nisu platili a da niti ne počinjemo govoriti o ostalim žrtvama koje je Giovanni morao podnijeti da bi uopće i došao do Olimpijade.

Ma jebem vam mater mrtvu da vam jebem intelektualni i ljudski paraziti kakvi jeste.  Da mogu, osobno bih vas sve pobio, bez ikakvog žaljenja. :kava:

Hvala ti Giovanni, ponos si svih nas!


4 komentara: