subota, 4. kolovoza 2012.

Juventus ponudio 24M € + bonusi Cityu te 6M € + bonusi Džeki

Juventus poslao službenu ponudu za Džeku
Juventus poslao službenu ponudu za Džeku

Intenzivira se posao na Planu C za prvu špicu Juventusovog napada. Ovo može značiti 2 stvari: rad na zamjeni u slučaju da Operacija Cavani ipak na kraju propadne ili dodatni protisak na napoli i de laurentiisa da se finalizira Cavani.
Sudeći po Cavanijevim užasno blijedim igrama na Olimpijadi napuljski klaun bi se trebao zapitati kakvu će sezonu mu imati vidno nezadovoljan igrač. Ako ga ne proda ove sezone riskira da ga mora prodati slijedeće i to za neusporedivo manju cijenu.

Zapravo ima i treća mogućnost zbog koje se ova operacija radi: odustajanje od dovođenja 2 TOP igrača u napadu. Naime, nije nikakva tajna da se Juventus nakon prve instance suđenja zbog afere Scomessopoli neočekivano morao vratiti na tržište za stopera (Bonucci) i desnog vanjskog napadača (Pepe). Taj neočekivani financijski trošak bi mogao poremetiti prvotne planove o dovođenju 2 TOP igrača za napad. Sve mi se čini da nećemo imati dovoljno novaca da sprovedemo originalni plan u djelo no iovako je to prejaka momčad za Serie A.

Well, stay tuned za više vijesti slijedeću sedmicu.

Nema komentara: