subota, 2. veljače 2013.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :kava:

Zdenek Zeman - the perfect clown
Ja sam luzer. I to nedojebani.
I ono što je svaki normalan čovjek koji je ikada pratio Serie A znao otpočetka, nedojebani govnovalj i profesionalni luzer, lobotomac sa Sicilije zdenek zeman je dobio otkaz.. Još jedan u karijeri, konkretno deseti (da, 10!). Sada si ima pravo staviti jednu zlatnu zvijezdicu na dres. A može si ju i ponosno istetovirati  posred čela. Mwwwwwwwwwuuuuuuuuuuuuuaaaaahahahahahahhahahahaaaa. Mhmhmhhahahahhahahaaaa. Mhhhhhmhhhaaha. Mhahhah. Mhah. Yawn. :kava:

Taj češko-sicilijanski higijenofob je uvijek tvrdio da su ga "raznorazni moćnici" spriječavali da ne bude "pobjednik". Teško je biti šizofreničar kao zdenek. I živjetu u svijetu potpuno otuđenom od realnosti. U korak s njim ide i jedan od vjerovatno najvećih mafijaša u talijanskom nogometu, sadašnji direktor romamerde franco baldini. Taj sitni konspirator i mutikaša je također uvijek bio na zemanovoj šizofrenoj liniji, tj. postojanja nekakve fantomatske Moggijevske "nevidljive ruke" koja upravlja talijanskim nogometom. 

Svi moji čitatelji dobro znaju jednu frazu koju često koristim: "Vrijeme je gospodin.", u slobodnom prijevodu na značenje jezika s ovih prostora to bi otprilike bilo: "Vrijeme će pokazati." I tako uvijek bude. Uvijek. :kava: Moggija više nema u nogometu, nema niti Girauda i Bettege, preostalog dvojca najsposobnije i najbolje uprave koju je talijanski nogomet ikada vidio, uvelike poznatu kao Triade, a sve je po starom; zeman i baldini su još uvijek isto ono što su bili, obični životni, profesionalni i intelektualni luzeri par excellence. :kava: Vrijeme je uvijek gospodin.

Priznajem da me je vijest o poslovičnom zemanovom otkazu višestruko ražalostila. Prvi razlog je taj što sam mislio da će idol lobotomiziranih teenagera dobiti otkaz već negdje u novembru 2012 kao što je, uostalom, bilo uvelike predvidljivo svima koji su, čak i letimice, ikada popratili Serie A.
Drugi razlog je taj što talijanski nogomet, najvjerovatnije zauvijek, gubi prvoklasnog pajaca, neizlječivog šizofreničara i ljudsku spodobu kojemu se uvijek bilo zadovoljstvo smijati u lice. Šteta. Sada ćemo se morati zadovoljiti sa morattijem, de laurentiisom, cellinom, zamparinijem, abeteom, pallazzijem, collinom i ostalim rasnim ali ipak drugoklasnim klaunovima koji gmižu po talijanskom nogometu.

Treći razlog ima veze sa običnim izvornim ljudskim pijetetom. Naime, koliko vas dragih čitatelja, se iskonski i duboko zažalilo nad komentarima nedojebanih romamerdista po raznoraznim domaćim i svjetskim portalima u svezi zemana i romamerde? Koliko od vas? Siguran sam da je postotak blizu 99,9%. Samo patološki bešćutan čovjek je mogao ostati neganut onom teenagerskom euforijom merdinih lobotomaca od navijača kada je sitni mutikaša baldini prezentirao govnovalja zdeneka kao trenera romamerde. Kakva je to neopisiva euforija bila, vjerovatno ista ona koju su ti isti lobotomci romamerde osjetili negdje u 24-25 godini kada su prvi puta uživo vidjeli grudnjak na ženskoj osobi a koja im nije bila u rodu. Ma znate o čemu pričam, to je ono što normalni ljudi vide sa jedno 14-15 godina. :kava: Euforija je trajala 3-4 kola a pogotovo je na maksimumu bila kada je romamerda za zelenim stolom ostvarila najveću i najuvjerljiviju pobjedu ove sezone, protiv Cagliarija 3:0. Svi komentari nakon toga su bili sastavnice jedne ogromne emotivne bombe koja u normalnom i brižnom čovjeku ostavlja isključivo osjećaj pijeteta.

Priznajem da mi ih je bilo žao. Ali smo i uživali. :kava:
Life is beautiful. :kava:


PS nažalost, romamerda ima, na papiru, sasvim solidnu momčad sposobnu da se bori za treće mjesto u prvenstvu. Promjenom sicilijanskog luzera sa nekim prosječnim trenerom možda ove sezone uhvate i Europa Ligu. Nije nemoguće. 

Nema komentara: