subota, 16. veljače 2013.

Večeras higijenofobi - Juventus u Rimu


Znam znam znam, velika većina vas se uopće pita što posebno najavljivati utakmicu koju 99% dobivamo u hendikepu? Pa tako, radi forice i jer imam nešto vremena prije nekih drugih obaveza.

Večeras idemo silovati i poniziti naše regularne prostitutke, romamerdiste. Svim intelektualnim izrodima grada Rima, romamerdistima, je ovo utakmica sezone. Da, dobro ste čuli, bitnija im je nego gradski derbi sa Laziom. Ta činjenica samo potvrđuje da u Italiji, a i svugdje gdje se prati Serie A, ima samo dvije skupine navijača: Juvetini i anti-juventini. Juventusovo večerašnje silovanje će, nadam se, konačno imati pozitivnog učinka na romamerdiste, valjda će se nakon još jednog po redu brutalnog silovanja konačno barem istuširati.  Može i bez šampona. :kava:

Jedina stvar koja žalosti sve ljubitelje dovrog humora jest ta što nedojebani govnovalj sa Sicilije, zdenek "garantirani otkaz" zeman neće biti na klupi tih intelektualnih beskućnika. Šteta. Tada bi se trebalo kladiti na 5-6 golova razlike za Juventus.

Što se tiče sastava, više manje je sve po starom osim što suspendiranog Marchisia mijenja Pogba te se vraća Asamoha na lijevu stranu. Moja prognozica? Čistih i laganih 0-5. Vučinić 2 komada, Matri, Pogba i Lichsteiner će biti strijelci.

Iskoristite potpuni poklon kladionica i kladite se na pobjedu Juventusa u DVOSTRUKOM hendikepu (znači da Juventus dobiva sa 2 ili više golova razlike) a koji kladionice plaćaju koeficijentom oko 8!

Poklon kladionica za Valentinovo. Yawn. :kava:

Nema komentara: