subota, 16. veljače 2013.

Pričica o Midu i bosancu iz daleke 2004

 Mido - povijesno utjelovljenje romamerde
Mido - povijesno utjelovljenje romamerde
Zbilo se to "daleke" 2004 godine, godine kada je većina mojih hatera imala cca 4-5 godina tako da se ne sjećaju mnogo, ali od tada se i nisu značajnije mentalno razvili. No tko ih jebe, osim jeftino plaćenih oronulih prostitutki? Ama baš nitko pa preskočimo te lobotomce i krenim dalje s pričom. :kava:

U Serie A su tada došla dva značajna transfera koja su ne takko davno bile napadačke perjanice Ajaxa. Hossam Mido te jedan bosanac (šveđanin? hrvat?, kao da je bitno. :kava: ). Jedan je otišao u romamerdu, drugi u Juventus.

Šteta što trenutno ne mogu iskopati službeno licemjerno glasilo romamerdista i laziala, ozloglašeni Corriere della sera. Zašto je to šteta? Jer ste trebali vidjeti najave i sprdnju ogromne količine intelektualnih insuficijenata (sportskih novinara op.a.) o ta dva transfera. Mido je, po njima bio standardni prvotimac, vrhunska svjetska klasa od igrača, budućnost nogometa i spasitelj higijenofoba iz Rima dok je bosanac bio samo "neki šveđanin", Midova rezerva i prolazni prljavi meteor kroz periferije nogometnog neba. I tako se pumpalo gluposti u retardirane mozgove lobotomiziranih teenagera dobrih 9 mjeseci.

Hossam Mido je sa romamerdom završio sa točno 8 (da OSAM mwuahahahhahahahahaaaakkk :kava: ) nastupa i naravno 0 (NULAAAAAAAAAAAAAAA, yawn :kava:) postignutih golova. Bosanac je završio sa 2 Scudetta i još minimalno 5-6 koje bi sa Juventusom bio osvojio da nije bilo neviđenog mafijaškog udara na sport i poštenje u vidu Calciopolija. Mislim da nikome nije potrebno posebno raščlanjivati njihove daljnje nogometne karijere.

Znate onu istinitu izreku koju stalno ponavljam? Znate znate, glasi: "Vrijeme je gospodin". I uvijek je tako. :kava:

Uživajte u bosancu sa videom koji slijedi. :kava:




Nema komentara: