nedjelja, 17. veljače 2013.

Nepismeni pljuvač u svojem poznatom stilu. Yawn.

Idol ljudi sa manjkom inteligencije i higijene
I završila je najbitnija romamerdina utakmica ove sezone, ona protiv Juventusa. Prvo da odmah napomenem da mi se subotnji Juventus nije nimalo svidio, očit je bio endostatak intenziteta kod većine igrača te manjak dinamičnosti. Jasno je kao dan da su igrači bili umorni no ne treba tražiti isprike, Conte je kriv za ovaj negativan rezultat jer će ti 99% igrača uvijek reći da je spremno za igrati, čak i kada je jasno da nisu. Conteova greška jer nije stavio "rezerve" da samelju neoprane pičkice iz Rima.

Treba čestitati boljemu tu večer i mi kao Juvetntini i pripadnici svjetske poznate sportske i životne filozofije nazvane "Stile Juventus" to upravo i činimo. Čestitamo higijenofobskim ali kugom opranim plačljivcima i luzerima iz Rima na povijesnoj pobjedi. .:kava:

Ono što naravno bode u oči je nevjerovatna prođa koju jedan sitni nedojebani nepismeni glodavac u tijelu ljame koji se ljudima koji ga zajebavaju u zdrav mozak odaziva sa francesco totti, uvijek ima kod sudaca. I ovaj puta je trebao dobiti DIREKTNI CRVENI KARTON no sudac mu je neobjašnjivo oprostio. Stvar je da je strijelac jedinog i pobjedonosnog pogotka trebao biti u svlačionici već kojih 43 minute prije nego je zabio gol. Naravno ovu činjenicu nećete počitati skoro nigdje u novinama i vidjeti skoro nigdje na niti jednoj TV postaji. Klasika u Italiji. :kava:

Mi, za razliku od bilanista, romanerdista, interšizofreničara, napoleplačljivaca i ostalog nedojebanog življa, nećemo plakati nad sudačkim odlukama, pogotovo kada nas sudac po tko zna koji puta brutalno pokrade. Stile Juve. :kava:

Učite od nas nedojebani životni i sportski luzeri. Zahvaliti ćete nam u kasnijoj fazi života. :kava:

Evidence:

Francesco Totti - jedno nedojebano govno krvnički u Pirla
Mizerni ljudski eskrement pokušava umiroviti Andreu Pirla prije vremena
PS I dalje uživamo. :kava:

Nema komentara: