ponedjeljak, 29. srpnja 2013.

Matri u startu odjebao Everton, za Liverpool se premišlja

Matri je dobio još 2 ponude, obje iz grada Beatlesa, Evertona i Liverpoola. Prve je odjebao u roku odmah, što se tiče drugih vjerovatno će i njih odjebati bez puno problema. Cifra stavljena na stol jest 14.000.000 €. Marotta je naravno pristao u roku od odmah no Matri bi rađe ostao u Italiji.

Zašto bi ostao u Italiji? Jer mu tamo radi ova 23-godišnja balavica koju u slobodno vrijeme jebucka i s njom igra beach-tennis. S obzirom da čak i bakterije koje se hrane toksičnim otpadom a s kojima moji lojalni hateri svakodnevno razgovaraju znaju, Matrija jako želi luzer i profesionalna plačipička allegri, inače u neobavezno vrijeme trener ac prostitutki iz grada Milana. Matri će čekati do zadnjeg trenutka da ne napusti Italiju (dobio je ponude i od ac romemerde i Lazia).

To je to za danas. 

PS Da je Wolfsburg poslao ponudu za Lucu Marronea je isto istinita vijest. No Marrone ima u džepu i ponudu iz Parme. Sada kada je propala operacija Jovetić, gdje je Marrone bio ključna figura, momak može ići negdje drugdje biti neprikosnoveni prvotimac u veznom redu.

Nema komentara: