utorak, 23. srpnja 2013.

Ozbiljna ponuda za Jonathana Biabianya

Biabiany - Juventus transfer
Biabiany - Juventus transfer
Jonathan Biabiany, aktualni igrač Parme ali u suvlasništvu između Parme i Sampdorie je postao ozbiljan kandidat za desnog vanjskog napadača. Momak može uredno igrati kao desni vezni, desni vanjski napadač pa čak i iza glavnog napadača u sredini no očito je da ga Conte želi na mjesto rotacije sa Simone Pepeom.

Operacija se dogovara u smislu kupovine polovine od Sampdorie a u deal bi ušli De Ceglie i pola Marronea. Ostaje nam da vidimo kako će Marotta & co. razviti dalje operaciju no ne bi trebalo biti nikakvih problema sa Sampdoriom koja nas već tjednima zivka, tlači i dosađuje za De Cegliea i Marronea. Ostaje nagovoriti DJ Paolina da je Sampdoria njegov maksimum i da ne sere previše jer će slijedeće sezone jedva i tribina vidjeti. O minutaži da i ne govorimo. U kombinaciji je i Fausto Rossi ali za Parmu. Vidjećemo što će se izroditi od tog kupusa.

Zuniga će biti bianconero, samo je pitanje hoće li luđački klaun iz Napolija pristati na neku razumnu cifru ovo ljeto ili ćemo ga dovesti "a la Pirlo i Llorente" slijedeće godine, tj. za gallianijevskih 0 €.

Inače, večeras se igra Trofeo TIM, trijangularni turnir sa po 45-minutnom utakmicom kontra ac prostitutki i naše podružnice Sassuola. Večeras će prostituirajuće plačipičke konačno na terenu vidjeti svojeg idola i prvog transfer targeta Carlitosa Teveza, no jedini im je problem što će ga gledati u Juventusovom dresu i što će gledati kako im, osim analnog otvora njihovih obrambenih, usput buši i mrežu. :kava:
galliani, luzeru, prostitutko i neznalico, mi ovdje uživamo. :kava:
Life is beautiful. :kava:


PS Vidim da dok me nije bilo samo 6-7 dana da se na komentarima nakotilo nedojebanih teenagera kao da smo na raznoraznim portalima ili forumima. Krasno. :kava:
Brzo ćemo to srediti. :kava:
PPS Pa pa

Nema komentara: