četvrtak, 21. kolovoza 2014.

Luca Marrone ima ogromne šanse da ostane u Juventusu

Luca Marrone ostaje u Juventusu
Luca Marrone ostaje u Juventusu
Izgleda da se Allegri na pripremama zaljubio u Marronea i želi da mu ostane na raspolaganju kao obrambeni igrač te eventualni joker u vezi. To automatski znači da ne dovodimo niti jednog novog stopera u momčad (Luisao-Manolas) ako ne prodamo jednog između Ogbonne i Bonuccija te da će svi napori do kraja mercata biti koncentrirani na dovođenje napadača koji nedostaje.

Kao što odavno znate, Lavezzija pregovaramo još od prije 2 mjeseca, a to sam vam ja, naravno prvi na svijetu, prenio još u ovom postu http://enzogiovanni.blogspot.com/2014/06/isli-smo-kod-nedojebanih-seika-u-pariz.html

Sada, trenutno stanje napadača jest ovakvo: 3 druge špice (Tevez, Gnominho i Morata) te jedna prva špica (Llorente). Allegri je jasno rekao "gazzetti del inter" da Moratu vidi prvenstveno kao drugu špicu:

In attacco com'è la situazione?«È importante recuperare Morata, poi vedremo cosa fare. Servirebbe un giocatore in grado di ricoprire due ruoli. Morata, ad esempio, può fare la prima punta, ma è più una seconda ed è proponibile anche come esterno del tridente. Insomma, se arriva qualcuno deve essere utile: non serve una punta di basso livello che non ci migliora». LINK:

 Sada, svima je jasno da se prvenstveno želi nadopuniti napadački kadar sa prvenstveno prvom špicom a u ovom trenutku biramo između Lavezzija koji prva špica uopće nije i najbolje prve špice svijeta Radamel Falcaa. Koliko god ideja bila suluda Marotta je stvarno išao prositi po Montecarlu. Svoju mizeriju u obliku 8M€ za posudbu + 35M za otkup u 3 rate je stavio na stol. Što je dogovorio, i jeli uopće išta dogovorio je sasvim drugo pitanje. Neki mediji prenose da Llorente odlazi u slučaju dovođenja Falcaa no ja ne nalazim ama baš nikakve potrde o tome među mojim informatorima. Llorente ostaje jer u napadu mora biti 2 prve špice + 3 druge špice te 2 dodatna čovjeka koji koji mogu igrati vanjske napadače (Pepe+Coman).

Od sada pa do kraja mercata Juventus će zadržati Marronea te sve resurse preusmjeriti da dovede napadača. Tko preživi znat će. :kava:

Pa pa,

Nema komentara: